61 vélemény alapján

Lugas Konyhagép webáruház (Lugas Konyha Kft.)

Céglogó: Lugas Konyhagép webáruház
Cím: 1173 Budapest, Pesti út 237.
Web: http://www.arukereso.hu/stores/lugas-konyhagep-webaruhaz-s38495/

2013 január   5 2

Összes vélemény

2 hete
Ügyfélszolgálat/kommunikáció
Nagyon korrektek és gyorsak , a keresett termékről pontos ismerettel rendelkeztek .
Amiért tőlük vásároltam:

Boltjuk válaszolt a leghamarabb kérdéseimre!

Amiben fejlődhetne ez a bolt:

Nekem nagyon tetszett az ügyintézésük!

3 hete
Ügyfélszolgálat/kommunikáció
gyors szállítás, rugalmas átvétel, szakszetrű kiszolgálás

gyors szállítás,

Amiben fejlődhetne ez a bolt:

bankkártyás fizetés, vagy tájékoztatás ennek lehetőségéről.

lásd előbb
Amiért tőlük vásároltam:

ezt találtam az árukeresőben, azt írták, hogy van raktáron az a mosógép, amit szerettem volna, aztán kiderült, hogy mégsincs raktáron, így vártam több, mint 10 napot

Amiben fejlődhetne ez a bolt:

itt volt raktáron az a termék, amit szerettem volna, ,, aztán kiderült, hogy mégsem---

titulian
Ügyfélszolgálat/kommunikáció
Nem jött össze a vásárlás. Írtam a megadott címre Emailt, nem válaszoltak rá. A következő email kapcsán már felhívtak, de a Konstruma kiállítás miatt "nem értek rá" velem foglalkozni. Az ezt követő egyeztetés alapján ígéretet kaptam egy hasonló kategóriájú termék beszerzéséről, hasonló árban, azonban "akivel korábban beszéltem", éppen nem volt ott. Visszahívtak ugyan, hogy keresik a megfelelő terméket, ennek már 5 napja. Azt gondolom, hogy döcögősen működik a rendszer. Írásban rendeltem meg a terméket az oldalukon, azonban sem szóban, sem írásban elutasítást nem kaptam, valójában gőzőm sincs, hogy hogy áll a rendelésem.
Amiért tőlük vásároltam:

Amire szükségem lett volna, az itt akciósan volt hirdetve. Senki sem ajánlotta, önállóan bukkantam a boltra.

Amiben fejlődhetne ez a bolt:

A hirdetések aktualizálásában! A megrendelésemet követőne még 8-9 napig hirdették az általam rendelt terméket, mégis azt a választ kaptam, hogy nincs.

Meretei
Több gépet is rendeltem, elég jó csomag árat kaptam. Elmondtam mit kell tudnia a gépeknek és küldtem képet hogy néz ki a konyhánk. A paramétereknek és a konyha dizájnnak megfelelő gépeket választottak. Meg vagyok elégedve. Azért választottam őket, mert a többi netes áruházban csak annyi választ kaptam, hogy "tessék, itt a lista a készülékekről, válogasson".

Amiben javulhatna, sokáig tartott mire kiderült számomra, hogy ez egy konyhastúdió bemutatóteremmel, nem csak egy webes áruház. Ezt jobban kellene hirdetniük.
xxx

Az ár miatt

Nincs észrevételem.

Ügyfélszolgálat/kommunikáció
Egyszóval: korrektek voltak, helyettesítő terméket is tudtak ajánlani.

Ár/kiszolgálás arány miatt

honlapon a keresés funkciók

Ügyfélszolgálat/kommunikáció
Gördülékenyen zajlott minden, az ügyfélszolgálat is maximális segítséget nyújtott. A kiszállítás még a legnagyobb havazásban is pontosan történt meg.
Amiért tőlük vásároltam:

A kívánt termék náluk volt elérhető a legjobb áron.

Mindenben jól teljesítettek.

Csató Zsuzsanna
Ügyfélszolgálat/kommunikáció
végeredményben nem vásároltam tőlük- az "utolsó darabnak" hirdetett "raktáron" lévő termék a mai napig nem érkezett meg- egy automatkus visszaigazoló e-mailen kívül semmit sem kaptam tőlük. telefonon érdeklődtem egy hete, akkor azt mondták, hogy a futár nem ért még oda vele-nem tudni honnan... és majd visszahívnak.
Én múlt hét óta nem is érdeklődtem náluk a megrendelésem után... ünnepek ide-vagy oda. Az is korrektebb, ha közlik, hogy nem tudják teljesíteni a megrendelést és nem várok rájuk hiába.
Amiért tőlük vásároltam:

a keresett terméket náluk találtam meg "raktáron" lévő státuszban, ami utólag bebizonyosodott, hogy hiába...

Amiben fejlődhetne ez a bolt:

kommunikációban, hogy ne a vevőnek kelljen 3-4nap elteltével érdeklődni mi a helyzet a megrendelt termékkel- egy automatikus e-mail semmilyen információt nem tartalmaz...

Ügyfélszolgálat/kommunikáció
Elégedetlen vagyok mert a hirdetett termék már kifutott, s nem értesítettek erről. Ha nem hívom fel őket még most is várom és bosszankodom miért nem kapom meg a terméket.
Amiért tőlük vásároltam:

Itt találtam olyan terméket amire volt.

Amiben fejlődhetne ez a bolt:

Ha kifutó terméket rendel a vásárló, szól hogy ne várja, vagy ajánl másikat.