14 vélemény alapján

Land Computer

Céglogó: Land Computer
Alapítás éve: 2005
Cégnév L & D Team Kft.
Cím: 1077 Budapest, Dohány u. 54. (Hagyományos bolt)
Web: landcomputer.hu

2013 március   5 1
2013 február   1 1

Összes vélemény

Atos
Minden rendben zajlott, telefonon segítőkészek voltak, és még aznap meglettek a termékek. Csakis ajánlani tudom.
Ungoa
Rendeltem tőlük egy notebook ram-ot és egy HDD dokkolót, egy hét múlva kaptam meg a visszaigazoló e-mail. Ezután megint egy hetet vártam, de még mindig nem jött meg a rendelt cucc, hát írtam nekik, rá két nappal kaptam választ, hogy még nem tudják küldeni... Mondom OK! Megígérték, hogy tájékoztatnak... De sehol semmi... Egy hónap után újra rájuk írtam, vagyis először szerettem volna telefonálni, de nem tudtam őket elérni... Levélre meg nem kaptam választ...
Land Computer (3 hónapja)
Üdvözlőm! Szíves elnézését kérjük a probléma miatt nem tudom hol akadhatott el a folyamat. Az ,hogy nem tudott minket elérni arra sajnos nem tudok mit mondani vezetékes és mobil számon is rengeteg emberrel beszélünk naponta. Ha aktuális még a dolog jelezzen vissza és megnézem elérhető-e most már a termék.
Zöld István
Szerettem volna venni egy 3d-s monitort ! Próbálkoztam az E.D . -nál .Hatalmas csalódás volt számomra.
Az előző vásárlások során amikor számítógép cuccokat vettem ,megtaláltam ezt az üzletet ! Már akkor feltűnt milyen kedvesek ,segítő készek a vevővel ,legalábbis velem
A honlapjukon találtam számomra egy monitort.
Felhívtam őket ,és egy óra múlva ott is volt a termék .
Szó nélkül kibontották és megnézték a monitort és bemutatták, hogyan mükszik !
Nagyon korrektek a vevővel ,gyorsak ,és tudják azt hogy nem a vevő van ö értük hanem fordítva !!!!
Ajánlom mindenkinek a boltot
Szef
Egy ismerősömre sóztak rá a kiválasztottnál gyengébb teljesítményű gépet jóval drágább áron. Nem lehet náluk bankkártyával fizetni, és így kénytelen volt előlegként 100e Ft-ot fizetni. Amit a későbbiekben nem is akartak visszaadni mondván: foglaló volt. A papíron előleg szerepelt amit jog szerint vissza kell adniuk ha meggondolja magát a vásárló. A gépet pedig miután kivették a dobozból megmutatni (ha már egyszer nem azt adták amit kért) azt mondták: mivel a dobozt kinyitották nem tudják másnak eladni szóval kötelező megvenni. Az ismerősöm itt volt úgy hogy nem akar tovább veszekedni úgy hogy nekem csak a szócsövem a telefonon át, és megvette a gépet. Azóta is csak a gond volt a géppel és a supporttal. Kerülje mindenki aki nem felkészült és nem egy fix típust akar megvenni.
Edit
Nagyon elégedett vagyok az üzlettel! Mindenki segítőkész és nagyon igyekvő! Csak ajánlani tudom az üzletet!A céljuk a vevő maximális kiszolgálása! Régen volt ennyire pozitív tapasztalatom egy műszaki boltban!
Olgi
nem hívtak/írtak vissza a rendelés után, pár napra rá mikor felhívtam őket, közölték, hogy már nem kapható olyan laptop. Megkérdeztem, hogy van-e ahhoz hasonló kb annyiért, mondták egy pill, és visszahívnak.. naná hogy nem hívtak vissza, pedig a csajszi vissza mondta helyesen a számomat ! no comment
Gergely
Rendeltem, az ígért időre, az ígért áron kaptam meg a terméket.
gzzoli
GYors korrekt kiszolgálás
Totó
Múltkor vettem tőlük egy zacsis Core 2 Duo E8400-at, eddig hibátlanul működik. Most nagyon úgy fest, hogy veszek tőlük egy LG monitort is, remélem megint hasonló segítőkészséggel várnak és a monitorban sem kell csalódnom.
Tóber László
A napokban vásároltam náluk egy konfigurációt melyem maximálisan meg vagyok eddig elégedve. Kedves segítőkész volt a fiatalember aki fel is hívta a figyelmemet sok mindenre. Nem sok helyen találkoztam eddig ilyen segítőkész kollégával tényleg kellemesen csalódtam. Ajánlani merem őket mert tényleg a vevőre törekednek nem pedig arra ,hogy mindent csak rásozzanak az emberre.