Korrekt és megbízható szolgáltatást nyújtottak, korrekt áron. Köszönöm.
Czebe Gyuláné
Ez egy kiváló cég! Megrendeltem a Smackdown vs Raw 2011-et psp-re ami egy nagyon ritka játék, de ez a cég kihozta újonon, hibátlanul (1,5 hét alatt) ! Nagyon korrektek voltak ha volt valami azonnal írták az e-mailt! Bátran ajánlom mindenkinek ez egy kiváló cég !!!!!
László
Teljes mértékben elégedett vagyok a céggel, bátran ajánlom másnak is őket.
Nagy István
Korrekt és gyors kiszolgálás, teljes mértékben megbízhatók.
Igen (0) |
P: Kriszta
Egyszerű rendelésmenet, kedvező szállítási feltételek, gondos csomagolás, gyors postázás, jó kapcsolattartás, minden rendben ment, elégedett vagyok. Csak így tovább!
Mong Zoltán
Gyors és problémamentes szolgáltatás!
Rendelés után pár nappal kaptam e-mailt, hogy megérkezett az áru a nagykerből, és hogy feladták. Másnap itt is volt a levél.
Igen (2) |
Tibor
Csak ajánlani tudom a boltot: kifogástalan áru, korrekt tájékoztatás és kapcsolattartás, napi akciók, jó árak, minimális postaköltség.
Igen (5) |
Gadányi Marcell
Csak ajánlani tudom ezt a céget! Korrekt árak, széles választék, tájékoztatás a vásárlás menetéről és törődnek a vevővel. Nekem pl. idáig minden elsőbbségivel érkezett mert gondolom picit késett de persze kiért volna határidőn belül. Minden esetre, hamarabb megjött mert voltak olyan rendesek és elsőbbségivel adták postára. És igen ez sokat számít annak aki az ország túlsó részében él!
Igen (6) |
Csontos Csaba
Nagyon elégedett vagyok, e-mailben minden fázisról tájékoztattak, a magyar királyi posta mondjuk pár nappal később hozta ki de a feladási dátumon egyértelműen látszik, hogy akkor adták fel amit az e-mailben is megadtak. Ajánlom másnak is.
Igen (7) |
Végső Balázs
Elégedett vagyok a vásárlásommal. Ajánlom az üzletet mindenkinek. Nagyon olcsó játékok. Sok akció, napi árváltozás! Megbízható, gyors kiszállítás.
JÓ !
Igen (7) |