61 vélemény alapján

K2 Sí&Snowboard Központ

Céglogó: K2 Sí&Snowboard Központ
Alapítás éve: 2000
Cégnév K2 Sí & Snowboard Központ - Takács Levente ev.
Cím: 1036 Budapest, Pacsirtamező utca 16. bejárat a Viador utca felől (Hagyományos bolt)
Web: http://www.skiing.hu/

2013 március   4.8 6
2013 február   5 3

14 órája
Ügyfélszolgálat/kommunikáció
Meg voltam elégedve a kínálattal, az ügyfélszolgálat udvarias, készséges volt. A kiszállitás is gyors volt. Azt kaptam ami szerintem mindenkinek az elvárása egy internetes vásárlásnál. Köszönöm szépen!
Amiért tőlük vásároltam:

crock papucsot rendeltem 45-ös méretben. Csak náluk volt ilyen méretben amit szerettem volna. Így találtam meg az üzletet. Tehát jó a kínálatuk.

Amiben fejlődhetne ez a bolt:

nem tudom, még csak egyszer vásároltam itt.

Ügyfélszolgálat/kommunikáció
Vasárnap rendeltem meg a terméket, melyet a hétfői napon visszaigazoltak. Tekintettel arra, hogy a termékek megtalálhatóak boltra aza rendelkeznek velük azonnal átvehető. Sajnos én ezt nem tudtam, így rákérdeztem e-mail-en, mely alapján készségesen és kedvesen válaszoltak, hogy nem lesz, még egy visszaigazoló levél, jöhetek a megrendelt termékért. Sajnos a legtöbb webáruház így működik, de a vásárlás nagyon pozitív élmény volt, csak ajánlani tudom őket. A boltban is belépést követően is azonnal foglalkoztak velem.
Amiért tőlük vásároltam:

Könnyen kezelhető a honlap, a kereső erre a termékre ezt a honlapot dobta ki.

Nins ilyen.

Dr Bozsits Attila
Ügyfélszolgálat/kommunikáció
Mindennel meg voltam elégedve.
Amiért tőlük vásároltam:

Mert jó áron ajánlották a keresett terméket.

Nincs javcaslatom.

kedvesek voltak és segítőkészek
Amiért tőlük vásároltam:

Itt találtam árban is megfelelő, kényelmes sícipőt

Amiben fejlődhetne ez a bolt:

A megrendelés simán ment.

Nem volt semmilyen hiányérzetem, nem tudom miben lehetne még fejlődni...

Péter
Ügyfélszolgálat/kommunikáció
Az ügyfélszolgálattal nem találkoztam, e-mail-ben kaptam értesítéseket, ez nekem elég is. A szállítással nem volt gond, jött az e-mail, hogy mikor érkezik a termék, ebben az idősávban meg is érkezett. Azt kaptam, amit rendeltem, annyiért, ami meg volt adva a webáruházban. Ennél többet nem is várok egy netes vásárlás során. Jó, hogy akár átutalással is lehet fizetni, bár most nem vettem igénybe. A webáruház színvonalát átlagosnak mondanám, de ezesetben ez jó, mert manapság a webáruházak többnyire ugyanilyen jó minőségű szolgáltatást nyújtanak.
Amiért tőlük vásároltam:

A neten böngészve itt akadtam rá arra, amit venni akartam ár-érték arányt tekintve.

Amiben fejlődhetne ez a bolt:

Egy vásárlás alapján mindennel elégedett vagyok. Talán a szemüveg kiválasztását megkönnyítette volna számomra pl. egy fotó a szemüvegről egy emberen, mivel felpróbálni ilyenkor nem lehet. De azért sok adat volt, nincs gond.

Elégedett vagyok

Goggle kereső kidobta.

Gyors, pontos

B. Attila
Ügyfélszolgálat/kommunikáció
A megrendelést tökéletesen, naprakészen tájékoztatva az állapotáról bonyolították le. Több olyan termék is van raktáron (méretválaszték megfelelő) ,
amely más hasonló webáruházban nincs.
Amiért tőlük vásároltam:

A keresett termék a megfelelő árkategóriában csak itt volt elérhető.

Jó ez így...

Ügyfélszolgálat/kommunikáció
Az átvétel időpontját illetően rugalmasan lehetett telefonon megegyezni, nem kellett átszervezni a napirendet emiatt.
Amiért tőlük vásároltam:

Itt találtam meg a számomra megfelelő terméket.

Amiben fejlődhetne ez a bolt:

Lehetőséget kellene adni arra, hogy a napszak melyik részében tudja a megrendelő átvenni a terméket, ekkor nem lenne szükség telefonos egyeztetésre az ügyfélszolgálattal.

Ügyfélszolgálat/kommunikáció
Meg voltam elégedve a bolttal. Értesítettek e-mailben a megrendelés rögzítéséről, a csomag feladásáról, illetve a kiszállítás napjáról is. A termék hiánytalanul megérkezett, a csomagolás és a termék is ép volt.
Egy konkrét márkának egyes termékét szerettem volna megrendelni, személyesen nem volt lehetőségem Pestre fölmenni érte. Választásomban az ár (termék és kiszállítási) játszott döntő szerepet. A személyes átvétel gyorsan zajlott, előtte telefonon szólt a futár, hogy most érkezik.
Amiért tőlük vásároltam:

Több honlap áruit és árait összehasonlítva döntöttem a K2 Sí&Snowboard Központ webáruház mellett.

Amiben fejlődhetne ez a bolt:

Az összehasonlító táblázat kicsit nehezebben kezelhető. Könnyítés lenne, ha az adott kategória termékeit magától felajánlva - pl. be lehetne jelölni kis négyzetben - lehetne közülük kiválasztani.

Ügyfélszolgálat/kommunikáció
Személyesen vettük a terméket, nagyon segítőkészek voltak. Mivel ajándék volt kiderült, hogy nem jó a méret és a cserénél is kifejezetten segítőkészek voltak.
Amiért tőlük vásároltam:

Itt volt olyan termék amit kerestem

Elégedett vagyok