iPon

iPon
Cégnév
iPon Computer Kft.
Alapítás éve:
2004
Cím:
3.5
196
9
12
16
78
Bemutatkozás
Cégünk 2004-ben alakult, azon célból, hogy a végfelhasználókat is maximális minőséggel és gyorsasággal kiszolgáljuk a lehető legszélesebb termékskáláról. Ezt eddigi tapasztalatainkra és rendkívül kedvező beszerzési forrásainkra építve tesszük.

Magyarország legnagyobb disztribútoraival ápolunk kiváló kapcsolatot, ezzel is biztosítva a minőségi, gyors és megbízható szállítást, illetve az esetleges garanciális problémák mielőbbi megoldását.

Minden terméknél törekszünk a gyártóval való minél jobb kapcsolat kialakítására, ezzel is segítve ügyfeleinket az esetlegesen felmerülő problémák mielőbbi megoldásában. Az összes termékünket hivatalos forrásból, magyarországi garanciával értékesítjük.

Új webáruházunkat 2006. őszén indítottuk be, az egyszerűbb és hatékonyabb vásárlás érdekében, majdnem minden terméknél teljes leírást és képet is nyújtunk, megsegíteni a választást. Vásárlásra több lehetőség is van, e-mailben, illetve webáruházon keresztül is fogadunk megrendeléseket. A jól bevált gyakorlat alapján a kiválasztott termékek másnap már át is vehetőek a boltunkban, illetve 2-3 három napon belül otthonában, munkahelyén élvezheti az új termékek nyújtotta örömöt.

Házhozszállítás problémáit elkerülendő külön nagy gondot fordítottunk a megfelelő futár cég kiválasztására, illetve a garanciális problémák hatékony megoldására kidolgoztuk a GaranciaFutár szolgáltatást, melynek keretében a házhozszállítással teljesített rendeléseknél futáraink ingyenesen hozzák a hibás termékeket és viszik az újat.

Mivel az arukereso.hu csak naponta egyszer frissiti az árainkat, az oldalunk pedig mindig az éppen aktuális árakat és az azonnal beszerezhető termékeket tartalmazza negyedórás frissítésekkel, így mindig az utóbbi mérvadó!
Weboldalon elérhető szolgáltatások
Rendelési módok: E-mail
Webshop
Fizetési módok: Bankkártya
Átutalás
Készpénz
Termékátvételi módok: Pick Pack átvételi pont
Futárszolgálat
Személyes átvétel
Vélemények

Írjon véleményt a(z) iPon boltról!

1
         
2
3
4
VÉLEMÉNYEK ÉRTÉKELÉS SZERINT
Értékelés
 
%
63 %
2.9 %
3.9 %
5.1 %
25.1 %
Összes vélemény

Jó magam, ha IT eszközt kell internetről rendelni, csak az Ipon-tól rendelek már lassan 10 éve. Probléma soha nem volt, és eddig csak egy alkalmommal kellett felvennem velük a kapcsolatot, kozmetikai/garanciális probléma miatt. (Egy PS3-at rendeltem bundle kiadásban és volt egy kisebb szakadás a bundle borító dobozon. ) Kevesebb mint félórán belül jött a válasz amiben megnyugtattak, hogy

 

2 dolgot rendeltem:
egy jack stereo output elosztót (apa=anya/anya) kiküldtek egy apple stereo/mic elosztót
és egy jack to USB átalakítót (apa/apa) és kiküldtek egy jack to USB átalakítót (apa/anya)

Válaszuk az volt vigyem be Budapestre (Sopronból! !! !! !) és felülvizsgálják a dolgot.

Megjegyzés:
A weboldalon a termékek képei és termékleírásaik azt mutatták amit szerettem v

 

Nem ez volt az első rendelésem Náluk, de valószínüleg az utolsó!
Legutóbb rendeltem egy számítógépházat. Tönkrement benne az sd kártyaolvasó. Megírtam nekik a problémát. A válasz az volt, hogy küldjem vissza a komplett házat és majd eldöntik mi legyen. Hát ezen jól felhúztam magam és felvettem a kapcsolatot a gyártóval (Németországban) emailban és két napon belül nálam volt a csere mod

 

iPon (2 hónapja)

Kedves János!

Nem állunk kapcsolatban a gyártóval mivel magyarországi beszállítókkal dolgozunk, amennyiben egy termék meghibásodik a komplett terméket veszik át tőlünk is. Egy meghibásodott ram kit esetében is szükség van a jó modulra. Ennek az oka a gyorsabb ügyintézés mivel, ha nem áll rendelkezésre külön alkatrész úgy a komplett terméket cserélik vagy írják jóvá a vételárát a terméknek. Kérjük írja meg milyen e-mail címről írt mivel minden levélre kiemelt figyelmet fordítunk és választ minden esetben kapnak az érdeklődők. Megértését köszönjük.

Ezer éve vásárolok itt (najó csak 10) , de idáig minden rendben volt! Az egyik legjobb weblapjuk van, termékeknél pontos elérhetőséggel, nem kell aggódni, hogy mi mikor érkezik. Idáig minden megvolt a megadott időpontban! Vásároltam már házhozszállítással, futár cég változott az évek alatt, de a csomagokat mindig korrekten becsomagolva, határidőre megkaptam. Személyesen a Tüzér utcai bol

 

Rendeltem telefont, széket, nagyon gyorsan megjött, tudtam kártyával fizetni.
A raktárfigyelő miatt azonnal értesültem, hogy van GTX 1080 , rendeltem tegnap, és ma már mehetek is érte. Máshol közel 1 hónapja várok.
Csak ajánlani tudom !

 

Mindent átgondolva adtam végül 5/2-at, amely a következőkből tevődött össze.

Először is, az oldaluk könnyen átlátható, szimpatikus, igazán vevőcsalogató tud lenni, könnyen lehet rendelni és nyomon követni. Az áraik sok üzlettel szemben (ha olykor csak 500-1000 Ft-tal is, de) kedvezőbbek. A negatívumok: lassan már 10 éve, hogy náluk vásárolom meg az informatikai eszközeim zömét, azonb

 

Nemrég rendeltem tőlük és mindent a rendelésnek megfelelően, az ígért napra való szállítással tudtak garantálni. Garancia, számla minden rendben volt. Csupán annyi problémám volt hogy annyira belet csomagolva hogy alig tudtam kibontani.

 

Valóban gyors, pontos információval szolgálnak. Tűzér utcában vásároltam. A pénztáros hölgy nagyon kedves volt. De! A szemüveges kiszolgáló egy pökhendi, . !. De holnap majd találkozunk garanciális ügyben! (TP-LINK Archer D5)

 

Kiváló weboldaluk van, leírásokkal, hozzászólásokkal, tesztekkel egyszóval mindennel ami kell egy jó webáruházhoz. Személyesen és szállítással is vásároltam már, mindkét esetben a válasz e-mailben leírtakat tartották. Árban versenyképesek, érdemes őket választani.

 

Teljes konfigot vásároltam tőlük, szerintem az egyik legjobb webshop-juk van, szépen össze lehet rakni mindent. Ahogy jelezték, időben érkezett a gép, azóta is megy zökkenőmentesen, csak ajánlani tudom őket!

 
Üzletek

Átvételi pontok

iPon(átvételi pont)
Cím: 1143 Budapest, Francia út 40/B.
Térkép » | Megközelítés »
Térkép
Térkép
Megközelítés:
Javasolt útvonal:  
Üzletek
IPON
1143 Budapest, Francia út 40/B.
^