iPon

iPon
Cégnév
iPon Computer Kft.
Alapítás éve:
2004
Cím:
3.5
183
8
10
14
74
Bemutatkozás
Cégünk 2004-ben alakult, azon célból, hogy a végfelhasználókat is maximális minőséggel és gyorsasággal kiszolgáljuk a lehető legszélesebb termékskáláról. Ezt eddigi tapasztalatainkra és rendkívül kedvező beszerzési forrásainkra építve tesszük.

Magyarország legnagyobb disztribútoraival ápolunk kiváló kapcsolatot, ezzel is biztosítva a minőségi, gyors és megbízható szállítást, illetve az esetleges garanciális problémák mielőbbi megoldását.

Minden terméknél törekszünk a gyártóval való minél jobb kapcsolat kialakítására, ezzel is segítve ügyfeleinket az esetlegesen felmerülő problémák mielőbbi megoldásában. Az összes termékünket hivatalos forrásból, magyarországi garanciával értékesítjük.

Új webáruházunkat 2006. őszén indítottuk be, az egyszerűbb és hatékonyabb vásárlás érdekében, majdnem minden terméknél teljes leírást és képet is nyújtunk, megsegíteni a választást. Vásárlásra több lehetőség is van, e-mailben, illetve webáruházon keresztül is fogadunk megrendeléseket. A jól bevált gyakorlat alapján a kiválasztott termékek másnap már át is vehetőek a boltunkban, illetve 2-3 három napon belül otthonában, munkahelyén élvezheti az új termékek nyújtotta örömöt.

Házhozszállítás problémáit elkerülendő külön nagy gondot fordítottunk a megfelelő futár cég kiválasztására, illetve a garanciális problémák hatékony megoldására kidolgoztuk a GaranciaFutár szolgáltatást, melynek keretében a házhozszállítással teljesített rendeléseknél futáraink ingyenesen hozzák a hibás termékeket és viszik az újat.

Mivel az arukereso.hu csak naponta egyszer frissiti az árainkat, az oldalunk pedig mindig az éppen aktuális árakat és az azonnal beszerezhető termékeket tartalmazza negyedórás frissítésekkel, így mindig az utóbbi mérvadó!
Weboldalon elérhető szolgáltatások
Rendelési módok: E-mail
Webshop
Fizetési módok: Bankkártya
Átutalás
Készpénz
Termékátvételi módok: Pick Pack átvételi pont
Futárszolgálat
Személyes átvétel
Vélemények

Írjon véleményt a(z) iPon boltról!

1
         
2
3
4
VÉLEMÉNYEK ÉRTÉKELÉS SZERINT
Értékelés
 
%
63.5 %
2.8 %
3.5 %
4.5 %
25.7 %
Összes vélemény

Új számítógépet rendeltem az üzlettől összeszereléssel és teszteléssel:
- Tovább tartott a megérkezése, mint azt előre gondoltam. Hétfőn rendeltem meg, péntek késő délután ért oda hozzám.
- Amikor megérkezett kiderült, hogy nincs rendesen összeszerelve, a videokártya csak fel volt csavarozva a ház hátuljához, de nem volt bedugva az alaplap foglalatába. Ha nem értenék hozzá és nem ves

 

Vicc, ahogy a garanciát intézik.

 

Garanciális ügyeket botrányosan kezelik, átverik az embert. Vásárlókhoz való hozzáállások tragikus.
Nyomott, olcsó áraik vannak és ezt is csak azért tudják megtenni mert nulla árukészletük van és gyakorlatilag a nagyker termékeit közvetítik ki. Amíg nincs gond a termékkel én is azt hittem, hogy normális bolt, de NEM AZ! Ha fontosnak tartod a garanciát és azt, hogy meg is kapd akkor ne

 

Most szerettem volna venni egy Nikon fényképező gépet de ennyi negatív vélemény után ki az aki mer náluk vásárolni? ?? ? Igaz árajánlatuk jó de nem csak eladni kell egy terméket.... Inkább vásárolok máshol drágában minthogy estleges garanciális probléma esetén gondjaim legyenek a céggel.
Javaslom ezen gondolkodjon el a cég vezetése.
Üdv: Rudolf

 

A termék leszállítása és maga a termék redben van, viszont a boltban uigazán lehetnének kedvesebbek! Távozásomkor még a köszönésem sem viszonozták. Legalábbis a Francia utcai telephelyükön.

Szoros konkurrencia miatt is sokat dobna egy ilyen vállakozás összképén, ha illedelmesebben fogadják a vásárlóikat.

 

Csak alátámasztani tudom az előttem szóló negatív tapasztalatait!
A jóisten mentsen attól mindenkit, aki az Ipon Webáruházban napjainkban garanciális rendezésre adja a fejét. Nálam is egy meghibásodott alaplap garanciális rendezésénél borult ki a bili!
A cég már nem maga vizsgálja be a hibás termékeket, kiadja másnak, ami generálja az extra hosszú várakozási időket. Ezzel sincs nagy

 

Utóljára kb 7-8 éve rendeltem tőlük, addig nem is volt gond, ameddig garanciális ügyintézésre nem került sor. Olcsón adja a termékeit, ez szolgálhatna javára csak!
Egy MSi tv-tunert vettem tőlük, kétszer bedöglött, mindkétszer cserélték, de harmadik sem működött.
Hiba okai voltak. : túl forrósodott, se kép, de hang volt, második esetnél pont forditva.
Fogyasztóvédelem megjárva, pén

 

Az iponnak tett ígéretemhez híven minden lehetőséget megragadok, hogy hirdessem a cég rettenetes üzletpolitikáját. Mint sokan mások előttem leírták, hogy amíg működik a termék nincs gond, de, ha garanciális ügyintézésre kerül a sor, akkor katasztrófa.. Esetemben egy 'egyszerű' alaplaphiba következett be, fogta magát és elszállt a gép, amit saját erőmből kiderítettem (másik gépben teszt s

 

Külföldről rendeltettem velük egy kisebb értékű átalakítót és készségesek voltak! Igaz jó 2 hónapra jött meg de ez benne volt.
Szval semmi gari intézés semmi komoly csak egy egyszerű rendelés volt de ezt tőlem megérdemlik! : ) Köszönöm még egyszer!

 

A termék amit kaptam megfelelő volt, viszont nem felelt meg az elvárásaimnak.
Visszaküldtem. Másfél hét várakozás után rákérdeztem: "nem érkezett meg a csomag. Persze én felhívtam a postát, ők azt mondták, hogy a csomag megérkezett. kérdem én: mit lehet egy hibátlan originált csomagban visszaküldött terméken 1 héten keresztül vizsgálgatni? ! Nyilván nem én vagyok az egyedüli ügyfél, de

 
Üzletek
iPon
Cím: 1143 Budapest, Francia út 40/B.
Térkép » | Megközelítés »
Térkép
Térkép
Megközelítés:
Javasolt útvonal:  
Üzletek
IPON
1143 Budapest, Francia út 40/B.
^