iPon

iPon
Cégnév
iPon Computer Kft.
Alapítás éve:
2004
Cím:
4
183
8
10
13
71
Bemutatkozás
Cégünk 2004-ben alakult, azon célból, hogy a végfelhasználókat is maximális minőséggel és gyorsasággal kiszolgáljuk a lehető legszélesebb termékskáláról. Ezt eddigi tapasztalatainkra és rendkívül kedvező beszerzési forrásainkra építve tesszük.

Magyarország legnagyobb disztribútoraival ápolunk kiváló kapcsolatot, ezzel is biztosítva a minőségi, gyors és megbízható szállítást, illetve az esetleges garanciális problémák mielőbbi megoldását.

Minden terméknél törekszünk a gyártóval való minél jobb kapcsolat kialakítására, ezzel is segítve ügyfeleinket az esetlegesen felmerülő problémák mielőbbi megoldásában. Az összes termékünket hivatalos forrásból, magyarországi garanciával értékesítjük.

Új webáruházunkat 2006. őszén indítottuk be, az egyszerűbb és hatékonyabb vásárlás érdekében, majdnem minden terméknél teljes leírást és képet is nyújtunk, megsegíteni a választást. Vásárlásra több lehetőség is van, e-mailben, illetve webáruházon keresztül is fogadunk megrendeléseket. A jól bevált gyakorlat alapján a kiválasztott termékek másnap már át is vehetőek a boltunkban, illetve 2-3 három napon belül otthonában, munkahelyén élvezheti az új termékek nyújtotta örömöt.

Házhozszállítás problémáit elkerülendő külön nagy gondot fordítottunk a megfelelő futár cég kiválasztására, illetve a garanciális problémák hatékony megoldására kidolgoztuk a GaranciaFutár szolgáltatást, melynek keretében a házhozszállítással teljesített rendeléseknél futáraink ingyenesen hozzák a hibás termékeket és viszik az újat.

Mivel az arukereso.hu csak naponta egyszer frissiti az árainkat, az oldalunk pedig mindig az éppen aktuális árakat és az azonnal beszerezhető termékeket tartalmazza negyedórás frissítésekkel, így mindig az utóbbi mérvadó!
Weboldalon elérhető szolgáltatások
Rendelési módok: E-mail
Webshop
Fizetési módok: Bankkártya
Átutalás
Készpénz
Termékátvételi módok: Pick Pack átvételi pont
Futárszolgálat
Személyes átvétel
Vélemények

Írj véleményt a(z) iPon boltról!

1
         
2
3
4
VÉLEMÉNYEK ÉRTÉKELÉS SZERINT
Értékelés
 
%
64.2 %
2.8 %
3.5 %
4.6 %
24.9 %
Összes vélemény

A termék leszállítása és maga a termék redben van, viszont a boltban uigazán lehetnének kedvesebbek! Távozásomkor még a köszönésem sem viszonozták. Legalábbis a Francia utcai telephelyükön.

Szoros konkurrencia miatt is sokat dobna egy ilyen vállakozás összképén, ha illedelmesebben fogadják a vásárlóikat.

 

Csak alátámasztani tudom az előttem szóló negatív tapasztalatait!
A jóisten mentsen attól mindenkit, aki az Ipon Webáruházban napjainkban garanciális rendezésre adja a fejét. Nálam is egy meghibásodott alaplap garanciális rendezésénél borult ki a bili!
A cég már nem maga vizsgálja be a hibás termékeket, kiadja másnak, ami generálja az extra hosszú várakozási időket. Ezzel sincs nagy

 

Utóljára kb 7-8 éve rendeltem tőlük, addig nem is volt gond, ameddig garanciális ügyintézésre nem került sor. Olcsón adja a termékeit, ez szolgálhatna javára csak!
Egy MSi tv-tunert vettem tőlük, kétszer bedöglött, mindkétszer cserélték, de harmadik sem működött.
Hiba okai voltak. : túl forrósodott, se kép, de hang volt, második esetnél pont forditva.
Fogyasztóvédelem megjárva, pén

 

Az iponnak tett ígéretemhez híven minden lehetőséget megragadok, hogy hirdessem a cég rettenetes üzletpolitikáját. Mint sokan mások előttem leírták, hogy amíg működik a termék nincs gond, de, ha garanciális ügyintézésre kerül a sor, akkor katasztrófa.. Esetemben egy 'egyszerű' alaplaphiba következett be, fogta magát és elszállt a gép, amit saját erőmből kiderítettem (másik gépben teszt s

 

Külföldről rendeltettem velük egy kisebb értékű átalakítót és készségesek voltak! Igaz jó 2 hónapra jött meg de ez benne volt.
Szval semmi gari intézés semmi komoly csak egy egyszerű rendelés volt de ezt tőlem megérdemlik! : ) Köszönöm még egyszer!

 

A termék amit kaptam megfelelő volt, viszont nem felelt meg az elvárásaimnak.
Visszaküldtem. Másfél hét várakozás után rákérdeztem: "nem érkezett meg a csomag. Persze én felhívtam a postát, ők azt mondták, hogy a csomag megérkezett. kérdem én: mit lehet egy hibátlan originált csomagban visszaküldött terméken 1 héten keresztül vizsgálgatni? ! Nyilván nem én vagyok az egyedüli ügyfél, de

 

Rendeltem egy Aerocool xpredator X1 fehér gépházat. Másnap az összerakásnál derült ki hogy az előlapon a dísz rács egyik eleme fordított és öntés hibás volt a gép előlapja. Plusz poén hogy az előlap egyik belső kapaszkodója el volt törve, ami annyira nem zavart volna, ha nem esik le a fordítottan feldobott díszítő elem..
A mailemre nem válaszoltak 3óra távlatából sem. Telefont egyáltal

 

Dell U2414H monitort rendeltem ami úgy szerepelt, hogy külső raktárról elérhető. Itt rendeltem meg mert csak itt volt olyan hitellel ez a monitor amelyet már ismerek. Hétvégén rendeltem, hétfőn felküldtem a papírokat a hitel miatt, kedden csend majd szerdán sms és email, hogy a futár másnap kézbesíti a csomagot. Másnap meg is jött, azaz csütörtökön délelőtt rendben a csomag. Monitor rend

 

Évek óta vásárolok náluk, mindig korrekt tájékoztatást kapok. Az áru mindig az volt, ami a honlapon van. Volt garanciális ügyem is pár éve, ami korrekt módon történt.
Mindig személyes átvételt csinálok, ott megfelelő kiszolgálást kapok, rendelésről nincs tapasztalatom.

A weblapjuk nagyon tartalmas. Igen sok (jellemzően helytálló, hasznos) termékinformáció, valamint sok érdekes cikk

 

Többször rendeltem tőlük, és mindig megfelelő minőségben és időben megérkezett az adott termék, rendesen kitöltött garanciajeggyel, számlával, biztonságosan becsomagolva, hogy még véletlenül se sérüljön semmi! A futár mindig normális, türelmes volt, és megadott időpontban jött!
Csak ajánlani tudom a webáruházat, széles választék, nagyon jó árak!

 
Üzletek
iPon
Cím: 1143 Budapest, Francia út 40/B.
Térkép » | Megközelítés »
Térkép
Térkép
Megközelítés:
Javasolt útvonal:  
Üzletek
IPON
1143 Budapest, Francia út 40/B.
^