iPon

iPon
Cégnév
iPon Computer Kft.
Alapítás éve:
2004
Cím:
3.5
188
8
10
14
75
Bemutatkozás
Cégünk 2004-ben alakult, azon célból, hogy a végfelhasználókat is maximális minőséggel és gyorsasággal kiszolgáljuk a lehető legszélesebb termékskáláról. Ezt eddigi tapasztalatainkra és rendkívül kedvező beszerzési forrásainkra építve tesszük.

Magyarország legnagyobb disztribútoraival ápolunk kiváló kapcsolatot, ezzel is biztosítva a minőségi, gyors és megbízható szállítást, illetve az esetleges garanciális problémák mielőbbi megoldását.

Minden terméknél törekszünk a gyártóval való minél jobb kapcsolat kialakítására, ezzel is segítve ügyfeleinket az esetlegesen felmerülő problémák mielőbbi megoldásában. Az összes termékünket hivatalos forrásból, magyarországi garanciával értékesítjük.

Új webáruházunkat 2006. őszén indítottuk be, az egyszerűbb és hatékonyabb vásárlás érdekében, majdnem minden terméknél teljes leírást és képet is nyújtunk, megsegíteni a választást. Vásárlásra több lehetőség is van, e-mailben, illetve webáruházon keresztül is fogadunk megrendeléseket. A jól bevált gyakorlat alapján a kiválasztott termékek másnap már át is vehetőek a boltunkban, illetve 2-3 három napon belül otthonában, munkahelyén élvezheti az új termékek nyújtotta örömöt.

Házhozszállítás problémáit elkerülendő külön nagy gondot fordítottunk a megfelelő futár cég kiválasztására, illetve a garanciális problémák hatékony megoldására kidolgoztuk a GaranciaFutár szolgáltatást, melynek keretében a házhozszállítással teljesített rendeléseknél futáraink ingyenesen hozzák a hibás termékeket és viszik az újat.

Mivel az arukereso.hu csak naponta egyszer frissiti az árainkat, az oldalunk pedig mindig az éppen aktuális árakat és az azonnal beszerezhető termékeket tartalmazza negyedórás frissítésekkel, így mindig az utóbbi mérvadó!
Weboldalon elérhető szolgáltatások
Rendelési módok: E-mail
Webshop
Fizetési módok: Bankkártya
Átutalás
Készpénz
Termékátvételi módok: Pick Pack átvételi pont
Futárszolgálat
Személyes átvétel
Vélemények

Írjon véleményt a(z) iPon boltról!

1
         
2
3
4
VÉLEMÉNYEK ÉRTÉKELÉS SZERINT
Értékelés
 
%
63.7 %
2.7 %
3.4 %
4.7 %
25.4 %
Összes vélemény

Csütörtök délután megrendeltem egy tabletet, 10 perc múlva válaszoltak, hogy másnap átadják a futárcégnek, amely onnantól nézve 1-2 munkanapon belül kiszállítja. Péntek reggel írtak is, hogy átadták, majd hétfő reggel hozta a futár a jelenleg problémamentes kért árut. Nekem ennél több nem is kell.

 

Én még 2010ben vásároltam tőlük. A ram amit vettem rossz lett és kicserélték azonnal, az új is elromlott és akkor már jeleztem feléjük hogy más ram márkát szeretnék és arra is azonnal reagáltak. Nem tudom hogy azóta romlott e a cég kiszolgálási minősége, de akkor még nagyon jó és olcsó volt.

 

Néhány e-mail váltása után sikerült megegyezni az iPonnal, hogy kicseréljék (elállás) az előző rendelésből a számítógépházat, emiatt úgy döntöttem náluk folytatom új számítógép alkatrészeim beszerzését. Ezúttal minden rendben zajlott, rendeléstől szamítva 2 nap alatt megérkezett minden (ház, alaplap, memória, néhány ventillátor) épségben és igényes védőcsomagolásban. A futár udvarias vol

 

Nekem volt már több garanciáztatásom náluk eddig semmi gond nem volt. A szervizesek kedvesek segítőkészek. Egyik alaplapot 18 a vga-t 9 nap alatt cserélték bár egyértelmű hibája volt így nem kellet sokat tesztelgetni. A boltjuk szép megközelíthetősége a 3-as metró miatt nekem jó. Ajánlom mindenkinek.

 

Én teljesen meg vagyok elégedve a bolttal és a szervizzel, több alkatrészt vettem, de otthon összerakás közben megsértettem az alaplap tüskéit. Bevittem hozzájuk helyben megnézték és orvosolták a problémát, utána helyben letesztelték és még ingyen bios-t is frissítettek. Mi ez ha nem maximális support : )

 

Egy Thermaltake számítógépházat rendeltem tőlük, amikor megérkezett nem ismertem rá. Plexi lap nem volt oldalt, belül nincsenek gyors csatlakozók, előlről hiányzott egy ventillátor. Először felhívtam az ügyfélszolgálatot, ahol egy életunt, idegbeteg hölgy gyakorlatilag lecsapta rám a telefont, hogy ez nem az ő dolga, írjak e-mailt a garanciásoknak.
írtam e-mailt, hogy akkor ez most, ho

 

Új számítógépet rendeltem az üzlettől összeszereléssel és teszteléssel:
- Tovább tartott a megérkezése, mint azt előre gondoltam. Hétfőn rendeltem meg, péntek késő délután ért oda hozzám.
- Amikor megérkezett kiderült, hogy nincs rendesen összeszerelve, a videokártya csak fel volt csavarozva a ház hátuljához, de nem volt bedugva az alaplap foglalatába. Ha nem értenék hozzá és nem ves

 

Vicc, ahogy a garanciát intézik.

 

Garanciális ügyeket botrányosan kezelik, átverik az embert. Vásárlókhoz való hozzáállások tragikus.
Nyomott, olcsó áraik vannak és ezt is csak azért tudják megtenni mert nulla árukészletük van és gyakorlatilag a nagyker termékeit közvetítik ki. Amíg nincs gond a termékkel én is azt hittem, hogy normális bolt, de NEM AZ! Ha fontosnak tartod a garanciát és azt, hogy meg is kapd akkor ne

 

Most szerettem volna venni egy Nikon fényképező gépet de ennyi negatív vélemény után ki az aki mer náluk vásárolni? ?? ? Igaz árajánlatuk jó de nem csak eladni kell egy terméket.... Inkább vásárolok máshol drágában minthogy estleges garanciális probléma esetén gondjaim legyenek a céggel.
Javaslom ezen gondolkodjon el a cég vezetése.
Üdv: Rudolf

 
Üzletek

Átvételi pontok

iPon(átvételi pont)
Cím: 1143 Budapest, Francia út 40/B.
Térkép » | Megközelítés »
Térkép
Térkép
Megközelítés:
Javasolt útvonal:  
Üzletek
IPON
1143 Budapest, Francia út 40/B.
^