iPon

iPon
Cégnév
iPon Computer Kft.
Alapítás éve:
2004
Cím:
3.5
192
9
11
15
76
Bemutatkozás
Cégünk 2004-ben alakult, azon célból, hogy a végfelhasználókat is maximális minőséggel és gyorsasággal kiszolgáljuk a lehető legszélesebb termékskáláról. Ezt eddigi tapasztalatainkra és rendkívül kedvező beszerzési forrásainkra építve tesszük.

Magyarország legnagyobb disztribútoraival ápolunk kiváló kapcsolatot, ezzel is biztosítva a minőségi, gyors és megbízható szállítást, illetve az esetleges garanciális problémák mielőbbi megoldását.

Minden terméknél törekszünk a gyártóval való minél jobb kapcsolat kialakítására, ezzel is segítve ügyfeleinket az esetlegesen felmerülő problémák mielőbbi megoldásában. Az összes termékünket hivatalos forrásból, magyarországi garanciával értékesítjük.

Új webáruházunkat 2006. őszén indítottuk be, az egyszerűbb és hatékonyabb vásárlás érdekében, majdnem minden terméknél teljes leírást és képet is nyújtunk, megsegíteni a választást. Vásárlásra több lehetőség is van, e-mailben, illetve webáruházon keresztül is fogadunk megrendeléseket. A jól bevált gyakorlat alapján a kiválasztott termékek másnap már át is vehetőek a boltunkban, illetve 2-3 három napon belül otthonában, munkahelyén élvezheti az új termékek nyújtotta örömöt.

Házhozszállítás problémáit elkerülendő külön nagy gondot fordítottunk a megfelelő futár cég kiválasztására, illetve a garanciális problémák hatékony megoldására kidolgoztuk a GaranciaFutár szolgáltatást, melynek keretében a házhozszállítással teljesített rendeléseknél futáraink ingyenesen hozzák a hibás termékeket és viszik az újat.

Mivel az arukereso.hu csak naponta egyszer frissiti az árainkat, az oldalunk pedig mindig az éppen aktuális árakat és az azonnal beszerezhető termékeket tartalmazza negyedórás frissítésekkel, így mindig az utóbbi mérvadó!
Weboldalon elérhető szolgáltatások
Rendelési módok: E-mail
Webshop
Fizetési módok: Bankkártya
Átutalás
Készpénz
Termékátvételi módok: Pick Pack átvételi pont
Futárszolgálat
Személyes átvétel
Vélemények

Írjon véleményt a(z) iPon boltról!

1
         
2
3
4
VÉLEMÉNYEK ÉRTÉKELÉS SZERINT
Értékelés
 
%
63.4 %
3 %
3.6 %
5 %
25.1 %
Összes vélemény

Kiváló weboldaluk van, leírásokkal, hozzászólásokkal, tesztekkel egyszóval mindennel ami kell egy jó webáruházhoz. Személyesen és szállítással is vásároltam már, mindkét esetben a válasz e-mailben leírtakat tartották. Árban versenyképesek, érdemes őket választani.

 

Teljes konfigot vásároltam tőlük, szerintem az egyik legjobb webshop-juk van, szépen össze lehet rakni mindent. Ahogy jelezték, időben érkezett a gép, azóta is megy zökkenőmentesen, csak ajánlani tudom őket!

 

Szerettem volna vásárolni a boltban bankkártyás fizetéssel.
Mivel a fizetéshez olyan mezőkbe kellett volna megadnom a kártyaszámom, amiről nem tudtam eldönteni, hogy biztonságos-e, ezért a rendelés meghiúsult, és máshol vásároltam.

Megjegyzem, hogy a webáruház aszf-be foglalt nyilatkozatai nem elég a biztonsághoz. Csak akkor adok meg adatokat, ha valamilyen már ismert vagy megfelel

 

Egy Ozone Strike Battle billentyűzettet rendeltem és nagyon jól müködik nincsen vele semmi gond jó informálás és gyors kiszálítás.

 

5 éve vásárolok az Iponál de még nem akadt semmivel sem problémám. Idén novemberben volt az első garanciáztatásom nálunk. Egy TESORO mech billt kellet cserélni ugyanis a pergésmentesítése tönkrement. Garancia futár jött (minden fénymásolatot + hibát szájbarágósan leírtam ) ez volt November 16. - December 19 pár e-mail váltással megkaptam a billentyűmet.
Nagyon nagy szerencsémre teljes

 

A sok negatív kritikával szemben én elégedett voltam. Rendelésemet átvétellel kértem, erről pontos időpontot megjelölve SMS-ben értesítettek. Korrekt, gyors volt az átadás is.

Lehetnének egy kicsit tovább nyitva a Tüzér utcai üzletben...

 

Rendszeresen vásárolok tőlük, néha hibás terméket. Elektronikában ez előfordul.
Garanciális ügyintézéssel nem volt probléma azon kívül, hogy nagyon lassú. RAM modul volt, két gépben is kipróbáltam, el sem indult vele a gép. 10 percet sem igényel a tesztelés. 3 hét után jön a levél, hogy rossz, és kapok helyette újat, alig két hetet kell csak várni, az eddigieken felül. Karácsony előtt

 

Ma visszavittem egy webshopon keresztül vásárolt terméket, élve az elállás jogával. Egy darabig minden rendben ment, én legalábbis úgy éreztem, hogy jó hangulatban telik a papírok intézése, amikor is egyszer csak, minden ok nélkül hirtelen megváltozott a hangneme az ügyintéző fiatalembernek, és elkezdett kiosztani, hogy ez az átalakító, amit vettem, milyen hülyeség, semmi értelme, és egy

 

Csütörtök délután megrendeltem egy tabletet, 10 perc múlva válaszoltak, hogy másnap átadják a futárcégnek, amely onnantól nézve 1-2 munkanapon belül kiszállítja. Péntek reggel írtak is, hogy átadták, majd hétfő reggel hozta a futár a jelenleg problémamentes kért árut. Nekem ennél több nem is kell.

 

Én még 2010ben vásároltam tőlük. A ram amit vettem rossz lett és kicserélték azonnal, az új is elromlott és akkor már jeleztem feléjük hogy más ram márkát szeretnék és arra is azonnal reagáltak. Nem tudom hogy azóta romlott e a cég kiszolgálási minősége, de akkor még nagyon jó és olcsó volt.

 
Üzletek

Átvételi pontok

iPon(átvételi pont)
Cím: 1143 Budapest, Francia út 40/B.
Térkép » | Megközelítés »
Térkép
Térkép
Megközelítés:
Javasolt útvonal:  
Üzletek
IPON
1143 Budapest, Francia út 40/B.
^