iPon

iPon
Cégnév
iPon Computer Kft.
Alapítás éve:
2004
Cím:
Email:
4
275
14
15
18
81
Bemutatkozás
Cégünk 2004-ben alakult, azon célból, hogy a végfelhasználókat is maximális minőséggel és gyorsasággal kiszolgáljuk a lehető legszélesebb termékskáláról. Ezt eddigi tapasztalatainkra és rendkívül kedvező beszerzési forrásainkra építve tesszük.

Magyarország legnagyobb disztribútoraival ápolunk kiváló kapcsolatot, ezzel is biztosítva a minőségi, gyors és megbízható szállítást, illetve az esetleges garanciális problémák mielőbbi megoldását.

Minden terméknél törekszünk a gyártóval való minél jobb kapcsolat kialakítására, ezzel is segítve ügyfeleinket az esetlegesen felmerülő problémák mielőbbi megoldásában. Az összes termékünket hivatalos forrásból, magyarországi garanciával értékesítjük.

Új webáruházunkat 2006. őszén indítottuk be, az egyszerűbb és hatékonyabb vásárlás érdekében, majdnem minden terméknél teljes leírást és képet is nyújtunk, megsegíteni a választást. Vásárlásra több lehetőség is van, e-mailben, illetve webáruházon keresztül is fogadunk megrendeléseket. A jól bevált gyakorlat alapján a kiválasztott termékek másnap már át is vehetőek a boltunkban, illetve 2-3 három napon belül otthonában, munkahelyén élvezheti az új termékek nyújtotta örömöt.

Házhozszállítás problémáit elkerülendő külön nagy gondot fordítottunk a megfelelő futár cég kiválasztására, illetve a garanciális problémák hatékony megoldására kidolgoztuk a GaranciaFutár szolgáltatást, melynek keretében a házhozszállítással teljesített rendeléseknél futáraink ingyenesen hozzák a hibás termékeket és viszik az újat.

Mivel az arukereso.hu csak naponta egyszer frissiti az árainkat, az oldalunk pedig mindig az éppen aktuális árakat és az azonnal beszerezhető termékeket tartalmazza negyedórás frissítésekkel, így mindig az utóbbi mérvadó!
Weboldalon elérhető szolgáltatások
Termékátvételi módok: Személyes átvétel
Futárszolgálat
Pick Pack átvételi pont
Fizetési módok: Készpénz
Átutalás
Bankkártya
Rendelési módok: Webshop
E-mail
Vélemények

Írjon véleményt a(z) iPon boltról!

1
         
2
3
4
VÉLEMÉNYEK ÉRTÉKELÉS SZERINT
Értékelés
 
%
68.2 %
3.5 %
3.7 %
4.5 %
20.1 %
Összes vélemény

Nagyon korrekt cég. Már sokszor vásároltam az Ipon-nál mindenben segítőkészek voltak még amikor garanciális problémám volt akkor is segítően álltak a dolgokhoz.
én csak ajánlani tudom

 

Minden rendben zajlott!

 

Minden zökkenőmentesen történt. Rendeltem vártam átvettem. MÁR MÁSNAP. Szóval aránylag gyorsan is történt minden.

 

Nagyon megbízhatóak, segítőkészek. Kisebb problémám volt a szállítási címmel, de egy gyors email-váltással kb negyed órán belül megoldódott. Elégedett vagyok a bolt nyitottságával és a termékek minőségével is.

 

ár/érték arányban kiváló terméket találtam

 

Csak azért négy csillag, mert egy 5000 forintos ajándékutalvány lehetőségét ígérik egy ötcsillagos értékelésért: "Novemberben minden héten 5000Ft-os Ajándékutalványt sorsolunk ki az 5*-os bolt értékelők között! "

Szerintem ez gáz.

 

Az ügyintézés, kiszállítás rendben, gyorsan történt.
Több terméket rendeltem, de az egyik nem felelt meg a leírásnak, ezt majd az adott terméknél megemlítem.

 

Gyors, korrekt bolt.

 

Minden rendben ment, csak ajánlani tudom őket! Korrektek.

 

Mivel napközben dolgozom ezért a nyitva tartási idejük alatt nem tudok e-mailt küldeni nekik mert dolgoznom kell. A telefonos elérhetőség borzasztóan szánalmas, alulképzett a diszpécser, 1 kérdésre sem tudott megfelelően válaszolni, mikor megkérdeztem hogy az átvételnél van-e valami iratra szükség ha nem én veszem át a terméket akkor minden esetben azt kaptam válaszul "elég csak a rende

 
Üzletek

Átvételi pontok

iPon Computer(átvételi pont)
Cím: 1134 Budapest, Tüzér utca 13.
Nyitvatartás
hétfő 10:00 - 18:00
kedd 10:00 - 18:00
szerda 10:00 - 18:00
csütörtök 10:00 - 18:00
péntek 10:00 - 18:00
szombat Zárva
vasárnap Zárva
iPon(átvételi pont)
Cím: 1143 Budapest, Francia út 40/B.
Térkép » | Megközelítés »
Nyitvatartás
hétfő 10:00 - 20:00
kedd 10:00 - 20:00
szerda 10:00 - 20:00
csütörtök 10:00 - 20:00
péntek 10:00 - 20:00
szombat Zárva
vasárnap Zárva
Térkép
Térkép
Megközelítés:
Javasolt útvonal:  
Üzletek
IPON
1143 Budapest, Francia út 40/B.
^