iPon

iPon
Cégnév
iPon Computer Kft.
Alapítás éve:
2004
Cím:
4
183
8
10
12
69
Bemutatkozás
***Mivel az arukereso.hu csak napi egyszer frissíti az árlistát, az iPon Computer pedig 15 percenként, hogy mindig csak a biztosan elérhető termékek legyenek a WebShop-ban, ezért eltérések előfordulhatnak***

Cégünk 2004-ben alakult, azon célból, hogy a végfelhasználókat is maximális minőséggel és gyorsasággal kiszolgáljuk a lehető legszélesebb termékskáláról. Ezt eddigi tapasztalatainkra és rendkívül kedvező beszerzési forrásainkra építve tesszük.

Magyarország legnagyobb disztribútoraival ápolunk kiváló kapcsolatot, ezzel is biztosítva a minőségi, gyors és megbízható szállítást, illetve az esetleges garanciális problémák mielőbbi megoldását.

Minden terméknél törekszünk a gyártóval való minél jobb kapcsolat kialakítására, ezzel is segítve ügyfeleinket az esetlegesen felmerülő problémák mielőbbi megoldásában. Az összes termékünket hivatalos forrásból, magyarországi garanciával értékesítjük.

Új webáruházunkat 2006. őszén indítottuk be, az egyszerűbb és hatékonyabb vásárlás érdekében, majdnem minden terméknél teljes leírást és képet is nyújtunk, megsegíteni a választást. Vásárlásra több lehetőség is van, e-mailben, illetve webáruházon keresztül is fogadunk megrendeléseket. A jól bevált gyakorlat alapján a kiválasztott termékek másnap már át is vehetőek a boltunkban, illetve 2-3 három napon belül otthonában, munkahelyén élvezheti az új termékek nyújtotta örömöt.

Házhozszállítás problémáit elkerülendő külön nagy gondot fordítottunk a megfelelő futár cég kiválasztására, illetve a garanciális problémák hatékony megoldására kidolgoztuk a GaranciaFutár szolgáltatást, melynek keretében a házhozszállítással teljesített rendeléseknél futáraink ingyenesen hozzák a hibás termékeket és viszik az újat.

Mivel az arukereso.hu csak naponta egyszer frissiti az árainkat, az oldalunk pedig mindig az éppen aktuális árakat és az azonnal beszerezhető termékeket tartalmazza negyedórás frissítésekkel, így mindig az utóbbi mérvadó!
Weboldalon elérhető szolgáltatások
Rendelési módok: Webshop
E-mail
Fizetési módok: Bankkártya
Átutalás
Készpénz
Termékátvételi módok: Pick Pack átvételi pont
Futárszolgálat
Személyes átvétel

Írj véleményt a(z) iPon boltról!

1
         
2
3
4
VÉLEMÉNYEK ÉRTÉKELÉS SZERINT
Értékelés
 
%
64.9 %
2.8 %
3.5 %
4.3 %
24.5 %
Összes vélemény

Az iponnak tett ígéretemhez híven minden lehetőséget megragadok, hogy hirdessem a cég rettenetes üzletpolitikáját. Mint sokan mások előttem leírták, hogy amíg működik a termék nincs gond, de, ha garanciális ügyintézésre kerül a sor, akkor katasztrófa.. Esetemben egy 'egyszerű' alaplaphiba következett be, fogta magát és elszállt a gép, amit saját erőmből kiderítettem (másik gépben teszt s

 

Külföldről rendeltettem velük egy kisebb értékű átalakítót és készségesek voltak! Igaz jó 2 hónapra jött meg de ez benne volt.
Szval semmi gari intézés semmi komoly csak egy egyszerű rendelés volt de ezt tőlem megérdemlik! : ) Köszönöm még egyszer!

 

A termék amit kaptam megfelelő volt, viszont nem felelt meg az elvárásaimnak.
Visszaküldtem. Másfél hét várakozás után rákérdeztem: "nem érkezett meg a csomag. Persze én felhívtam a postát, ők azt mondták, hogy a csomag megérkezett. kérdem én: mit lehet egy hibátlan originált csomagban visszaküldött terméken 1 héten keresztül vizsgálgatni? ! Nyilván nem én vagyok az egyedüli ügyfél, de

 

Rendeltem egy Aerocool xpredator X1 fehér gépházat. Másnap az összerakásnál derült ki hogy az előlapon a dísz rács egyik eleme fordított és öntés hibás volt a gép előlapja. Plusz poén hogy az előlap egyik belső kapaszkodója el volt törve, ami annyira nem zavart volna, ha nem esik le a fordítottan feldobott díszítő elem..
A mailemre nem válaszoltak 3óra távlatából sem. Telefont egyáltal

 

Dell U2414H monitort rendeltem ami úgy szerepelt, hogy külső raktárról elérhető. Itt rendeltem meg mert csak itt volt olyan hitellel ez a monitor amelyet már ismerek. Hétvégén rendeltem, hétfőn felküldtem a papírokat a hitel miatt, kedden csend majd szerdán sms és email, hogy a futár másnap kézbesíti a csomagot. Másnap meg is jött, azaz csütörtökön délelőtt rendben a csomag. Monitor rend

 

Évek óta vásárolok náluk, mindig korrekt tájékoztatást kapok. Az áru mindig az volt, ami a honlapon van. Volt garanciális ügyem is pár éve, ami korrekt módon történt.
Mindig személyes átvételt csinálok, ott megfelelő kiszolgálást kapok, rendelésről nincs tapasztalatom.

A weblapjuk nagyon tartalmas. Igen sok (jellemzően helytálló, hasznos) termékinformáció, valamint sok érdekes cikk

 

Többször rendeltem tőlük, és mindig megfelelő minőségben és időben megérkezett az adott termék, rendesen kitöltött garanciajeggyel, számlával, biztonságosan becsomagolva, hogy még véletlenül se sérüljön semmi! A futár mindig normális, türelmes volt, és megadott időpontban jött!
Csak ajánlani tudom a webáruházat, széles választék, nagyon jó árak!

 

Több a rossz tapasztalat, mint a jó erről a cégről!
Máshol is elég rosszakat olvasni, és hallani róluk.
Ezért úgy döntöttem, hogy elejét veszem bármilyen lehetséges
jövőbeli garanciális és egyéb problémának, és nem vásárolok az iPon-tól!
Inkább legyen kicsit drágább amit szeretnék vásárolni a másik boltban, de legyenek
korrektek ha valami probléma van! Ezt tanácsolom másoknak i

 

Évek óta náluk vásárolok. Szuper bolt. Az emailekre gyorsan válaszolnak.

Tavaly összerakattam velük egy gépet. Minden rendben volt vele, tökéletesen működött. 10 hónap után azonban a gép tápja felmondta a szolgálatot. Mivel a gépet ők rakták össze (az én kivánságaim szerint) ezért egyben kellett visszaküldenem. Teljesen egyértelmű hogy kell garos cuccokat küldeni. Másnap a futár jött

 

Régóta tőlük vásárlok mindent, eddig probléma nélkül. A honlapjuk könnyen használható, iszonyú sok termék van náluk. Fórumban sokat segitenek, ha valami nem világos, az egyik legjobb helpdesk van ott. Az árak általánosságban elég kedvezőek, főleg, hogy lassan 10 éve a piacon vannak, nem fog hip-hop eltünni mint jó pár cég az elmúlt években.
Garancia Dévai úton van, egyszer kétszer volt

 
iPon
Cím: 1143 Budapest, Francia út 40/B.
Térkép » | Megközelítés »
Térkép
Megközelítés:
Javasolt útvonal:  
Üzletek
IPON
1143 Budapest, Francia út 40/B.
^