32 vélemény alapján

iParfumeria.hu

Céglogó: iParfumeria.hu
Cégnév Internet Shop s.r.o. (Ez a bolt külföldi székhelyű cégként van bejegyezve. Vásárlás előtt érdeklődjön a kapott számla Áfa mértékével, a kiszállítási idővel, illetve a garanciális ügyintézéssel kapcsolatban!)
Web: http://www.iparfumeria.hu

2013 április   0 0
2013 március   0 0
2013 február   1 1

Talács János
Rendeltem egy Gucci guilty intense parfümöt a fenti cégtől, a csomagolás a flakon mind nagyon jó minőségű, és meggyőző, egészen addig amíg a bőrömre nem fújtam az illatot! KÖZE NINCS AZ EREDETI A MÜLLERBEN szimatolt Gucci guilty intense parfümhöz! !! !! !! !! !! !! !! !
Gróf Ákos
Minden simán ment addig, amíg le nem adtam a rendelést.
A csomagról a szállító nem küldött sms-t, amit más webáruházaknál meg szoktam kapni.
A csomagban csak a termék volt és egy számla a nevemre.
Amikor kértem őket, hogy a cégem nevére állítsák ki a számlát, ahogy azt a rendelésnél jeleztem is, ezt a választ kaptam:
"Mivel Magyarországon nem szolgálunk ki viszonteladókat, ezért csak abban az esetben tudjuk Önnek a cég nevére kiállítani a számlát, amennyiben Ön ír nekünk egy nyilatkozatot, miszerint nem forgalmazza tovább a nálunk vásárolt termékeket. "

Ilyen nincs!
Balipapi
Jól jártam velük. A legjobb áron kaptam a Ck one shock parfümöt.
Nagyon finom illata van, de azért biztos ami biztos, összahasonlítottam az egyik parfümériában lévő parfümmel. Ugyanolyan intenzitása, illata és hosszantartása van.
Az ügyintéző hölgy meglepően türelmes, mert elég sok kérdésem volt rendelés előtt (után egy másik rendelés miatt). És elég hamar is válaszol.

A futárral nincs gond, örülök, hogya GLS-el szállíttatnak, mert soha nem volt gondom velük.

Most épp rendeltem egy másik parfümöt, felbuzdulva az előző minőségén, majd arról is megírom a véleményem.
Kriszti
Minden rendben volt, azt kaptam amit rendeltem és nagyon gyorsan megérkezett.
Megbízhatóak!
Mária
Örülök, hogy rátaláltam a iparfumeri-ára, rendeltem, másnap már meg is kaptam, és az illat, hát igen az amit vártam, köszönöm máskor is vásárolok!
Szabóné Szegedi Tímea
Nagyon köszönöm a gyors és korrekt ügyintézést tökéletesen megvagyok elégedve! A parfüm tökéletes, legközelebb is innen rendelem! Üdv Timi
VJ
Elégedett voltam velük, először rendeltem és korrekt kiszolgálást kaptam.
Az ügyfélszolgálatnak feltett kérdésre gyors és kielégítő választ kaptam.
A terméket gyorsan kiszállította a futárszolgálat és a futárral tudtam pontosítani a kiszállítás időpontját is. A termék kellő védelmet biztosító csomagolásban érkezett, sérülésmentesen.
Horváth Adrienn
A megrendelt áru villámgyorsan 1 nap alatt megérkezett.
A parfümök minősége kifogástalan, és a legkedvezőbb áron jutottam hozzájuk.
Külön pozitívum hogy jelzik hogy az adott termék van-e raktáron és ha nincs akkor lehetőségem van arra, hogy értesítést kérjek ha újra lesz.
Az ügyfélszolgálatot könnyen utolértem, nagyon segítőkészek voltak. Korrektül elmondtak mindent a szállítási költséggel kapcsolatban (990-) , nem voltak rejtett költségek pl. ha több terméket rendeltem akkor egy postaköltséget számítottak fel, nem küldözgötték őket külön-külön mindegyiket plusz postaköltséggel mondván: hol csak az egyik van raktáron, hol csak a másik. ( Sajnos ez már más webáruházakkal kapcsolatban előfordult. )
Összességében nagyon elégedett vagyok az Iparfümériával, csak pozitív tapasztalataim vannak velük kapcsolatban. Ha internetről rendelek parfümöt, akkor csak tőlük!
Hatos János
A kiszállított Paco Rabanne Black XS 50ml eau de toilette minden bizonnyal megtévesztésre alkalmas hamisítvány.
A dobozán eltérések fedezhetőek fel a hiteles boltban árulthoz képest, mint például más szöveg, eltérő sorrend, hiányzó tűzveszélyes jelzés az aljáról, a celofán a tetején nem "pecsétként" illeszkedett a Paco Rabanne logóhoz.
Az üvegben elsőre fel sem tűnő, de fény felé tartva látható apró buborékok, az alján elcsúszott öntési hibák, az oldalán felületi hibák vannak.
Maga az illat megtévesztő lehet felületes vizsgáló számára, de a kettőt tesztcsíkokon és bőrön is összevetve egyértelmű különbségek fedezhetőek fel.
A fejillata meglepően más, sokkal citromosabb (az eredetiben épp felfedezhető, itt dominál) , alkoholosabb, epresebb a kelleténél, majdnem teljesen hiányzó a füstösség.
Leszáradása kevésbé füstös/"fullasztó"/lágy, jóval töményebb szintetikus eperrel (ami itt egyértelműen mű eper, az az eredetiben egy halványabb epernek tűnő fahéjas rózsás pacsuli akkord) , projekciója gyakorlatilag elhanyagolható az eredetihez képest, töménysége érezhetően kisebb, tartóssága talán fele akkora sincs, mint a boltié, a tesztcsíkon a mai napig érezni az eredetit. A termék kódja 90191, ha minden igaz ez 2009 januárit jelent, tehát ha még eredeti is lenne, túl van a 3 év szavatossági idején.

A másik rendelt terméknél (Lalique White) sajnos nincs összehasonlítási alapom.

A bolt nem reagált az emailre.
Tóth Katalin
Eredeti, tökéletes, megbízható, gyors és pontos :)
Egy olyan parfümöt vásároltam amihez elég nehéz hozzájutni - tőlük sikerült.
Nem csalódtam!
Köszönöm nekik!