48 vélemény alapján

InterStore.hu (InterStore Group s.r.o.)

InterStore.hu

2012 február   2.4 8
2012 január   1.9 11

2 hete
Seres Balázs
A rendelés után néztem meg a hozzászólásokat, véleményeket. Sok rosszat írtak róla a vásárlók, de én szeretnék az egyik kivétel lenni. Memo kártyát rendeltem verhetetlen áron még postaköltséggel együtt is, és a regisztrációtól és rendeléstől számított 3 munkanapon belül a kezemben voltak a kártyák számlával, jótállással együtt.

Vagy nekem volt szerencsém, vagy sokat javult a kiszolgálás.

Bátran rendelek tőlük máskor is!
Brizs Szilvia
Vásároltam tőlük. Soha többet! Se garancia, se számla nem volt hozzá. Mikor reklamáltam, várjak... Újbóli telefonálás után jött egy szlovák számla, gari nem. A főzőlap bekötésekor kiderült, hogy nem jó. Ha lenne gari, sem érne semmit, mert nem magyar számlás, csak Szlovákiában szervízelnék a garancia keretében!
Újabb telefon, közölték, hogy küldjem vissza. Addig se főzés, plusz pénz a feladás és az sem biztos, hogy a főzőlap visszaér hozzám, mert ahogy így olvasgatom a véleményeket, akár az is megtörténhet. Senkinek sem ajánlom!
laszló viktor
3 napon belul a gumiabroncsokot megkaptam. Maximalisan elegedett vagyok a szolgaltatassal.
Dr.Lachata István
Kicsit kések a véleményezéssel:
Karácsonyra vettem az árúháztól egy laptoppot, mert olcsóbb vot , mint nálunk.A készüléket a jelzett időre pontosan elküldték.Nem küldtek viszont garancia-levelet.Többszöri reklamációmra EGYSZERÜEN NEM VÁLASZOLTAK.
GARANCIALEVELET AZÓTA SEM KÜLDTEK.
Haver
Én is beugrottam, hogy menyivel olcsóbb pár termék. Rendeltem tőlük, sms-t küldtek, hogy 1 hét a beszerzés. Aztán eltelt 2 HÓNAP (!!), és semmi hírem se volt felőlük. Most írtak, hogy törölték a megrendelésemet.
Azóta ha minden igaz már nem is forgalmazzák amit rendeltem. Örülök neki, hogy nem fizettem ki előre.
Úgy gondolom nem ez a helyes eljárás.
Határozottan nem ajánlom őket.
Hétfőn rendeltünk egy Aeg páraelszívót, amit egyedül ők forgalmaztak. A megrendelést szinte azonnal visszaigazolták SMS-ben. Legnagyobb meglepetésünkre másnap, kedden reggel a készülék meg is érkezett.
A kiszállítást gyors volt, bár a futár érkezésének napjáról tájékoztatást nem küldtek.
Tamás Rudolf
Sony fényképezőről érdeklődtem garancia ügyben e-mailben, miután informálódtam az itthoni Sonynál a gari érvényesítéséről. Gondosan megfogalmazott, márka specifikus Garanciális kérdéseimre első körben egymondatos " a következő linkre kattintva kaphat választ a kérdéseire" választ kaptam(a link: a saját oldaluk általános garancia része).
Mégegyszer neki indultam! 6 konkrét kérdésre 1 általános válasz!!!
Právics Péter
A megrendelt LED TV-t a kedvező ára alapján rendeltem. Egy hónapra ígérték a szállítást. Mikor ez eltelt a következő hónap végére csúszott át a 'várható' kiszállítás. Ez szerintem teljesen komolytalan. Egy műszaki cikket két hónapon belül nem tudnak kiaszállítani!
Sajnos a legolcsóbb ár megtéveszti az embereket.
Isti
Hihetetlen lassúak és úgy kell kicsikarni minden egyes információ morzsát. De ha ráérsz akkor megkapod amit szeretnél, én kb 1 hónap alatt. Egy TV kb 30e volt olcsóbb náluk.
buszosferi
21 munkanap a beérkezés??? Ez csak vicc lehet!