INTERHIFI (INTERHIFI HUNGÁRIA KFT)

INTERHIFI
Cím:
1133 Budapest, Hegedűs Gyula u. 88.
Tel.:

1 2 3 4 5
Vélemény elküldése

Összes vélemény

Attila
Mindenkinek csak ajánlani tudom. Udvarias kiszolgálás, segítőkész eladók, megfelelő árak.
István
Egy sikertelen dec. 3-i Karácsonyra tervezett másik webboltos beszerzés (nem jeleztek vissza, alkudoztak) vezetett el a céghez (általában az argep.hu-t nézem, de az arukereso.hu találtam rájuk), akik dec.16. zárás előtti telefonos rendelést 20-ára maximális rugalmassággal, türelemmel és árgaranciával teljesítettek. Van még remény, Magyarország!
Ezúton is köszönöm Nekik és B.Ú.É.K.!
Zoli
Nagyon korrekt hozzáállás, mindent megtettek, hogy beszerezzék az árut és az ígért időre szállítsák.
Folyamatosan tájékoztattak, hogy mikor mehetek az áruért.
Telefon+email -en elég volt egy végleges megrendelést leadnom és mindenhez tartották magukat.
Más hasonló profilú/árazású üzletekkel is volt most dolgom a karácsonyi időszakban és magasan kiemelkedik közülük ez az üzlet. Ezt nevezem szolgáltatásnak! Köszönöm még egyszer nekik...
Nagy Zoltán (Samsung TV vásárló)
(Nem marketing duma ez, vagy beépített ember vagyok, nyugidtan írjatok, ha visszaigazolás kell.)
Attila
Nagyon korrekt, gyors intézkedés! Most az ünnep előtt már alig beszerezhető LG 3D LED TV-t sikerült átvennem az üzletben!!! :)) Kommunikációban kiváló a csapat, csak ajánlani tudom Őket!!! Kellemes Ünnepet és BUÉK!!!
Ernyes Csaba
Még nem vettem át a rendelt árút, de visszahívtak, nem ígérgettek korrekt ár és tájékoztatás.
Mattia Sala
Segítőkészek, és korrektek voltak. Maximálisan meg voltam elégedve. :)
weidemann
Pioneer autórádiót vásároltam. Legjobb ár, gyors kiszolgálás, korrekt körülmények.

Mindenkinek ajánlom!
zoli
Ajándékba akartam venni egy tv-t a páromnak, és úgy szerettem volna intézni, hogy mire hazaér, itthon várja a tv. Amikor beszéltem Interhifi-vel, nagyon segítökészek és rugalmasak voltak, akár aznapi kiszállitást is megoldották volna, ha kérem (végül 2 nappal késöbbre tettük az én kérésemre). Rendeltem már korábban más cégektöl, de ilyen normális és rugalmas céggel még nem találkoztam. Többször beszéltem velük aznap egyeztetések miatt, semmi negatív rezzenés a hangjukban, amikor már többszörre variálok. Másnap felhívott tölük valaki, bocsánatkérésekkel kezdte, hogy látja a számom többször szerepel a hívólistájukon, és attól fél, hogy ezek sikertelen próbálkozások, és nem tudtam elérni öket. Kiderült, hogy az elözö napi többszöri hívasaimat látja, amire megint elnézést kért, hogy elfelejtették törölni. Korábbi más cégektöl történö rendelések után hihetetlen pozitiv tapasztalat volt, hogy ilyen komolyan vesznek minden ügyfelet. Miután leszállították a tv-t, aznap este jutott eszembe, hogy esetleg számlát kérhettem volna, hogy költségként elszámoljuk a tv-t.. Kissé bizonytalanul felhívtam öket, hogy utólag lehet-e róla szó, persze nyafogásra számítottam, ehelyett ök kértek bocsánatot, hogy ök nem kérdeztek rá, és persze másnap megkaptam a kiállított új számlát. Beszarás profik, 100% hogy náluk kezdek körülnézni ha valamit venni akarok a jövöben. Nagyon ajánlom!!!
Szegedi
Korrekt, egyenes csapat csak így tovább!
Takács András
Az LG55LW980-as csúcsmodellt gyakorlatilag a világpremierrel egyidőben tudták leszállítani. A kiszolgálás, kommunikáció, hozzáértés PERFETTO!!! Csak ajánlani tudom...INTERHIFI FOREVER!