125 vélemény alapján

INTERHIFI

Céglogó: INTERHIFI
Cégnév H & H HUNGÁRIA KFT
Cím: 1133 Budapest, Hegedűs Gyula u. 88./VÁG U 19 (Hagyományos bolt)
Web: www.interhifi.hu

2013 április   0 0
2013 március   5 1
2013 február   5 2

ASO
Telefonon kérdéseimre azonnal adtak választ. A garanciális feltételekről és az esetleges meghibásodás esetén a teendőkről is tájékoztattak.
A rendelésben lévő kérésemnek megfelelően emailt küldtek a fuvarlevél számáról.
Az árút raktárról szállították, másnap már nálam volt a TV.
A szállító cég emberének az átvételkor kp-ban fizettem, aki megvárta míg kibontom a dobozt és átnézem minden benne van-e.
Szállítással együtt már nem a legolcsóbb vétel volt, de megbízhatónak ítéltem és teljesen elégedett vagyok.
Angeli András
Gyors pontos megbízható. A megrendelés feladását követően azonnal megkerestek, intelligensen segítőkészen türelmesen álltak hozzá. A kért készülék elfogyott, ajánlottak helye másikat, amit kedvezményesen kínáltak fel.

Az árut rendben átvettem, számlát is adtak, a garancia feltételeiről tájékoztattak, a készüléket kipróbálva vettem át. Végig segítőkészek voltak, minden kérdésre válaszoltak.
A boltról látni, hogy rendesen működik (nem egy garázsból árusítják a készülékeket) , ebből pedig feltételezhető hogy a garanciális időn belül mindig megtalálom őket. Az áraik nagyon jók és mivel üzletet is működtetnek ha bármi bajom van, nem egy internetes címre kell esetleg írogatnom, ahol vagy válaszolnak vagy sem.

Csak ajánlani tudom
Mihályi József
Telefonon történt egyeztetésünk alapján napra pontos információt adtak az áru beérkezéséről, és rendelésünk után tartották az igért határidőt. Korrekten megbeszéltünk minden részletet, még a szálltásról is megfelelő információt adtak. A Futár szolgálattal is elégedettek vagyunk, korrekten megvárta, hogy a csomagot kibontsuk, valóban úgy történt minden, ahogy azt elvártuk tőlük.

Tudom ajánlani mindenkinek! !! !
Rácz Gergely
Rendeltem tőlük egy autórádiót telefonon, az eladó nagyon segítőkész volt, megbeszéltük az átvétel módját. Mikor elmentem átvenni a terméket, akkor is nagyon segítőkészek voltak, részletesen tájékoztattak a termékről és a garanciáról. Még a használati utasítás fordítását is elküldték az e-mail címemre. Az áraikról is csak csupa jót tudok mondani. Összefoglalva maximálisan meg voltam elégedve legközelebb is csak náluk vásárolok hasonló termékeket.
Köszönöm!
Tobai
Pontosak gyorsak : ) Elmondtak mindent a termékről és a garanciáról. Árban nagyon korrektek : ) csak ajánlani tudom ! ! Máskor is náluk vásárólnék
Tomka
Korrekt kiszolgálás és tájékoztatás, szimpatikus és hozzáértő emberekkel! Mindenkinek csak ajánlani tudom őket!
Ati
Teljes mértékben meg vagyok elégedve.
Személyesen mentem a telefonon rendelt termékért és minden zökkenő mentesen ment. (Lehetséges csomag küldés is, de én jobban szeretem a személyesen intézett dolgokat. ) Kicsi, raktár szerű, de korrekt kis bolt. Az eladó/tulaj (nemtudom) ért a dolgához, állítása szerint "csak a jó áraival tud a konkurenciával versenyezni" és ez így is van.
Máskor előnybe fogom részesíteni ezt az üzletet!
Köszönöm!
Miklóssy Bálint
LED tv-t rendeltem, az oldalukról. Másnap hívtak, hogy mehetek érte, harmadnapra el is hoztam.

A boltban a srác kérés kibontotta a dobozt, és ki is próbáltuk a készüléket.. Kitöltötte a számlát, garijegyet, fizettem és távoztunk.

Ajánlom mindenkinek.
Szabó Zsolt
Nagyon készségesek voltak az Urak. Minden a megbeszéltek szerint történt. Teljes mértékben megvoltam elégedve mindennel.
Lajos Horváth
Egy Pioneer BDP-140 asztali blu-rey lejátszót rendeltem. Másnap felhívtak és mondták sajnos sem náluk, sem nagykerben jelenleg nem kapható ez a tipus. És még csak ígérni sem tudják 1 hét múlva sem. Viszont helyette tudják ajánlani a Pioneer BDP-150 tipust mely az ezévi modell és kedvező árat is mondtak hozzá. Másnap mehettem a készüléket átvenni melyet korrekt módon elöttem bontottak ki megmutatva teljesen új, sérülés mentes. amely azóta is szuperül működik.
Ajánlom mind a boltot és ezt a terméket is aki ilyet szeretne venni.

Gyorsan, segítőkészek.