12 vélemény alapján

Hot & Cool klíma és hűtéstechnika (Hot & Cool Bt.)

Céglogó: Hot & Cool klíma és hűtéstechnika

2013 február   0 0
2013 január   5 1

1 hete
Szendrei Melinda
Köszönöm a gyors és szakszerű intézkedést klíma tisztítás ügyemben..
Nagyon meg voltam elégedve a kiszolgálással.. Nagyon talpraesett és ügyes fiúcskát küldött hozzám.. El ne engedje másfelé dolgozni, mert ez a fiúcska egy kincs.. : ) Pricc-pracc, egyedül úgy dolgozott, hogy csak kapdostam a fejem.. : )
A szép tiszta gondozott autókhoz is gratulálok, elsősorban ezért választottam ezt a céget, mert tetszett a szép autó flotta , és nem csalódtam : )
Még egyszer köszönöm..
Fehér Péter
Kellemesen csalódtam ebbe a cégbe! Pontosak, megbízhatóak és nem utolsó sorban tisztességet munkát végeznek. Ami manapság igen ritka.
Egyszóval korrekt a munkához való hozzá állásuk. Ilyen cégből kellene még több.
Nagyon szépen köszönöm nekik.
Tóthné Nagy Brigitta
Nagyon megvagyok elégedve a céggel, tiszta és profi csapatként dolgoznak, munkatársak egymással összehangolt munkával minden por és piszok nélkül időbeni szállítással, a telefonban egyeztetett dátumra megfelelően szállítanak! Én csak ajánlani tudom mindenkinek a céget, és köszönöm a precíz munkát! !!
Nagy István
Köszönöm szépen a pontos, tiszta, gyors munkát. Minden a telefonos egyeztetés szerint történ. Én csak ajánlani tudom a céget mindenkinek aki klímát szeretne szereltetni, egy nagyon jó szerelőcsapattal ismerkedtem meg.
Cirka Sándor
Nagyon meg voltam elégedve a kiszállítással, minden a telefonban megbeszéltek szerint történt. A szerelés is nagyon korrekt volt, ügyeltek a rendre csak ajánlani tudom.
Szilvi
Nagyon szépen köszönjük a gyors segítséget ebben a melegben! !! A készülékkel amit ajánlottak nagyon meg vagyunk elégedve, gyorsan, pontosan és tisztán dolgoztak nálunk, egy igazi, profi, szakképzet csapatot ismertünk meg, a későbbiekben is számítunk rájuk. Mindenkinek csak ajánlani tudom őket. Köszönet mégegyszer!
Tamás
Nagyon megvoltam elégedve! A termék pontosan és sértetlenül érkezett meg amikorra meg lett beszélve! A legjobb ár a legjobb helyen! Csak ajánlani tudom!!!+
Jaki
Nagyon meg voltam elégedve a szolgáltatással. Telefonban segítőkészek és kedvesek. A szállítás rugalmas volt, nem volt probléma. Az ár nagyon jó.Csak ajánlani tudom mindenkinek.
Mogyi
A telefonban nagyon kedvesek voltak. A kiszállítás a megbeszéltek szerint zajlott. A telepítést is tőlük rendeltem meg. Az ár jó hanem a legjobb a szerelés gyors, precíz, csak ajánlani tudom.
kisa07
Nagyon meg voltam elégedve. Kedvesek voltak, tanácsot is adtak, telefonon mindent előre le tudtunk egyeztetni. A készülékkel és kiszállítással is maximálisan elégedett vagyok!!! Örülök, hogy őket választottam.