7 vélemény alapján

Hot & Cool klíma és hűtéstechnika (Hot & Cool Bt.)

Hot & Cool klíma és hűtéstechnika

2012 január   0 0

Összes vélemény

3 hete
Szilvi
Nagyon szépen köszönjük a gyors segítséget ebben a melegben! !! A készülékkel amit ajánlottak nagyon meg vagyunk elégedve, gyorsan, pontosan és tisztán dolgoztak nálunk, egy igazi, profi, szakképzet csapatot ismertünk meg, a későbbiekben is számítunk rájuk. Mindenkinek csak ajánlani tudom őket. Köszönet mégegyszer!
Tamás
Nagyon megvoltam elégedve! A termék pontosan és sértetlenül érkezett meg amikorra meg lett beszélve! A legjobb ár a legjobb helyen! Csak ajánlani tudom!!!+
Jaki
Nagyon meg voltam elégedve a szolgáltatással. Telefonban segítőkészek és kedvesek. A szállítás rugalmas volt, nem volt probléma. Az ár nagyon jó.Csak ajánlani tudom mindenkinek.
Mogyi
A telefonban nagyon kedvesek voltak. A kiszállítás a megbeszéltek szerint zajlott. A telepítést is tőlük rendeltem meg. Az ár jó hanem a legjobb a szerelés gyors, precíz, csak ajánlani tudom.
kisa07
Nagyon meg voltam elégedve. Kedvesek voltak, tanácsot is adtak, telefonon mindent előre le tudtunk egyeztetni. A készülékkel és kiszállítással is maximálisan elégedett vagyok!!! Örülök, hogy őket választottam.
GB07
Nagyon korrektek voltak a telefonba, de a kiszállítás gyatra, nem akkor akarták hozni amit megbeszéltünk, persze ezt akkor tudtam meg , hogy telefonáltam. A futárnak fogalma sem volt , hogy mikorra kell kihozni, mert nem kapott infot a cégtől, szóval így nem lehet ezt csinálni! Ilyen cégnek gyorsan híre terjed....
Kolics László
Nagyon pozitív. Gyors ,együttműködő. A megrendelt klíma két nap alatt célba ért. Telefonos tájékoztatást kaptam a megrendelést követően,a futár is csörgött a várható érkezésével kapcsolatban. Ritka véletlen, hogy a legjobb ár a legjobb kiszolgálással jár együtt. Köszönöm