999 vélemény alapján
Ügyfélszolgálat/kommunikáció:
A bolt vásárlói közül
98.3% ajánlaná ismerősének a boltot
99.8% kapta meg a terméket 10 napon belül
További információk a megbízható bolt programról.

Gyógyexpressz webáruház

2013 március   4.9 80
2013 február   4.9 71

16 órája
Ügyfélszolgálat/kommunikáció
Ismételten újra nem írom le, a fentiekben már válaszoltam.
Amiért tőlük vásároltam:

Saját tapasztalatom még nem volt, most először rendeltem Önöknél. A termék ára megfelelő volt számomra a többi forgalmazóhoz képest, ezért döntöttem így.

Amiben fejlődhetne ez a bolt:

A megrendelésem kiszállítása gyors volt; a kommunikáció (E-MAIL-ra) megnyugtató, követhető és pontos.
Nem tudok javaslatot tenni, most először rendeltem Önöknél.

22 órája
Ügyfélszolgálat/kommunikáció
Lejárt szavatosságú terméket küldtek: Dr. JOINT, 2013 április 12-én járt le.
a külön rendelt botvéggumi (fémbetéttel erősített) minősége silány, túl puha, könnyen reped, szakad, (2nap alatt egy db tönkrement) !! !!
Nem azonos minőségű a járóboton lévő gumival, az keményebb, jobb

áruválaszték elfogadható

Amiben fejlődhetne ez a bolt:

a minőségmegőrzés időpontját nem veszik figyelembe

Ügyfélszolgálat/kommunikáció
A megrendelés kezelése és a teljesítés minden lépése megfelelő volt.
Amiért tőlük vásároltam:

Itt kaptam olyan árut, amit kerestem.

Amiben fejlődhetne ez a bolt:

Csak jó tapasztalatom volt.

Ügyfélszolgálat/kommunikáció
Nem volt semmi probléma, az üzlet készséges és segítőkész volt, minden kérdésemre választ kaptam.
A kiszállítás problémamamentes volt: én nem voltam otthon, feleségem átvette és kifizette.
Amiért tőlük vásároltam:

Itt volt a készülék a legolcsóbb és díjmentes volt a kiszállítás.

Amiben fejlődhetne ez a bolt:

A készülékhez kapott használati utasítás igen gyenge és szinvonaltalan: javasolhatna a gyártónak egy alapos és színvonalas használati útmutatót. Ennél lényegesen kisebb tudású és árú készülékhez adnak igen-igen rsészletes, ábrákkal ellátott, mindenre kiterjedő használati útmutatót.

Ügyfélszolgálat/kommunikáció
A megrendelt árut gyorsan, a terméktájékoztatóban feltüntetett minőségben szállították le a megadott címre.
Meg vagyok elégedve a bolttal.
Amiért tőlük vásároltam:

Azért tőlük vásároltam, mert náluk volt a legnagyobb választék, és a termék ára is kedvezőbb volt a hasonló árukat kínáló webáruházakénál.

Ilyet nem tudok.

xxxx
Amiért tőlük vásároltam:

akosmodiszk ára itt volt a legkedvezőbb

xxxx

2 napja
Ügyfélszolgálat/kommunikáció
A termék hiánytalanul és sértetlenül megérkezett. Nem kértek el több pénzt, mint amiben megeggyeztünk.
Az ügyintézés hatékony, bár amint mondtam, nekem nem szóltak időben, de gondolom sok dolguk, és rengeteg megrendelésük van.
Kértem, hogy értesítsenek telefonon, mielőtt kihozzák a csomagot, hogy biztosra otthon legyen valaki, aki fizetni is tud. Meg is tették!
Köszönök mindent!
Amiért tőlük vásároltam:

Az árukeresőben, az Ő termékük jelent meg kedvező áron és mást is találtam az oldalon, amire szükségem volt!

Amiben fejlődhetne ez a bolt:

Nem tájékoztattak időben, hogy a csomag nem érkezik meg a megadott napon, nekem kellett telefonálni. De kedvesek voltak.

3 napja
Margit
Ügyfélszolgálat/kommunikáció
A termék pont olyan, amire gondoltam és gyönyörű kivitelben.
Gyors, korrekt kezelése volt a megrendelésnek.
Amiért tőlük vásároltam:

Legolcsóbban ők kínálták a terméket, amit kerestem.

Nincs javaslat.

4 napja
Szuper!
Amiért tőlük vásároltam:

Mert Önöknél találtam rá jó áron a megfelelő termékre.

Így jó, ahogy van.

4 napja
Ügyfélszolgálat/kommunikáció
a scholl papucs nagy csalódás, bóvlinak tűnik ráadásul teljesen bő a lábamra.
Amiért tőlük vásároltam:

ők adták a legolcsóbban a papucsot.

Amiben fejlődhetne ez a bolt:

a termékekről készült fotók nem a valóságot mutatják fel kellene hvni a figyelmet hogy pl. ez a papucs az átlagnál vastagabb lábfejre való stb. A kiszállítás nagyon bonyolult volt, többször módosítani kellett a címet mert nem sikerült a fuvar.

Gyógyexpressz webáruház (3 napja)
Tisztelt Hölgyem ! Köszönjük véleményét ! Ön az első, akinek a Scholl Positano papuccsal problémája volt, eddig erre a termékre még semmilyen reklamáció nem érkezett. Őszintén sajnáljuk, hogy ez a termék Önnek nem vált be. A weblapunkon a termékről készült kép egy kiváló minőségű, nagyfelbontású kép. Véleményünk szerint egy fényképről nehéz megállapítani annak pontos bőségét, ezt egy képtől nem lehet elvárni. Amennyiben a méret vagy a bőség nem megfelelő úgy 8 munkanapon belül lehetősége lett volna visszaküldeni, kicserélni másik modellre, stb. (az ÁSZF szerint), amivel Ön nem élt. A "kiszállítás bonyolultságával" kapcsolatban nem tudunk érdemben nyilatkozni, mert nem ismerjük, hogy ezzel Önnek milyen problémája adódott. A futár partnercégünk arra vállalkozik (amit lapunkon is feltüntetünk), hogy munkanapokon munkaidőben kiszállítja és átadja a megrendelt terméket a vevőnek a regisztrációban megadott szállítási címre. Amennyiben az átvétellel kapcsolatban bármilyen probléma merülhet fel azt minden esetben a vevő és a szállítmányozó futár cég egymás között egyezteti le. A papucsról alkotott véleményét egyébként a termék oldalon megírhatja, mely fórum direkt arra szolgál, hogy más vásárló is értesülhessen a termékről alkotott vásárlói véleményekről. Üdvözlettel: Gyogyexpressz webáruház