Tetszett a weboldal könnyen kezelhetősége, nem voltak felesleges információk, könnyen áttekinthető ezért innen rendeltem. Árban nagyjából minden cég ugyan azt kínálja, bár itt kaptam ajándékot a készülék mellé.
2 napja
Lali Papi
Google Nexus 7 tabra volt szükségem és sok ajánlat közül a Gsmplázáét választottam. Nem bántam meg, a készülék 1 nap alatt megérkezett bontatlan állapotú volt, gyártói garancia van rá és számlát is kaptam a vásárlásról. Jó bolt, bár nincs nagy tapasztalatom a netes rendeléssel.
2 napja
K. Viktor
Roppant szimpatikus bolt. Csütörtök este 7kor beszéltem az ügyfélszolgálattal, hogy másnapra megoldhat-e egy S4 péntekre Tatabányára. Sok reményt nem fűztem hozzá, de azt mondták, hogy igen másnapra nálam lehet. Így is lett, pénteken dél előtt picivel már nálam volt a telefon. A hosszú hétvége miatt fontos volt, mert hétfő reggel elutazom.
Köszönöm szépen még egyszer, ajánlani fogom Önöket másoknak is! !!
Andi Hódmezőv.
A páromtól születésnapomra kaptam egy desire x telefont, amit a Gsm Plaza-nál vásároltunk meg. Már vettünk innen telefont, így nem volt kérdés hol vegyük meg, mivel már volt pozitív tapasztalat és az áraik is nagyon jók.
Egyedül amit hiányolok, hogy nincs Pick Pack Pontos átvétel, bár a többi telefonos cégnél sincs.
Nyomógombos Nokia
Nokia 6303i készüléket vásároltam, mivel ez már egy bevált típus és ragaszkodom a nyomógombos készülékekhez. Azért a gsmplázánál vásároltam meg mert már csak náluk volt kapható, így ez nem volt kérdés. Egyébként elégedett vagyok a termékkel, gyári független, magyar menüs és minden tartozékkal együtt hozta a futár, a kiszállítás gyors volt, véleményem szerint profi a cég.
Ferenc
Szórólapon láttam a hirdetésüket így mivel kellett telefon innen rendeltem meg. Udvariasak voltak a boltban, a készülék Apple garanciás, azért volt fontos mert az év felét Spanyolországban töltöm és ha baj van ott is van Astore.
elégedett vevő
10. 1 Samsung tabletet rendeltem személyes átvétellel. Az ár roppant kedvező volt számomra, ilyen feltételekkel és garanciával sehol nem találtam ebben az árkategóriában a készülékből. A szállítás pontos volt, megbeszélt időre jött a futár és nagyon jól esett az ajándék kijelzővédő fólia. Jó választás véleményem szerint a Gsm Plaza!
4 napja
László Zsámbékról
Szimpatikusak voltak azért innen vásároltam, hívtam őket, nem vették fel, 2 percen belül visszahívtak és elnézést kértek, hogy nem tudták felvenni, itt már nekem eldőlt, hogyha az ár is jó akkor innét rendelek. Jó volt az ár, másnapra ígérték a szállítást, hát megrendeltem. Időre itt volt a csomag, köszönöm szépen!
4 napja
Zsenibaba
Vásárlás előtt készséggel válaszoltak a kérdéseimre telefonban és emailben is, jó árban volt a készülék és rövid határidővel tudták vállalni a szállítást, ezek miatt választottam őket.
A termék megérkezése pontos volt, a futár felhívott érkezés előtt ahogy kértem és a telefon kifogástalanul működik azóta is.
Nagyon jó bolt, máskor is innen fogok telefont vásárolni!
5 napja
Marika
Még ballagásra vásároltunk a Gsmplázától egy Galaxy Ace 2 készüléket fehér színben a kislányomnak. A rendelés a webshopban roppant egyszerű, visszahívtak, egyeztettünk és másnapra megérkezett a készülék. Szerencsére gyárilag független, mert sok helyen csak tmobilos volt de mi vodafonosak vagyunk. A gyermekem örült neki, ezért nyúzott minket régóta. Ajánlom másoknak is ezt a boltot, szimpatikusak!