12 vélemény alapján

Fotostop webáruház (Fotostop Kft.)

Céglogó: Fotostop webáruház
Alapítás éve: 2008
Cím: 7400 Kaposvár, Dsida Jenő u. 1.
Web: http://www.arukereso.hu/stores/fotostop-webaruhaz-s45627/

2013 március   2 1
2013 február   0 0
2013 január   0 0

Adams
Egy Kata táskát rendeltem tőlük, a gyártó honlapján közzétett tartozékok egyik eleme nem volt az ő álltaluk küldött táskában. A szállítási idővel nem volt gond azt korrekt módon intézték.
Farkas-Szabó Zoltán
A Dorottya szállóban egy esküvői rendezvényt fotóztam,a vakum menet közben csütörtököt mondott, de egy jó ember nekem, szombaton a bezárt boltot újra kinyitotta. Nem volt nálam közel 90.000ft, az új vakut majd hozomra, még is odaadta. Három napot kértem a rendezésére,két nap múlva én is, azóta is, a legnagyobb tisztelettel tartozom, a Klencsarfoto.hu - nak. azenlelkem.hu ("de egy jó kapcsolathoz, legalább két ember kell, és a világ, megnyílik előtted.") Ajánlom mindenkinek csillagos ötössel, mert a gépekhez, lélek is kell.....
László
Sima ügy volt a vásárlás. Egy telefon és másnap hozta a futár az árut. Ajánlom mindenkinek. Az ügyfélszolgálatosnak egy jó tanács: ha említi, hogy nem tartozék a memória kártya akkor náluk rendeltem volna meg, így külön kellett megvennem máshol.
E.Jozsi
Eloszor vasaroltam nalluk telefonos rendelesem volt masnap kora delutan megerkezett a csomag.
Mindenkinek ajanlom oket!!!!!!!
Molnár Hajnalka
Először vásároltam webáruházban, nem volt semmi gond, örülök, hogy ezt az áruházat választottam, bár a többi áruház is jónak tűnik.
pokaegon
Végre egy webáruház ami nincs nagyon bonyolítva, mégis minden funkcióval rendelkezik. Amit hiányoltam, hogy kicsit nehézkes árak szerint rendezni a termékeket. Emellett jó az ügyfélszolgálat is, minden sallang, körítés nélkül gyorsan hozzájutottam a termékhez.
Larex
Nem volt gond a vásárlás során, minden a megbeszéltek szerint ment. Ért a dolgokhoz az ügyfélszolgálatos és nem próbál semmire rábeszélni. Miért nincs ingyenes kiszállítás ?
Kurucz Zoltán
A bolt rendben van, egy bosszantó megjegyzésem lenne csak. Az állvány kézhezvétele után egy-két nappal akciós lett a termék.. Örültem volna, ha a megrendeléskor kapok egy tájékoztató e-mailt, hogy várjak vele még pár napot, mert spórolhatok 5 ezer forintot...
Kovács Gabriella
Telefonon hívtak egyeztetés céljából, azt kaptam amit rendeltem, akkor amikorra megbeszéltük. Ezt sztem így kell csinálni ahogyan ez a bolt teszi. Köszönöm!
Légrádi K.
Nagyon jók a heti akciók, távcsövet vettem, nem expressz módon, de három nap múlva korrekten ott volt a cucc.