Focus Camera
- http://www.focuscamera.hu
| Snt | (2010/02/17) |
hasznos vélemény (2) | haszontalan vélemény (1) |
![]() |
Részemről 1-es. Egy monitort rendeltünk. Mikor "megérkezett" hozzájuk, felhívtak, hogy drágáb lesz, mert... De, ha érte megyünk akkor tudják a régi áron adni. Nemsokára, mikor a beszélgetés a lehetséges pixelhibák ellenőrzésére jutott, kiderült, hogy aznap már mégse lehet értemenni "mert túl nagy a forgalom". Persze másnap bármikor jó. Érdekes. Mindegy, akkor küldjék ki, mondtuk. Másnap megérkezik, és akkor 8 napig úgyis tesztelhetjül a hibákat. (persze a honlapjukon a 8 napos visszavételi garancia, hamisan van kiírva, ami szimpla megtévesztés, de ezen nem akadtunk ki, más bolt is ezt játsza, hátha van pár balek) Másnap persze nem jön semmi, este kiderül, hogy még a forgalmazótól se hozták el a terméket, nemhogy postára adták. Milyen jó, hogy nem mentünk érte a világ végére kocsival... Idővel csak befuta monitor. Csomag kibont, megnéz, elsőre rendben, kifizet. Karácsonyra szántuk a monitort, így tűzetes vizsgálat csak akkor következett. Tápkábel sehol. Sebaj, a régié is jó, űgyhogy csak később hívtuk őket, hogy nem-e maradt náluk, amikor kibontották. Persze értetlenek, hogy ők nem bontották ki a dobozt, csak átadták a futárnak. Node a garanciajegy hogy került bele kérdem? Hát azt csak belecsúsztatják... Aha. Tehát az ígért pixelhibavizsgálat ("ami nélkül nem adnak el monitort") az színtén dobozon belül megoldható volt. Persze azóta is várom az ígért visszahívást a kábel ügyében. Furcsamód valahogy elfeledkeztek róla... Tán zavaros? Nekem is az volt az egész vásárlás. |
| storom józsef | (2010/02/05) |
hasznos vélemény (0) | haszontalan vélemény (1) |
![]() |
JÓZSEF vagyok,én egy fényképezőgépet rendeltem ,és nagyon de nagyon meg voltam elégedve mindennel!Telefonon is beszéltem egy hölgyel,nagyon kedves és segítő kész volt(nagyon ritka az ilyen hölgy)nekem csak jó benyomásom van a cégről,csak így tovább...... | |
| Moldvai Lajos | (2009/12/18) |
![]() |
Nagyon tetszett a gyors és korrekt kiszolgálás.Ez úton is köszönetet mondok a Focus Camera dolgozóinak. | |
| Nagy Nikoletta | (2009/11/24) |
![]() |
Csak jókat mondhatok erről az áruházról. A hétfőn 10 órakor megrendelt laptopot már másnap délelőtt kihozták; nem ugyanazt a modellt, amit megrendeltem, hanem egy jobbat(!!!), de ugyanazon az áron - előzetes telefonos egyeztetés után. Profi ügyintézés, mindenkinek ajánlani tudom. | |
(2009/09/08) |
hasznos vélemény (1) | haszontalan vélemény (1) | |
![]() |
Dell Inspiron 1545-42 Kicsit tartottam ekkora összeg esetén vakon megbízni egy számomra ismeretlen áruházban, de nagyon kellemesen csalódtam. A webshop telefonos ügyfélszolgálata annak ellenére, hogy szombat késő délután kerestem, elérhető, és rendkívül segítőkész az eladó. A notebookom a hétvégét leszámítva másfél nap alatt megérkezett, és a csomagolás sem vont semmi kívánnivalót maga után. Csak dicsérni tudom a céget, és mindenkinek bátran ajánlom! Bár először, de biztosan nem utoljára rendeltem a Focus Camerától. |
| Czifra József | (2009/08/26) |
![]() |
Ma rendeltem egy Fujifilm FinePix S1500fd fényképezöt.Holnapra itt lessz , kérdéseimre válaszoltak rendesen.Részemröl 5 csillag. | |
| Schöffer Anita | (2009/08/15) |
![]() |
Gyors, korrekt, pontos. Mindenkinak ajánlom. A rendelt fényképezőgép mellé járó ajándék memóriakártya elfogyott, de telefonon egyeztettek, mehet-e az olcsóbb. ( Természetesen a különbözetet levonták az árból). Csütörtökön rendeltem, péntek de megjött a gép, hiánytalanul, magyar gar. jeggyel stb. |
| Katalin | (2009/08/11) |
hasznos vélemény (0) | haszontalan vélemény (1) |
![]() |
Dell notebook Kicsit féltem az alacsony ár miatt, de nem kellett volna. A rendelés napján este kaptam az e-mailt, hogy átadták a futárnak a gépet, másnap reggel 9-kor pedig már át is vettem. Gondos csomagolás, garancia, számla tökéletes. Az én esetemben csak e-mailben kommunikáltak -- ez ne ijesszen meg senkit. Ajánlom őket. |
| neco | (2008/12/08) |
hasznos vélemény (6) | haszontalan vélemény (0) |
![]() |
Flottul ment majdnem minden. Pénteken rendeltem, és kedd helyett csütörtökön kaptam meg a cuccot valami adminisztratív hiba miatt. (más obi'val kapták raktárról a gépet -Nikon D80- mint amivel én rendeltem. Mindezt jelezték telefonon is amint észrevették a hibát, nálam ez a késés nem okozott gondot.) A cucc gyári csomagolásban, kitöltött garanciajeggyel, részletes magyar nyelvű használati utasítással érkezett meg habfóliával vastagon becsomagolva, sértetlenül. Korrekt cég, ajánlom mindenkinek! |
| gyimimi | (2008/11/26) |
hasznos vélemény (37) | haszontalan vélemény (6) |
![]() |
Megpróbáltam a egy MSI notebookot vásárolni. Itt volt a legkedvezőbb az ár. Este 9 körül megrendeltem, rendelésem után érdekes módon rögtön lekerült az a notebook az akciós listáról és egy másik MSI került ha helyére. Másnap érkezett az e-mail: "A megrendelt terméket nem tudjuk a meghírdetett akciós áron leszállítani, mert amelyik forgalmazó meghirdette nála elfogyott és ebből a tipusból már nem lesz." Úgy tűnik számomra, hogy a fére tájékoztatás tudatos. Ha a most akciós MSI-t rendelném meg, ugyan ez lenne helyzet, lekerül az akciós listáról, egy másik felkerül, és közlik hogy nem tudják szállítani. Ja "jó" poén, hogy érkezett egy másik e-mail aminek nem én lettem volna a címzettje: "Ezt a terméket a Canon forgalmazója egy jó ió ideje már hirdeti, de még nam érkezett szállítmány. Az első szállítmány érkezéséről még semmit nem tudnak. A fenti okok miatt nem tudjuk vállalni a termék szállítását, illetve nem tudunk szállítási határidőt mondani." Szóval ne higgyetek se a készletnek se az árnak. |
Focus Camera (2008/11/28)
A focuscamera webáruház képviseletében szeretnék reagálni a tisztelt Ügyfél veleményére.
Véleményünk szerint az ügyfél nem a tények alapján, hanem a maga vélt sérelmeire alapozva értékelte a helyzetet. A rendszerünk által rögzített adatok szerint a megrendelést 18 óra után néhány perccel adták le. Másnap 10 óra körül (nyitáskor), miután egyeztettünk a forgalmazóval és kiderült, hogy náluk nincsen a termék, kivettük az akciós termékek közül.
Az, hogy egy másik termék (ráadásul éppen MSI notebook) került a helyére arra nekünk semmilyen ráhatásunk nem volt, azt a rendszer hozza magától.
Ügyfélszolgálatunk aznap 11 óra körül e-mailen értesítette a t. ügyfelet, hogy a terméket nem tudja szállítani, amire válasz nem érkezett.
Sok pénzt és energiát fordítottunk weboldalunkra, nap mint nap dolgozunk azért, hogy magunk és kollegáinknak munkahelyet biztosítsunk.
Kérem megalapozatlanul ne keltse webáruházunk rossz hírnevét!
| Péter | (2008/11/19) |
hasznos vélemény (4) | haszontalan vélemény (7) |
![]() |
Hétfő du.-n e-mailben megrendeltem náluk egy Nikon D80-as fényképezőgépet.Kb. egy óra múlva telefonon hívtak, hogy rözítették a rendelésemet és várhatóan szerdára meglessz a gép.Szerdán szóltak , hogy mehetek átvenni (személyes átvételt választottam).Átvételkor ,mint eddig is nagyon segítőkészek voltak. Rögtön ki is próbálták a gépet (értettek hozzá)és tartozékot, akku, kártya is vettem még.Az áruhoz magyarországi hivatalos garanciát adtak.Maximálisan megvagyok elégedve a céggel és a hozzáállásukkal. Ha kell újból náluk vásárolok. | |
| Gáborfalvi András | (2008/07/25) |
hasznos vélemény (7) | haszontalan vélemény (8) |
![]() |
Bár lekéstem egy modellről (előttem vitte el valaki), de készségesen segítettek nekem egy másik hasonló tudású termék kiválasztásában. Az üzletben történt személyes átvételnél, még kedvezményt is adtak. Kedves, vásárlóbarát kiszolgálás, maximális korrektség! Mindenkinek csak ajánlani tudom! | |
| L Robi | (2008/07/22) |
hasznos vélemény (6) | haszontalan vélemény (2) |
![]() |
Sokszor vásároltam már a neten ,de most nagyon kellemesen csalódtam ! Egy olympus fényképezőt rendeltem xd card-al 2db akkuval .Mihelyt elküldtem a rendelésem rögtön jött az e-mail(4 db) is.Korrekten feltüntetve minden.Aznap délelőtt kaptam egy sms-t is ,hogy a szállítás 4 óra intervalummal másnap d.e. lesz! Ez azért is tetszett mert sokszor egésznap várhatom a csomagküldőt mire hozzák az árut. Mondanom sem kell a csomag sértetlen az árú ép és a számla és a garipapírok is rendben voltak (volt ahol egy hétre rá postázták a számlát)! A csomagban ajándék cd és 3000 ft értékű digitális fotó kidolgozás.Nos hát ezek után csak ajánlani tudom őket.Így tovább! | |
| Breitner Péter | (2008/06/03) |
hasznos vélemény (5) | haszontalan vélemény (3) |
![]() |
Példaértékű kereskedői hozzáállás! Vevőbarát attitűd, természetes kommunikáció. A kereskedő maga forszírozta, hogy próbáljuk ki a fényképezőt, kattintgassak párat, inkább most derüljön ki, ha hiba van. (Egyes boltokban kifejezetten sértésnek veszik a kipróbálási szándékot!) Azután kitöltötte a jótállást (rendesen, gyártási számmal!) majd távoztam. Nekem piszkosul messze van, de legközelebb is itt vásárolok. Ez a bánásmód megéri! Bár ezek után talán már rendelni is merek tőlük... |
| Lakner Melinda | (2008/04/02) |
hasznos vélemény (6) | haszontalan vélemény (34) |
![]() |
Canon PowerShot A570 IS Le a kalappal! Maximálisan meg vagyok elégedve velük. Kiváló fényképezőgépet, és még egy ajándék 1GB-os SD-kártya is járt hozzá most az akció keretében, nem akármilyen kiváló áron az egész, mindössze 39.800Ft-ért. Ennél olcsóbbat nem találtam a legnívósabb helyeken se ebből a gépből. Kategóriájában nagy tudású gép, bővíthető is, ezen az áron igazán megérte. Ráadásul a házhozszállítás ingyenes, hétfő este adtam le a rendelést, és ahogy a weboldalukon van, másnap át is adták a futárszolgálatnak, ma, szerdán meg is kaptam, a csomag útjáról e-mailben mindig a legfrissebb értesítéseket megkaptam, korrektül minden benne van a csomagban, aminek benne kell lennie. Mindent összevetve korrekt, megbízható bolt, az akcióikat meg érdemes figyelni, mert most ez pl. az összes hasonló üzlet akcióját felülmúlta. Másoknak is bátran ajánlom a náluk történő vásárlást. |
| Sike Viktor | (2008/03/29) |
hasznos vélemény (6) | haszontalan vélemény (2) |
![]() |
Fuji FinepixS5800 Csak jót tudok mondani. Csütörtök de.10-kor rendeltem tőlük egy Fuji fényképezőt. Egy óra múlva hívtak, hogy ellenőrizzék a megrendelésemet, és közölték, hogy 2800 Ft-tal olcsóbban kapom meg, mint a rendelt ár, egy ajándék memória kártya miatt:-))) Simán lenyelhették volna ezt a 2800 Ft-ot. De nem tették!!! Másnap du. kettőkor a kezemben volt a csomag. Kifogástalan gyári csomagolásban, hiánytalanul, számlával, jótállással. A futár megvárta, amíg kibontom a csomagot és csak utána fizetek. Korrektek, gyorsak, mindenkinek ajánlom. |
| Boros Tamás | (2008/02/16) |
![]() |
canon eos 350d Február 15.én jutottam hozzá általuk egy canon eos 350d géphez(ahogy nézem, az utolsóhoz :D )...korrektek,jófejek, és ahogy észrevettem "mindenük a vásárló"...minden egyes üzletbe ilyen mantalitású emberek kellenének, és nem lenének vásárlói panaszok :) 100% hogy a gépemhez a kiegészítőket is nálluk fogom beszerezni... mindenkinek csak ajánlani tudom őket... |
| Simon Melinda | (2008/01/11) |
![]() |
Acer Aspire5920 Telefonos egyeztetést követően rendeltem meg tőlük a készleten lévő Acer Aspire 5920 notebookot. Másnap délután csörgött a mobilom, nagy meglepetésemre a futár keresett, hogy átadná a csomagot, amit rendeltem (Zalaegerszegen!), bár csak egy nappal későbbre vártam. Nagyon örültem neki. Korrekt kiszolgálás, korrekt árak, abszolút meg vagyok a céggel elégedve, ha szükségem lesz valamire, tőlük fogom megrendelni. Köszi! |
| Vatainé Seprenyi Mária | (2007/12/20) |
![]() |
Focus Camera értékelés 2007. deecember 19-én rendeltem a cégtől egy EOS 350D dslr-t. Még aznap címet egyeztettek velem telefonon, és másnap délelőtt már a kezemben is tarthattam a gépet (Békés megyében lakunk), számlával, jótállási jeggyel együtt! Nagyon gyors, precíz cég. Mindenkinek ajánlani tudom!! |
| Pusztai Tamás | (2007/12/07) |
hasznos vélemény (7) | haszontalan vélemény (2) |
![]() |
Kiváló Csütörtökön rendeltem tőlük egy Olymus fotómasinát. Este már hívott is a hölgy, hogy a rendelt gépet átadták a futárnak. Délelőtt már hívott is telefonon a futár, hogy itt van a ház előtt. Hozzáteszem Tatán lakom, és nem Pesten. Az ár az előre megállapodott volt, a számlára a kiszállítás díjja is rá volt vezetve. Ezek után úgy gondoltam jár némi kávépénz a sofőrnek, és egy köszönőlevél a cégnek, valamint egy általános jó vélemény erre az oldalra is. |
| iceman | (2007/12/03) |
hasznos vélemény (4) | haszontalan vélemény (3) |
![]() |
Vélemény Csatlakozom az előttem szólókhoz, tényleg, korrekt, gyors, precíz cég. És tényleg:"Még több ilyet" Nyugodt szívvel ajánlhatom mindenkinek. |
| Fülöpné Cserép Gyöngyi | (2007/11/26) |
hasznos vélemény (7) | haszontalan vélemény (2) |
![]() |
Értékelés Minél több ilyen üzletet! Rajtuk érződik, hogy igazi kereskedők, a vevőkért a vevők kényelméért mindent megtesznek. Ha legközelebb vásárolok, biztos Őket választom. Gratulálok, csak így tovább. |
| K. Mihály | (2007/11/16) |
![]() |
Canon S5 A rendelés napján átvehettem az árút a tartozékokkal együtt. Minden korrektül zajlott. Ajánlom. |
| Szigeti Ferenc | (2007/10/12) |
hasznos vélemény (5) | haszontalan vélemény (4) |
Canon PowerShot S3 IS Korrekt gyors kiszolgálás. |
| Zentai Gábor | (2007/10/06) |
![]() |
Kiválló Csak ezt mondhatom erről az áruházról.(Focus Camera) Hétfő este megrendeltem egy Canon PowerShot S5IS fényképezőgépet.Kedden reggel felhívtak, hogy pontosítsák a rendelést.Ami a legszebb, hogy hétfőn még 104000.-ft volt a rendelésnél, de kedden már csak 100000.-ft volt az ár, amit reggel említettek nekem telefonon.Simán lenyelhették volna a különbözetet, mert én az első árral rendeltem, de nem tették.Plusz egy táskám lett és még így is kevesebbet fizettem.Azt mondták szerdán megkapom a gépet.És így is lett, szerda délelőtt 10 órakkor ott volt a kezemben a gép, kitöltött számlával, kitöltött jótálással, hiánytalan csomagban , magyar leírással.Utólag kell fizetni ami megnyugtató ilyen összegnél, ráadásul Budapesten van a központjuk ami megint csak nem rossz dolog ha mégis bármi probléma adódna.Bátran ajánlom bárkinek, hogy itt vásároljon, bőven megéri a plusz párezer forint, a biztonságot, és a gyorsaságot. |
| Szabó Zoltán | (2007/09/12) |
![]() |
Canon Powershot 460 Gyors korrekt kiszolgálás,jó áron.Kell ennéltöbb?Nekem tökéletes,csak ajánlani tudom. |
| H. Évi | (2007/09/11) |
![]() |
Digitális fényképezőgép A Focus Cameránál rendeltem pénteken egy Canon fényképezőgépet, pár perc múlva pdig már fel is vették velem a kapcsolatot e-mailben. Nagyon készségesek az eladók, telefonon is kedvesen válaszoltak a kérdéseimre. Kedden délelőtt már a kezemben is volt a kamera. Mindenkinek csak ajánlani tudom! |
| _Tubakné Lovas Éva | (2007/09/03) |
hasznos vélemény (9) | haszontalan vélemény (2) |
![]() |
Értékelés Csak ajánlani tudom mindenkinek! Korrekt, gyors és megbizható! Az általam keresett terméket, nikon coolpix s200-at - egyéb kiegészitőkkel együtt - itt ajánlották a legjobb áron. Kedden délelőtt megrendeltem, s - minden várakozást felülmulva - következő nap reggel 8-kor már meg is érkezett utánvéttel. Ami még fontos, az ár a házhozszállitás költségét is magában foglalta. Egyetlen dolog volt csak amit meg kell emliteni, talán pont a gyorsaság miatt, kimaradt a magyar nyelvü tájékoztató, ezt viszont hamarosan pótolják az igéret szerint. |