5 vélemény alapján

Fit-on-Net (Studio Moderna 2000 TV Shop Kft.)

Fit-on-Net
Cím: 1097 Budapest, Táblás u 36-38 (Nem átvételi pont)
Web: http://www.fit-on-net.hu

2012 március   0 0
2012 február   0 0
2012 január   0 0

Rozsnyai Csaba
December 6-án rendeltem meg egy Ab Trainer Advance-t a Top Shoptól és most dec. 27-én még nem kaptam meg!!! Az ügyfélszolgálatos hölgyek átirányítottak a futárszolgálathoz, mondván a csomag náluk van! A GTR-nél már dec. 14-én azt mondták, hogy ott van, de minden nap mikor felhívtam őket azt ígérték, hogy kiszállítják majd másnap! Ezt megunva elkértem a futár telefonszámát, aki reggel azt mondta, hogy nála van, majd délután mikor át akartam venni tőle egy megbeszélt helyen a csomagot már nem volt nála! Ezek után már nem tudom, hogy ki hazudik...
Fehér V.
Tisztelt Topshop!
Önöknél rendeltem egy kávéfőzőt néhány más termékkel együtt egy a katalógusban CosImo fantázianevű kávéfőzőt.
Többszöri időpont egyeztetés után de ennek ellenére tetemes késéssel gyorsfutárral megérkezett 2010.12.04-én (szombaton) a termék.

Az átvételnél derült ki, hogy egy korábbi vásárlásból kapott bónuszt (2000 Ft) valamint a 20eFt feletti vásárlás esetén járó ingyenes kiszállítás értéke nem lett a számlán érvényesítve!! Tehát! Az átvételkor a bónusz értékét és a fuvardíjat is ki kellett fizetnem!!
Kibontva a csomagot azt tapasztaltam, hogy a termék tartozékainak darabszáma (szűrők) nem egyeznek meg a katalógusban látható illetve a kávéfőzőhöz melléklet angol nyelvű leírásban szereplőkkel. A magyar nyelvű fordításból ezek szépen hiányoznak!!!!
A katalógusban, a képen olvasható CosImo felirat szintén hiányzik a termékről!
A kérdés most már csak annyi, hogy milyen gyorsan kapom vissza a készülékért kifizetett összeget???!!
Üdvözlettel: FV
MARGO
MEGRENDELTEM A SHEER CAVERT A TERMÉK RENDBEN IDEÉRT HAMAR...
DE VISZONT A 60 NAPOSNAK RENDELT TERMÉK NEM FELEL MEG.
A PUDER ILYEN KEVÉS H MÉG HASZNÁLATRA SEM ELEGENDŐ:(
RÁADÁSUL KÍNAI...
MERT RAJTA VAN A ECSETEKEN MEG A PUDER HÁTULJÁN...:(((((
NEM VAGYOK MEGELÉGEDVE A TERMÉKKEL:((
Cziegler Attila
A megrendelt áru csak részben érkezett meg, nem összeszerelhető, de az áru árát már a kiszállítónak oda kellett adni. Mivel szombat van nem segít senki. Csak rendelést vesznek fel, egyéb segítség csak hétköznap. Ha ez így működik nem szabadna pénteken este kiszállítani, mert másnap nem lehet reklamálni. Folyamatosan azt hallom, "majd hétfőn", hát ez nem vevőszolgálat az biztos.
Felháborító ez a magatartás.
TopShop (2 éve)
Kedves Attila! Rendelését szeptember 15-én rögzítettük, és 19-én felhívtuk Önt a problémájával kapcsolatban. Megállapodtunk, hogy elhozzuk a terméket Öntől, és visszafizetjük a termék árát, sőt még a kiszállítási díjat is, ami a vásárlót terheli. Az összeg 10.09-én feladásra került. Elnézését kérjük az okozott kellemetlenségért. Bízom benne, hogy kielégítő választ kapott. Üdvözlettel, TopShop Internet Team
Szurok Gyula
Net-en megrendeltem több mint 2 hete a Ped-Egg c .terméket .Ma hozták meg.A számlán :teljesités dátuma 12.04. ma pedig 12.12-ke van.A készletben nincs magyar nyelvű tájékoztató.Az elektromos lábápoló amit "Bónus"-ként hirdetnek nem működik.Tőbbszörös telefon hivásra,annyit értem el,hogy 2 munka napon belűl "mondták"visszahivnak és elmondják,hogy
mit kell tennem,hogy használni tudjam a 12990 ft áron hirdetett de végűl 19370 ft -ba kerűlő készűléket ami nem működik.
Ezek után még kiváncsiak a véleményemre?