| Elégedettség a bolttal: | |
| Facebook: | www.facebook.com/edigital |
| Email: | shop@edigital.hu |
| Tel.: | 0614520090 |
| Fax: | 0614501452 |

a keresett árucikkre itt kaptam a legkedvezőbb kondíciókat: ár-érték arány, plusz ajándékok, egyéb feltételek (Pl. :szállítási határidő)
előző vásárlások saját tapasztalatai
más vásárlói vélemények
mivel mindennel meg voltam elégedve nincs javaslatom

Jó áron és gyorsan (raktárról, azonnali szállítással) kínálták a terméket.
Megbízható, kedvelt boltnak tűnt a korábbi vásárlói értékelések alapján.
Nem volt teljesen pontos a készletinformáció a rendszerben, ezért - bár direkt úgy válogattam a termékeket, hogy minden azonnal szállítható legyen - mégis várni kellett egyetlen, lényegtelen termék-kiegészítő miatt a csomagfeladásra. Ráadásul erre a rendelés leadása után sem hívták fel a figyelmem, hanem akkor derült csak ki, amikor már sokalltam a várakozást, és felhívtam őket. Ekkor kérésemre készségesen kiszedték a várakozást okozó tételt a rendelésemből, és végre - egy nap csúszással - elindult a kézbesítés.
Mivel nagy méretű csomagot rendeltem, ezért egy nappal tovább tartott a kiszállítás, mint ahogy a bolt előre jelezte. Ezen érdemes lenne javítani, és a becsült szállítási időnél esetleg ezzel is kalkulálni.

Önök biztosították a legjobb árat
a doboz sarkai bevannak verve, mintha leesett volna, és az oldala is sérült, jó lenne ha az árukezelés a szállítás, tárolás folyamán finomabb lenne

az ingyenes személyes átvételt is lehetővé tették.
alkalmazhatna segítőkészebb eladókat...

Az adott márkájú gép itt volt a legolcsóbb.
Személyes átvételkor az ügyintézés gyorsabb is lehetne (20 perc).

Megbízom a cégben
Nekem jó így ahogy van

Megfelelő ár-értékarány.
Megbízhatóság.
Többféle átvételi lehetőség közül választhattam ki a számomra megfelelőt.
Azonnal tudtam a termékhez kiegészítőt vásárolni.
A megrendelés során minden rendben volt.