A napokban vásároltam anyukámnak telefont a boltban. hosszas keresgélés után sikerült végre olyan telót találnom amit idősek is jól használhatnak. Nagyon segítő készek voltak, több típust is tudtak ajánlani ami jó lehetett. de én anyagi gondok miatt az olcsóbbikat választottam. Anyukám nagyon megvan elégedve a telefonnal, tökéletesen működik. köszönöm nektek a segítséget.
Igen (5) |
Kovács Ferenc
Köszönöm a gyors és nagyszerű kiszolgálást. Amit kértem azt kaptam semmit nem kellet kérne pluszban ( Magyar nyelv, töltő és egyéb tartozékok). Köszönöm
Igen (6) |
S.M. Mester
Tegnap vásároltam egy Galaxy i9100 S2 készüléket a boltban, személyes átvétellel! A jó megközelíthetőség miatt választottam őket, és kellemes meglepetésben volt részem!
Remek kiszolgálás, és szép bolt fogadott!
Merem ajánlani bárkinek: )
S. M.
Igen (8) |
Mónika Nagy Rajplik
Meg vagyok elégedve a vásárolt telefonommal, hibátlanul működik, a kiszolgálás tökéletes volt és a Zoli nevű eladó srác nagyon jóképű :) ! Puszi
Joe
Telefont vásároltam, minden rendben volt, megrendeltem és még aznap meg is kaptam, a használt telefonomat a megbeszéltek alapján beszámolták, tartozékokkal minden ok. Csak ajánlani tudom, nagyon készségesek!!! Sok sikert
Kocsisné
Csak ajánlani tudom. Egyik nap 14:30 körül megrendeltem a telefont, másnap reggel itt volt. Kedvesek, segítőkészek! Mindennel elégedett voltam! Köszönöm!!!
Igen (8) |
szervizes00
A megbeszélt időre megkaptam a telefont. Csak ajánlani tudom.
Igen (9) |
Szalai Zsolt
ZTE Skate-et rendeltem, gyors, pontos tájékoztatás és szállítás. Mindennel elégedett voltam.
Köszönöm
Elite Gsm (4 hónapja)
Köszönjük az elismerést.
Sziki80
Nagyon szimpatikus a hely, jó helyen van és azt kaptam amit rendelte.
Igen (12) |
Elite Gsm (6 hónapja)
Köszönjük, ezt nekünk is jó tudni,további jó vásárlást