| Elégedettség a bolttal: | |
| Szállítási idő: | |
| A bolt áttekinthetősége: | |
| Ügyfélszolgálat/kommunikáció: |

Jó a választék.
A kiszállítás nemrég csak 1000 Ft volt most 4200 ez kicsit sok!!! Kb.1.5 évvel ezelőtt 50000 Ft felett ingyen kiszállították az árut, kár, hogy ez megszünt.

Legolcsóbb ár
A bolt kinézete nem túl meggyőző, nem illik a profiljukhoz. Mindenképpen elavult és ezen javítani kellene, mert az első benyomás sokszor a látvánnyal alakul ki.

Mert jók a termékáraik, nagy az árukészletük és az ország bármely területére házhoz szállítanak.
A garanciákról és a szervizhálózatokról részletesebb tájékoztatás.

Van Budapesten kívüli házhoz szállítás és elfogadható ennek a díja.
Megbízható webáruház minősítése van.
Weblap áttekinthetősége/kezelése.

Az interneten találtam Önökre,az első megkeresésre udvariasan és gyorsan intézkedtek.Ez úton is tisztelettel köszönöm a gyors segítségüket,a pontos tájékoztatást és nem utolsósorban az a kedves női hangot aki végighallgatott
és segített.A közeljövőben ha szükségem lesz valamilyen Önök által forgalmazott árucikkre,természetesen bizalommal kérem segítségüket.
A véleményem szerint,mint magán megrendelő különösebb javaslatom nincsen gyorsan és az ígért időre megkaptam az igényelt árucikket.

A kedvezább ár miatt és mert vidékre is kiszállítanak.
Kommunikációban.

Ez volt a lakóhelyemről legjobban elérhető.
A megrendelés visszaigazolása lehetne gyorsabb

Jó áron lehetett kapni azt, amit kerestem, ráadásul útbaesik a raktáruk, így a személyes átvétel könnyen megoldható.
Az előttem álló vevő egy LEGO készletet vett, aminek a doboza sérült volt, így először nem akarta átvenni, az eladó szerint pedig utolsó darab volt. Aztán a szemközti polcon észrevett a vevő egy ugyanilyen készlet (utolsó utáni darab?), aminek hibátlan volt a doboza, és végül azt vitte el. Amit nem értek, az az, hogy ilyen esetekre miért nincsenek felkészülve, pl. úgy, hogy egyből (esetleg egy gyorsan odahívott, erre jogosult személy által) felajánlanak egy elfogadható kedvezményt a sérült doboz miatt.