172 vélemény alapján

ÉkszerShop webáruház (Summer Moon Kft.)

Web: ekszershop.eu

2012 január   4.2 13

Összes vélemény

16 órája
Ügyfélszolgálat/kommunikáció
a megrendeléssel nem volt gond. az ügyfélszolgálattal nem volt gond, a viszaigaolás másnap vissza jött. a minőséget, termék kiszállítást nem tudom értékelmi mivel nem kaptam meg még.
Amiért tőlük vásároltam:

Egyszerűen tetszet a gyűrű.

a gyors árú kiszállításról

21 órája
Sandy
Ügyfélszolgálat/kommunikáció
5 terméket rendeltem. ebből 2 hibás volt. Árban még így is megfelelő lenne, de csalódás volt az 5 helyett 3 használható terméket kapni. A gyorsasággal, precízséggel, tájékoztatással, árral semmi probléma nem volt. Ezekkel elégedett vagyok. A rendelés feladásától az átvételig folyamatos értesítést kaptam. Előre jelezték az átvétel dátumát. A futár is hívott még a kiszállítás előtt. Ezzel is elégedett vagyok.
Amiért tőlük vásároltam:

A keresett terméket itt találtam meg a legjobb áron és legjobb feltételek mellett.

Amiben fejlődhetne ez a bolt:

Kínálat bővítése, minőség növelése.

1 napja
nincs véleményem !
Amiért tőlük vásároltam:

Mert gondoltam gyors a kiszállítási idő

Amiben fejlődhetne ez a bolt:

A kiszállítási időn kellene változtatni mert Szlovákiából Romániából 3 -4 nap alatt itt van a termék!

4 napja
Ügyfélszolgálat/kommunikáció
Semmi gondom nem volt, mindig tajekoztattak a megrendelesröl email-ben. A kiszallitas lehetne gyorsabb! Szeretem ha hamar megkapom a termeket. Valoszinü ez az en hibam mert egy kicsit türelmetlen vagyok! :)

Tetszenek a termekeik!

Amiben fejlődhetne ez a bolt:

Gyorsabb lehetne a kiszallitas!

6 napja
Kriszti
Ügyfélszolgálat/kommunikáció
... ..... ....... ...... .......... .......... .......... .............. ...... ...

Mert olcsó!

Gyorsabb kiszállítás!

6 napja
rendeléssel semmi probléma,
mivel még nem érkezett meg a kiszállításról nem tudok véleményt írni

mutatós ékszer,
korrekt ár

szállítási idő

Bognár Andrea
Ügyfélszolgálat/kommunikáció
Az ügyfélszolgálat gyorsan reagált a megrendelésre, tájékoztatott a kiszállításról, úgyhogy e téren is minden rendben zajlott! A kiszállítással sem volt semmi probléma! Én teljes mértékben meg voltam elégedve a megrendeléstől, a kiszállításig mindennel! !! Bátran ajánlom mindenkinek Boltjukat! !!
Amiért tőlük vásároltam:

Mert nagyon tetszenek az ékszerek, amiket kínálnak! Gyönyörű, egyedi darabok és most akciósan nagyon vonzó árakon lehet megvásárolni a szebbnél szebb termékeket! !! Nem olvastam vásárlói véleményeket és nekem sem volt előző tapasztalatom! !! Egyik ismerősöm osztotta meg facebookon az oldalt, amit megnéztem és azonnal beleszerettem több gyönyörű darabba is! !! remélem lesz még lehetőségem rendelni önöktől! !!

Amiben fejlődhetne ez a bolt:

A megrendelés egyszerű és gyors! A megadott időn belül megérkezett az áru! Szerintem a bolt nagyszerű, még a kínálat bővülhetne egy picit, pl: női karórák terén!

Ügyfélszolgálat/kommunikáció
A megrendeléssel nem volt semmi gondom. Közvetlenül az ügyfélszolgálattal nem vettem fel a kapcsolatot, így erről nem tudok véleményt mondani, ugyan úgy ahogy a kiszállításról sem , mert még nem kaptam meg az árut.

Önálló döntésem volt.
tetszik az árú kínálat
jók az árak

Amiben fejlődhetne ez a bolt:

A rendeléssel nem volt gond.
Jó lenne, ha rövidebb határidőre vállalnák a szállítást.
Javaslom, hogy a szállítás időpontját a megrendelő határozhassa meg illetve ha úgy adódik jelezhessen Önök felé, hogy mikor lenne aktuális a szállítás.

Leírnám rövid levelezésemet velük, amely május 17-én történt:

"Tisztelt webáruház!
Május 8-án rendeltem a weboldalon. Még nem kaptam meg az árut, és értesítő levelet sem arról, hogy mikor szállítják. Jövő héten kedden viszont el kell utaznom külföldre, tehát amennyiben addig nem kapom meg, utána már nem tudom átvenni. Lehetséges, hogy addig ideérjen a futár a rendelt termékekkel?
Várom mielőbbi válaszukat! "

"Kedves Zsuzsanna!
A rendszer automatikusan küld visszaigazolást, amiben szerepel a szállítási idő.
A szállítás 12-15 munkanap, így sajnos nem tudjuk vállalni keddig a kiszállítást, az majd csak a hónap vége felé lenne esedékes. "

"Kedves Dániel!
Amennyiben kedd után próbálják meg kiszállítani, én nem leszek az országban, valamint sajnos senki nem tudja átvenni helyettem. Mi történik ilyenkor? "

Erre választ egyáltalán nem kaptam. Ma május 19-e van.

Összefoglalva:
Jelenleg úgy érzem, számukra nem fontos a hosszútávú vevőkör kialakítása. Először vásároltam náluk. Utoljára. Sőt, most már azt sem bánom, ha a terméket egyáltalán nem is szállítják ki. A webáruház által forgalmazott termékeket rengeteg egyéb hasonló tevékenységgel foglalkozó konkurens üzletben meg tudom vásárolni, ahol értékelik azt a gesztusomat, hogy pénzt kívánok náluk hagyni...
Amiért tőlük vásároltam:

Egy hirdetésüket láttam, utána a weboldalukon találtam nekem tetsző termékeket.

Amiben fejlődhetne ez a bolt:

A velük történő kommunikáció lehetősége minimális, valamint szállítás tekintetében abszolút rugalmatlanok, láthatóan és tapasztalhatóan figyelmen kívül hagyják a vásárlók igényeit, kéréseit.

Cs.I.
Ügyfélszolgálat/kommunikáció
A legutóbbi rendelésem és egyben a legelső május 8. -án volt.
Ma május 19 van szombat. Elolvastam, hogy a szabályzatban 12-15 munkanap van és ezt meg is értettem de ugyanakkor nyugtalanítónak tartom, hogy ez idő alatt egyetlen visszajelzést sem kaptam önöktől. Továbbá erősen de-motiváló volt a számomra, hogy a várva várt értesítésem előtt, hogy megjön a termék végre kaptam ezt a kérdőívet. A vásárlásnál írtam önöknek egy levelet melyben rákérdeztem , hogy a feltüntetett ár tartalmazza e a kiszállítási díjat is, és erre a kérdésemre sem érkezett válasz. A vásárlásnál derült ki pontos összeg, és később a leírtak közt is megtaláltam a választ, de minden esetre a kommunikáción egy hangyányit javíthatnának hisz nem mindenki van annyi türelemmel egy végig böngéssze a feltételeket és a többi fontos tudni valót. Mint vevő, első vásárlásnál ezek a dolgok rontanak az önökről alkotott véleményemen. De ezen kívül rendkívül jónak átláthatónak egyszerűnek tartom az oldalukat. Várom értesítő üzenetüket a termék megérkezéséről! Előre is köszönöm üdv: Cs. I.
Amiért tőlük vásároltam:

Mert tetszenek az árak és a pénzemért viszonylag szép és "értékesnek tűnő" mondhatni igényes ajándékot vásárolhatok a szeretteimnek.

Amiben fejlődhetne ez a bolt:

A kommunikációban a bolt és a vásárló közt.