DIGITALPLAZA (www.digitalplaza.hu Kft.)

DIGITALPLAZA
Cím:
4400 Nyíregyháza, Hunyadi út 53.
Tel.:

1 2 3 4 5
Vélemény elküldése

3 napja
Bicska
Minden oké volt, a tv-m megérkezett, számlával és gyári garanciajeggyel :-)
trancearcadia
Az 1 napos szállítás az ország másik feléből azért korrekt, főleg mivel az áru a megadott időben - az azonnali visszajelzéssel és a szállításkori értesítéssel - rendben megérkezett, és a szállításért egy vasat se számoltak fel (pedig nem érte el az 50ezret, 49.070.-).
Ha az áraikat is tudják tartani, nem keresgélek majd másnál. AJÁNLOM!!!
VI
Az áru rendben megérkezett.
Kovács Kornél
Itt az oldalon keresztül megrendeltem tőlük 107k-ért a cuccot. Majd jön egy árajánlat, hogy az árfolyam-ingadozás miatt 113k-ért akarják adni.
Visszanéztem, itt még mindig a 107k szerepel, az oldalukon is 107k szerepel.
Közben más boltok árai is mennek fel, szóval buktam rajta 5k-t, hogy szóbaálltam a céggel...
Kovács Kornél
Az itteni ár a legalacsonyabb. Az oldalukon ugyanaz. Mikor megrendeltem, jött egy levél, hogy az Euro-árfolyam miatt magasabb áron adják. Jah... de addigra másutt is emelték, és ez a pár nap késés pár ezer forintomba kerül... Ráadásul úgy küldik ide a magasabb ajánlatot, hogy nem frissítették az internetes portálukon az árat. Tehát még mindig meg lehet rendelni a terméket olcsóbban! Ez nem korrekt eljárás.
Ózi József
Sony lcdtv-t vettem náluk és megfelelő volt minden. Ajánlani tudom jó szándékkal mindenkinek.
Kr
Nálam a garanciális ügyintézéssek érdemelték ki az 5 pontot.
Mezei Nándor sk
Oké volt minden.
qrico
Telefont azonnal felvették, információ a megrendelt áruról azonnal, a megadott időpontban szállítottak!
Anita
Gyors, pontos ügyintézés. Egy kamerát rendeltem, másnapra ki is szállították, előtte pedig értessítettek. Máskor is innen rendelek. Ajánlom mindekinek