9 vélemény alapján

Compker (Soltrade Europe Kft.)

Compker
Cím: 1066 Budapest, Dessewffy utca 25.
Web: http://compker.hu

2012 február   5 1
2012 január   0 0

5 napja
Szabó Géza Adrián
Gyorsak, korrektek . Rendelést követően egy órán belül visszahívtak, és két napon belül nálam volt az áru.
1 hete
Vígh Bálint
Segítőkész ügyfélszolgálat, gyors, pontos kiszállítás. Remek webshop.
2 hete
Vesztergomné Szabó Beatrix
Visszaolvastam a cégről írt véleményeket. Sajna a mai világban nehéz mindig mindenkinek az igényeit kielégíteni. Mindenesetre én csak jót tudok írni a cégről!
Gyors, korrekt, segítőkész! Csak ajánlani tudom!
Köszönöm a terméket - remek ajándék volt! : -)
Darmos Sándor
Gyors, pontos megrendelés teljesítés!
Rugalmas, hosszú nyitva tartás!
És nem utolsó sorban segítőkész, kedves kiszolgálás!
Balogh István
Rendeltem tőlük, volt egy kis csúszás az én és az ő részükről is, de kulturáltan megbeszéltünk mindent.
Kovács Róbert
A megadott megrendelt árú pontosan 1 napra megérkezett. Ugyan egy kicsit drágább lett mint a neten, de a szállítás előtt korrekten ezt egyeztették velem, korrekt abszolut elfogatható érvekkel.
Szabó Tamás
Már másodszor rendeltem tőlük, mindkét aklommal 1 nap alatt megkaptam a termékeket. Egy felmerülő kérdésben telefonon is készségesek voltak. Korrekt, ajánlom bátran.
Katona Attila.
Rendeltem tőlük egy alaplapot. Az általuk meghatározott 2-3 munkanapos határidővel. Egy hét múlva többször is rájuk csörögtem, amikor felvették fűt-fát ígértek. 17 napja él a rendelés, soha nem hívtak vissza, nem is jeleztek, már a telefont sem veszik fel. Valószínű amikor a telefonba visszakérdeztek, már az sem volt igaz. Senkinek nem ajánlom őket, egy link cég, remélem már bezártak.
Kolcsár Attila
Nekem 1 gondom van az egesszel, felvettem őket a megadott Skype címen, rájuk írtam iPod Touch 4g 32 GB vel kapcsolatban és megse lőtték h rájuk írtam... Még próbálkoztam pár alkalommal, hogy hátha... De nem írtak vissza ...