117 vélemény alapján

Compker

Céglogó: Compker
Cégnév Soltrade Europe Kft.
Cím: 1066 Budapest, Dessewffy utca 25. (Hagyományos bolt)
Web: http://compker.hu
Facebook: http://www.facebook.com/pages/Compker-web%C3%A1ruh%C3%A1z/172274692820696?ref=ts
Email: sales@soltrade.hu

2013 március   5 10
2013 február   5 7

6 napja
Réka
Jó az ár. Nagyon gyors és jó volta a szolgáltatás, és az árut is hibátlan állapotban vettem át. Nagyon meg vagyok elégedve.
Horváth László
Jó ár! Gyors, pontos megbízható.
Korrekt tájékoztatás!
Petrács Gábor
A megrendelés az elvártaknak megfelelően bonyolódott, nem volt semmi fennakadás. A bolt választásnál fő szempont voltak a vásárlói vélemények , úgyhogy , egy percig nem aggódtam ; ehhez képest még az árképzés is külön pozitívum. A szállítási határidő, az igért időpont. Helyzetről folyamatosan tájékoztattak. A futárcég rugalmas volt, a változást remekül kezelték: kihozták a munkahelyemre, mert valamivel korábban érkeztek. Legközelebb is őket választom.
Antal Géza
Nagyon gyorsan reagáltak a megrendelésemre, 2 napon belül szállították vidékre.
Rendkívül elégedett vagyok igaz ez volt az első vásárlásom. Az árakat tekintve is meg vagyok elégedve. Ha legközelebb is vásárlok náluk fogom kezdeni. Csak ajánlani tudom mindenkinek.
Dóri
Minden tökéletesen zajlott, teljesen elégedett voltam
S. J.
Korrektek, jó áron vettem külső vinyót, csak az átvétellel volt egy kis baj, mivel kétszer kellett bemennem érte. Első alkalommal elromlott a net náluk, emiatt telefonjuk sem volt, hiába hívtam őket és első alkalommal feleslegesen mentem, még nem érkezett meg a termék, másnap kellett bemennem újra. De elnézést kértek.
HGy
Gyors, tiszta munka. Egy winchestert vettem tőlük. A bolt nem a XXXXVIII. kerület túlsó végén van, hanem könnyen elérhető helyen. A katalógusuk jól használható, az ár a második legalacsonyabb volt, a rendelésről azonnal kaptam e-mailt, az átvehetőségről már másnap. Beugrottam, a temékszám egyezett, a számla, garancialevél megvan, két perc alatt végeztünk, az áru hibátlan. Ennél nem kell több.
Bene Ádám
Hétfőn rendeltem egy videókártyát, szerdán már meg is érkezett, minden rendben volt.
Vass Gyula
Megbízható üzlet, gyors, pontos, csak ajánlani tudom mindenkinek.
Farkas Rose-Marie
Rendelésem nagyon gyorsan megérkezett, személyesen vettem át Budapesten. A bolt központi helyen van, könnyen megközelíthető. Az átvétel gyorsan ment, a kiszolgálás kifogástalan.
Hordozható merevlemezt vásároltam, a termék ár-érték aránya kitűnő. Ez késztetett arra, hogy a sok hasonló bolt ajánlatából ezt válasszam, és nem csalódtam. Döntő szempont volt az is, hogy a személyes átvételt könnyen meg lehet oldani.
Összességében teljesen elégedett vagyok a bolttal.