14 vélemény alapján

Borsod Klíma (Borsod Klíma Bt.)

Borsod Klíma

2012 március   0 0
2012 február   0 0
2012 január   5 2

Rita
Nagyon szakértő cégnek tartom Őket. Első bekapcsoláskor P2-t írt ki a berendezés, de telefonon keresztül szakszerű segítséget kaptam. Első bekapcsoláskor a tartályt ki kell venni, majd visszarakni.
Elégedett vagyok a céggel, én is ajánlom mindenkinek.
Morzsaszar
Kevesebb mint 24h alatt megjött a párátlanító. Nem találtam a jótállást, rákérdeztem este 19h-kor, egy óra múlva válaszoltak, kiderült, rossz helyen kerestem. Példaértékű bolt! Ajánlom mindenkinek!
Kinga Győrből
Kistarcsai bemutatótermükben pontos felvilágosítást kaptam, ahol üzem közben is meg tudták mutatni a készülék funkcióit, beállítási lehetőségeit. M0-ról könnyen megközelíthetőek.
László 16 ker
Klímaberendezést vásároltam fűtési megoldásra, és a helyszíni felmérésen komoly profizmus volt tapasztalható, mivel egyik klímás cég se javasolt téliesítő cseppvízfűtést Samsung klímához, amit beláttam, hogy nélkülözhetetlen.
Ezáltal csak pozitív véleményem van a cégről szaktudás és szerelés szempontjából is.
Imre Veszprémből
Nekem is jó tapasztalataim vannak a céggel, egyik nap megrendeltem, másnap már használtam is a párátlanítót, sőt ingyen is szállíttatták le futárszolgálattal.
Erzsébet
Szaktudásban nincs, hiány, kedvesség gyors kiszolgálás a fő céljuk szerintem, nagyon javaslom mindenkinek
Kriscsák Endre
Elég jól felkészült csapatnak tartom, párátlanító szakértelemben nincs hiány. Több alternatíva közül ajánlották a legjobbat, mellyel teljesen elégedett vagyok. Üzletükben ki is próbáltuk mindegyiket, így teljesen nyugodtan vásároltam. Nagyon elégedett vagyok Velük, csak ajánlani tudom!
tbajusz
A megbeszéltek szerint kaptam meg a készüléket!
Segítőkész volt a srác, alkudni is lehetett!
Árban is ők voltak a legjobbak.
Barbi
Ügyintéző Kolléganő kedvességének és a gyors szállításnak köszönhetően másnap megkaptuk a megrendelt berendezést!
Ballai László
Hát, nem tudom, nekem az áron kívül semmi jó tapasztalatom nem volt velük. Ők voltak a legolcsóbbak, de kellet egy hét, mire sikerült megkapnom a klímát, utána kiderült, hogy nem is azt küldték, amit rendeltem. Újabb egy hét, mire kicserélték, és nem voltak túl kedvesek sem.