| Alapítás éve: | 2011 |
| Facebook: | www.facebook.com/biosampon |
| Email: | ugyfelszolgalat@biosampon.hu |
| Tel.: | 06-1-230-2241 |
| Fax: | 06-1-230-1965 |

Az Elixir magazinban figyeltem fel Önökre, s miután jónak gondolom a termékeiket, úgy döntöttem, kipróbálom.
A vásárlással kapcsolatban véleményem szerint egyértelmű és korrekt minden.

bio hajápolótermékeket kerestem
Én teljes mértékben meg voltam elégedve

A terméket, amit vásároltam, kizárólag, megbízhatóan önöknél tudtam beszerezni.
Nem találok olyan területet, ami fejlődésre szorulna.

Mert a termékek nagyon jók. Bőrgyógyászom ajánlotta a ezt a boltot.
A visszaigazoló e-mail-ben szerencsés lenne feltüntetni, hogy aki előre utalással fizet az kinek és milyen bankszámlára teheti azt meg és mire hivatkozzon. Tudom, hogy ez a megrendelés közepén valahol megjelenik de miért tollal és papírral kell felszerelkeznem ahoz, hogy el tudjam utalni Önöknek a vásárlás vételárát. Azt, hogy mit írjak a megjegyzés rovatba csak megtippeltem, bár biztosan leírták a rendelés folyamán, de a visszaigazolásban nem.
Megrendeléskor ha nem jó mennyiséget választok ki azonnal a terméknél, már nem tudok változtatni rajta mert nem engedi a program, ezért törölni kell és újra megrendelni. Ez kényelmetlen, főleg ha egy bizonyos összegen belül szertnék maradni, tehát akár többször is törölnöm és rendelnem kell.

Interneten keresztül olvastam a hajfestékek káros hatásáról.Erről a hajfestékről jót hallottam, és gondoltam, hogy kipróbálom.
Egyenlőre még nincs tapasztalatom, ill. az első pozitív.

Kerestem és ráleltem erre az oldalra, hogy megállítsam a túlzott korpásodást a fejbőrömön...Mivel ez gyógynövény alapú és nem tesznek hozzá egyéb adalékokat, már a második hajmosásnál érzem a változást... Egyszerűen szuper... Már sokféle sampont használtam, de eddig ez a legjobb termék... legközelebb is innen rendelek...
Nem tudom, mert én elégedett vagyok

Egyedül itt találtam tipikusan azt a terméket, amit kerestem.
Először vásároltam, nincs tapasztalatom a hiányosságaikban.

Átnéztem a kínált termékeket, megítélésem szerint a termékek jók, ezért döntöttem úgy, hogy rendelek a termékek közül.
A tapasztalatom a megrendelés során jó, szerintem korrekt módon tájékoztatnak mindenről.