20 vélemény alapján

Biosampon.hu (Unitas Gold Kft.)

Biosampon.hu
Alapítás éve: 2011
Cím: 1015 Budapest, Csalogány u. 26.
Web: http://www.biosampon.hu

2012 február   5 5
2012 január   5 4

2 hete
Ügyfélszolgálat/kommunikáció
A megrendelés egyszerű, a kiszállítás kiszámítható és gyors.
Amiért tőlük vásároltam:

Az Elixir magazinban figyeltem fel Önökre, s miután jónak gondolom a termékeiket, úgy döntöttem, kipróbálom.

Amiben fejlődhetne ez a bolt:

A vásárlással kapcsolatban véleményem szerint egyértelmű és korrekt minden.

3 hete
Rita
Nagyon jó termékek
Gyors szállítás
Nagyon jók a tapasztalataim az üzlettel, és a termékekkel kapcsolatban

bio hajápolótermékeket kerestem

Amiben fejlődhetne ez a bolt:

Én teljes mértékben meg voltam elégedve

3 hete
Ügyfélszolgálat/kommunikáció
Maximálisan meg vagyok elégedve a bolttal és a termékkel is, ennek eredménye az ismételt rendelés.
Amiért tőlük vásároltam:

A terméket, amit vásároltam, kizárólag, megbízhatóan önöknél tudtam beszerezni.

Amiben fejlődhetne ez a bolt:

Nem találok olyan területet, ami fejlődésre szorulna.

Ügyfélszolgálat/kommunikáció
Az utalás kellemetlenségeit leszámítva a megrendelésem gyorsan megérkezett. A termékek jó minőségűek. Az ügyfélszolgálattal a visszaigazoló e-mail-t illetve a rendelés állapotát leszámítva nem volt kapcsolatom.
A küldött kupont jó ötletnek tartom, engem ösztönzött a vásárlásra.
Amiért tőlük vásároltam:

Mert a termékek nagyon jók. Bőrgyógyászom ajánlotta a ezt a boltot.

Amiben fejlődhetne ez a bolt:

A visszaigazoló e-mail-ben szerencsés lenne feltüntetni, hogy aki előre utalással fizet az kinek és milyen bankszámlára teheti azt meg és mire hivatkozzon. Tudom, hogy ez a megrendelés közepén valahol megjelenik de miért tollal és papírral kell felszerelkeznem ahoz, hogy el tudjam utalni Önöknek a vásárlás vételárát. Azt, hogy mit írjak a megjegyzés rovatba csak megtippeltem, bár biztosan leírták a rendelés folyamán, de a visszaigazolásban nem.
Megrendeléskor ha nem jó mennyiséget választok ki azonnal a terméknél, már nem tudok változtatni rajta mert nem engedi a program, ezért törölni kell és újra megrendelni. Ez kényelmetlen, főleg ha egy bizonyos összegen belül szertnék maradni, tehát akár többször is törölnöm és rendelnem kell.

Biosampon.hu (1 hónapja)
Kedves Vásárlónk! Elnézést a kellemetlenségért! Időközben leteszteltük, mert elvileg a vásárlást visszaigazoló emailben ott kellett volna lennie egy linknek, ami a rendelés részleteire mutat, ahol a banki információ is megtalálható. Kiderült azonban, hogy ha valaki regisztráció nélkül vásárol, akkor ez a link nem jelenik meg. Jeleztük a problémát a webáruházunk programozóinak. Köszönjük, hogy jelezte! A termék mennyiségét a kosárban még lehet változtatni, a pénztár lépéseinél már nem. Ez elvileg normális működés. A "Pénztár" melletti "Megtekintés" linkre kattintva jutunk el a kosárhoz. A mennyiségeket csak átírjuk és megnyomjuk a frissítés gombot, és máris mindent átszámol. Üdvözlettel, Lakos Antal Biosampon.hu admin
Minden rendben zajlott.
Amiért tőlük vásároltam:

Itt találtam megfelelő terméket.

Mohlné Horváth Marianne
Ügyfélszolgálat/kommunikáció
Mivel fentiekben leírtam, hogy először vásárolta, így nagy tapasztalatom nincs.Az első rendelésről viszont csak pozitív véleményt tudok mondani
Amiért tőlük vásároltam:

Interneten keresztül olvastam a hajfestékek káros hatásáról.Erről a hajfestékről jót hallottam, és gondoltam, hogy kipróbálom.

Amiben fejlődhetne ez a bolt:

Egyenlőre még nincs tapasztalatom, ill. az első pozitív.

ifj.Balla Imre
Ügyfélszolgálat/kommunikáció
Mivel én éppen ünnepnap rendeltem, így nem tudok negatív véleményt mondani... Az első munkanap visszaigazolták megrendelésem. A második munkanap már el is küldték részemre... Ez szerintem elég gyors és én elég pozitívnak tartom ezt a gyorsaságot... Örülök és további megrendeléseim is lesznek ebből az internetes boltból... Én további jó munkát kívánok ennek a csapatnak!!! :-)
Amiért tőlük vásároltam:

Kerestem és ráleltem erre az oldalra, hogy megállítsam a túlzott korpásodást a fejbőrömön...Mivel ez gyógynövény alapú és nem tesznek hozzá egyéb adalékokat, már a második hajmosásnál érzem a változást... Egyszerűen szuper... Már sokféle sampont használtam, de eddig ez a legjobb termék... legközelebb is innen rendelek...

Amiben fejlődhetne ez a bolt:

Nem tudom, mert én elégedett vagyok

Ügyfélszolgálat/kommunikáció
Gyors szállítás, szuper termékek.
Amiért tőlük vásároltam:

Ott találtam számomra megfelelő terméket.

Amiben fejlődhetne ez a bolt:

Számomra minden tökéletes volt.

Ügyfélszolgálat/kommunikáció
Mindenről pontos e-mail-es tájékoztatást kaptam, az áruátvétel is gyorsan, gördülékenyen ment. Személyes kapcsolat nem volt, így az ügyfélszolgálatról nem tudok véleményt írni.
Amiért tőlük vásároltam:

Egyedül itt találtam tipikusan azt a terméket, amit kerestem.

Amiben fejlődhetne ez a bolt:

Először vásároltam, nincs tapasztalatom a hiányosságaikban.

Erzsébet
Ügyfélszolgálat/kommunikáció
Teljesen jó véleménnyel vagyok ezidáig.
Amiért tőlük vásároltam:

Átnéztem a kínált termékeket, megítélésem szerint a termékek jók, ezért döntöttem úgy, hogy rendelek a termékek közül.

Amiben fejlődhetne ez a bolt:

A tapasztalatom a megrendelés során jó, szerintem korrekt módon tájékoztatnak mindenről.