19 vélemény alapján

BestDigital Webáruház (BESTDIGITAL, s.r.o.)

Web: http://www.bestdigital.hu

2012 február   5 3
2012 január   0 0

3 hete
V. Laszló
A vásárolt termék tökéletesen működik. Ajándéknak vettem, az ígért időben megérkezett. Már vásároltam itt máskor is, nem csalódtam.
Kukucska Dávid
Megkaptam a szükséges tájékoztatást, határidőre megjött a termék. Valószínűleg máskor is rendelek tőlük és csak ajánlom mindenkinek, arról nem is beszélve hogy nagyon jó áraik vannak! Elégedett voltam.
Keller Zsófika
Meg voltam elégedve a megrendelés gyors felvételével, a kapcsolattartás minőségével, a kiszállítást megelőző email-lel ami szintén korrekt benyomást keltett bennem a cégük iránt. Azt kaptam, amit rendeltem. Maradéktalanul meg voltam elégedve, és ajánlanám másoknak is.
Zsuzsa
Az alacsony árak miatt vásároltam náluk, de nagyot kellett csalódnom, mert nem azt a márkát kaptam, ami az oldalon megjelent, hanem egy noname kínait. Persze tudom, hogy minden ilyen kütyü Kínában készül, de akkor is azt kell kiküldeni, amit hirdetnek... Az ügyfélszolgálat telefonon szinte elérhetetlen, 2 napig küzdöttem. Az emailre reagáltak, és visszaküldés után visszautalták az összeget is.
Ami még nem tetszett, hogy szlovák számlát adnak, kvázi az áfaelőnyt használják ki az olcsóbb árakhoz. De az ügyintézés (utalás, visszautalás, visszaküldés) Magyarországon belül zajlott.
Gyetvai Ferenc
Könnyen használható webáruház, alacsony árak, profi kiszállítás. Pontosan ment minden, folyamatosan tájékoztattak a rendelésem aktuális állapotáról. Megbízható üzlet, jó kommunikáció bátran ajánlom.
Majoros Géza
Elégedett vagyok, gyors és korrekt, azt találtam náluk amit kerestem, és az akció miatt a legolcsóbban. Máshol ugyanazt lényegesen drágábban láttam hirdetni. A szállítás ingyenes volt mert elértem az értékhatárt, de ez alatt is csak 990 Ft.
Halkó Péter
Mindent rendben talaltam a megrendeles kezdetetol, a kiszallitasig. Pontosan megerkezett a termek, ahogyan azt emailben is megerositettek. Telefonon ertesitett a futar, nagyon rugalmas volt mert athozta a csomagot a munkahelyemre.
Vaskó Attila
Minden a legnagyobb rendben volt, a termék megérkezése után telefonon még a beüzemelésben is segítettek. A szállítás is gyors, 1 nap alatt megkaptam. Ajánlom mindenkinek!
Szita Mária
Korrekt, gyors kiszolgálás. Azt kaptam amit rendeltem 24 órán belül! Sokat vásárolok interneten, csak pozitív tapasztalataim vannak. Bátran ajánlom!
Balint
Legnagyobb ÁTVERÉS!

6,480 Ft-ról 4,990 Ft-ra leárazott EasyCap USB videórögzítőt rendeltem, másnap délelőtt rendben meg is kaptam.
Probléma "mindösszesen" az volt, hogy a rendelt áru helyett egy ugyanolyan csomagolású és kinézetű cuccot kaptam, csak valami kínai, nem működő ....-t, aminek a telepítő CD-je rögtön feladta a szolgálatot.

Az már csak hab volt a tortán, hogy a számlán is az állt, hogy EasyCap (USB) videódigitalizáló a kínai kamu helyett................
BestDigital Webáruház (2 hónapja)
Több beszállítónk van, sajnos más terméket kaptunk a megszokottól. Elnézését kérjük. A terméket azonnal visszavásároltuk Öntől, az összeget visszautalással rendeztük (ezt kihagyta a vélemény írásából).