91 vélemény alapján

Babaszafari Bababolt (Devron-Impex Kft)

Céglogó: Babaszafari Bababolt
Cím: 1139 Budapest, Váci út 95.
Web: http://www.arukereso.hu/stores/babaszafari-bababolt-s42009/

2013 március   1 1
2013 február   0 0
2013 január   0 0

Fekete Szandra
Olyan termeket tudtam rendelni (es termeszetesen online rogton kifizetni) ami nincs raktaron, es nem is lesz mert mar nem forgalmazzak. Ez 3 hete volt. Jelzem a termek meg mindig fent van a weboldalon, mint vasarolhato termek. A telefonon egy nagyon kedves holgy mondta, hogy kuldjem el a bankszamlaszamom emailen, es visszautaljak a penzt. Remeltem ez igy is lesz. Azota mar telefonon is tobbszor beszeltem tobb emberrel, illetve emailen is legalabb 3 kulonbozo cimre kuldtem amit kertek, de semmi nem tortent. Sok jot nem lehet roluk elmondani ezek utan.
kittina
Majdnem 4 hete rendeltem tőlük 2 terméket. A rendelés után 1 héttel email-ben érdeklődtem, hogy mikorra várható a rendelésem. Aznap kaptam is választ, hogy valamelyik termékem(azt nem írták hogy melyik) nincsen a raktárukban, meg kell rendelniük, de bármelyik pillanatban megérkezhet. Ekkor változott a rendelésem státusza "készletezés alatt"-ra. Addig a státusza ugyanaz volt, mint a rendeléskor. Eltelt ezután 2 hét, a rendelés nem érkezett meg.. Ismét írtam egy emailt, hogy lesz e valami a rendelésből vagy sem... ennek is most már majd egy hete, semmi válasz azóta és a rendelésem sem érkezett meg.
Anett
Mind a webáruházzal, mind a személyes kiszolgálással volt problémám. A netes rendelés esetében a szállítás előtti nap felhívott a valóban kedves hölgy, hogy az 5 rendelt tételből egyet tudnak szállítani - és a szállítási költség 3000 ft. Ezt nem értettem, hiszen a weboldalon a "Miért a babaszafari" szekcióban a 10. 000 ft feletti rendelés esetén ingyenes szállítást ígér. Az én rendelésem 30. 000-nél is több volt! Ezentúl a rendelés elküldésekor a szállítási díj 0 ft volt. Mint a magyarázatából kiderült, 20 kg felett fizetni kell - apróbetűs rész... Bár a 3000 ft akkor is hasraütés szerűnek tűnik, mert ilyen tétel nem szerepel a tarifa táblázatban. Ettől függetlenül is leadtam volna rendelésemet, de szerintem ez nem fair, a vásárló megtévesztése és egyszerűen dühítő.
A személyes vásárlás esetében más babakocsi volt a dobozban, mint rajta jelölve. Ez már csak hazaérve derült ki. Másnap felhívtam a boltot, a hölgy kedvesen beinvitált ismét az üzletbe, mondván, hogy van raktáron a kiválasztott áruból. +120 km kocsikázás és egy nap szabadság árán bementem - egy kiállított darabért. Mikor szóvá tettem, hogy éppen ezért telefonáltam reggel a készlet miatt illetve a hibájukat javítandó mivel tudnak kompeználni - elém dobott egy esővédőt "a 120 kmért cserébe" megjegyzéssel. Ha más helyen többet is kell fizetnem, akkor sem vásárolnék még egyszer itt!
Mester Jozsefné
Én ezt a boltot nem tudom ajánlani senkinek. A lányom rendelt baldahin tartot, átutalással fizetett kb. másfél hete, és az áru nem érkezett meg, de visszajelzés, vagy "bocs", de nincs, " elnézést " sem volt. A másik lányom is rendelt még oktober közepén-végén olyan holmikat, amiket be kellett volna vinni magával a korházba magának és a babának + még néhány fontos dolgot, pl. comisüveg stb. Igaz, ö nem fizetett elöre, utánvéttel kérte a csomagot, de erröl sem volt semmilyen visszaigazolás, és semmi nem érkezett meg. A lányom megszült nov. 8-án, most 19. -e van, mostmár erre nincs szükség, mert ami kellett, potoltuk más forrásbol. Még jo, hogy nem fizette ki elöre! Azota már lemondta a rendelést, ha ugyan még megvolt és nem törölték, de erre sem volt semmi reakcio! Én jobban jártam, mert nekem részlegesen teljesitették a rendelésemet
Károly
Nagyon bosszús vagyok, mert heteken keresztól hitegettek. Szerettünk volna a Chippolino babakocsinkhoz (A Babaszafari importálja és forgalmazza Magyarországon) téli bundazsákot rendelni. A leírásban egyértelműen benne van, hogy kiegészítőként rendelhető. Az oldalon is fent van, de jelenleg nincs készleten. Szeptember közepétől október végéig kb. 5-6 alkalommal beszéltem velük telefonon, mindig a jövő hétre ígérték. Aztán írtam is nekik, ígértek telefonos visszahívást is, de persze semmi, csak én kerestem őket folyamatosan. Aztán ami leverte a biztosítékot, hogy írtam a Facebook oldalukra, hogy könyörgöm, valaki mondjon már nemet, vagy igent, mert mindjárt itt a hideg! NEM válaszoltak, hanem törölték a bejegyzést... Hát ennyit a vevőbarát hozzáállásról! Én biztosan nem vásárolok soha többé náluk, ez nálam már nem fér bele!
Henrietta
Azonnal kaptam visszaigazolást a rendelésről. A kiszállítás időpontjáról külön telefonon értesítettek.
A csomagot rendben, időre megkaptam. Csakis jókat tudok írni.
Köszönöm.
Annus
Teljesen megvagyok velük elégedve, 3 napja rendeltem és már meg is érkezett a csomag.
Nagyon tetszett, hogy szállítás előtt fel vették velem a kapcsolatot, hogy jó-e a mai nap.
Ági
A babám kedvenc pihenőszékét itt vásároltuk meg egy héttel ezelőtt! Imádjuk és külön köszönjük a szülinapi ajándékot és a gyors házhozszállítást!
Mivel a tesómnak is hamarosan érkezik az első babája, sok mindent itt fogunk megvásárolni nekik is.
Az eladók kedvesek és sokat segítenek, ha elbizonytalanodnál a sok-sok termék között!
Ajánlom, 5ös!
Jucus
Szerintem ez az egyik legjobb bababolt, mert nagyon széles a választék, és kedves a kiszolgálás. Többet nem is kívánhatnék egy bolttól.
Pár napja jártam az új boltba és nagyon profi, főleg, hogy van a babakocsinak rámpa, így egyszerűen be lehet jutni, nem kell cipekednem. Ezt mások is megtehetnék! !!
Ajánlom mindenkinek, hogy nézze meg, mert nagyon jó.
Farkas-Litasovszky Luca
Szeretünk itt vásárolni, mert mindig találunk akciós dolgokat és eddig - már 3-szor rendeltünk - minden gyorsan és precízen zajlott.
A kolléganő nagyon segítőkész és kedves, sőt, már ismerősként köszönt - egyrészt ritka a nevem , másrészt pedig szeretek telefonon érdeklődni a rendelésem után. : -)
Szóval én csak ajánlani tudom, mindenkinek, aki szeret jó helyen, jó áron, jó dolgokat vásárolni a gyermekeinek!