Tudás (wifi, sebesség) és ár alapján választottam.
Adja azt, ami az elvárt volt tőle. Stabil, megfelelő gyorsaságú.
Nem volt egyszerű telepíteni, mert nem a helyes adatok vannak a papíron mellékelt gyors beüzemelés útmutatóban. A termékhez adott CD-n lévő infók alapján rögtön sikerült.

A fő szempont az ár volt. Egy szobát kell átlőnie a routernek, nem volt szükségem nagy teljesítményű készülékre.
Csinálja a dolgát.
A termékkel nem volt semmi problémám. Ellenben régifajta ADSL modemem volt (D-Link) ami nem tudta az ADSL2-t így eleinte nem tudtam összehozni az internetet. Egy modernebb modemmel minden rendben volt.

A korábbi router meghibásodott, ezért kellett beszereznem egy újat, már korábban is vettem a bluechiptől egyéb termékeket, szóval a jó ár, és az "ismeretség" tekintetében döntöttem. Különösebb elvárásaim nem voltak a routerrel kapcsolatban, csak az, hogy wifis legyen.
Hibátlanul működik, könnyű volt a beüzemelése. Alapból is értek hozzá, de itt hihetetlenül egyszerű volt az egész.
Nincsenek hátrányai, vagy eddig még nem észleltem őket.

Ár / érték arány, illetve, hogy könnyen átvehessem.
Két nap alatt megjött és a munkából hazafélé egy útba eső pikk-pakk ponton a hónom alá csaphattam.
Mindenkinek ajánlani tudom!
A kissebb testvérét már egy éve használom, most egy nagyobb teljesítményűre volt szükségem, ami lefedi az egész házat.
a 150 mbps-ot ki sem tudom használni, a vétel még a vasbeton födémen keresztül sem csökken 4 csík alá.
A setupolását bárki percek alatt el tuda végezni, nem igényel különösebb IT tudást.
És a legjobb, az ára!
Nincs.