Linksys WRT54GC Router

Linksys - Vezeték nélküli: Igen, Wi-Fi sebesség: 54 Mbit/s, 802.11b: Igen, 802.11g: Igen, 802.11n: Nem, LAN portok száma: 4 port, LAN sebesség: 10/100 Mbit/s, 64 bit: Van, 128 bit: Van, 152 bit: Nincs, 256 bit: Nincs, WPA: Van, WPA2: Van, VPN: Van, Tűzfal: Van Tovább
Licitálj a termékre a aukciós oldalon!
Minden vélemény - Linksys WRT54GC
István2
Könnyű volt használni, és egy lakást kiszolgált, néha viszont magától megszűnt működni.
Hátrányok:

Az enyém másfél év után teljesen felmondta a szolgálatot, nem találtam helyet, ahol javítanák.

Peky
Én tökéletesen meg vagyok elégedve ezzel a routerrel! Itthoni hálózatot csináltam vele amelyre 3 gép csatlakozik...Kettő Wlanon keresztül 1 pedig Utp kábellel. A hálózat titkosítás könnyű...jól kezeli a portokat, a be és kimenő adatokat, tökéletes választás haladóknak és kezdőknek egyaránt! Rossz tulajdonságot nem tudok mondani pedig 1,5 éve ezt használom.
Előnyök:

Könnyű kezelhetőség, Stabil , Jel továbbítási képesség kiváló.

Hátrányok:

Nem tudok róla rosszat mondani.

István
Nem egy darabbal találkoztam, ami garanciális időn belül meghibásodott... jelenleg is szenvedek eggyel. Egyébként kibontás után a konfigurálás pofonegyszerü volt és müködött is minden kb 1 napig. Utána kikapcs, bekapcs - ismét müködött kb 5-6 órán keresztül. Azóta nem kap IP-t a kábelen, tehát nem lehet netezni. Megy vissza gariba. Én inkább TPLink párti lettem. 108M a király!
Pataki István
Mindig elégedett voltam a Linksys termékekkel. Nem csináltak semmi világrengetőt. Fogták a legnagyobb routerüket, és azt bezsugorították egy tenyérnyi házba, így kaptuk a WRT54GC-t. Ha egy igazán kicsi mindentudó routert keres valaki, akkor ez az. Egyetlen hátránya, hogy az etherneten keresztüli teljesítmény nem a legjobb. De mivel én többnyire a laptopommal használom, az előnyei sokkal fontosabbak számomra, mint az, hogy ennél kisebb routert még nem láttam, nagyon jó vezetéknélküli teljesítmény, és jól felépített, átlátható a webes konfigurációs felülete.