Toshiba TDP-S8 Projektor

Toshiba - Típus: DLP, Felbontás: 800 x 600, Képarány: 4:3, Kontrasztarány: 2000:1, Fényerő: 2000 ANSI lumen, VGA (D-sub): Van, DVI-I: Nincs, HDMI: Nincs, Kompozit videó: Van, LAN: Nincs, Szélesség: 239 mm, Magasság: 107 mm, Mélység: 207 mm, Súly: 2 kg, Zajszint: 33 dB, Távirányítás: Van, Izzó élettartama: 2000 óra, Hangszóró: Van Tovább
K&H 500000ft K&H személyi kölcsön 19381 ft/hó törlesztővel, THM:22,2-27,7%
Minden vélemény - Toshiba TDP-S8
balika
Sok projektort megnéztem és ehhez a készülékhez is csak egy véletlen folytán ültem le, bementem az utcáról körülnézni a boltba.(és nem akartam felállni előle, pont egy film ment.(Gyűrűk ura) Na azt én végignéztem rajta. Aztán hazamentem, másnap bankba és megvettem. Az élmény teljesen rabul ejtett. Mindenkinek jó szívvel ajánlom, bárki is moziélményt akar otthonra. Az LCD plazma smafu, csak technika. EZ PEDIG AZ IGAZI MOZI. MÁR CSAK POPCORN KELL. És persze egy ilyen kitűnő készülék.