Intel Pentium Dual-Core E2180 2GHz LGA775 Processzor

Típus: Intel DualCore, Processzor mag: Allendale, Magok száma: 2 magos, Processzor foglalat: Intel Socket 775, Processzor órajel: 2000 Mhz, Gyártási technológia: 65 nm, Busz sebesség: 800 Mhz, L2 cache: 1 MB, Üzemfeszültség: 1.35 V, Fogyasztás: 65 W Tovább
Licitálj a termékre a aukciós oldalon!
Minden vélemény - Intel Pentium Dual-Core E2180 2GHz LGA775
Egyember:D
Gyors jó játékokat viszi régebbi játékokat most Dual Core e2180 2.00ghz em van Geforce 9500 gt 512mb lowon meg minden 800x600 legkisebben gta4 ment 20-30 max 40 fpsel is csodálatos! de már régi ajálani tudok egy Core 2 szériájut hihetetlenül jó a core 2 széria!!!
Előnyök:

Olcsó irodába jó újjab játékoknál már nemnagyon jó

Hátrányok:

Régi Sokszor lefagy 20perc míg kicsomagol egy 500mb s cuccot

hamika
tényleg ajánlani tudom!
1 évig használtam call of duty4 simán ment vele de a 6-os rész is!
igaz most váltottam egy erösebre E8400-asra,de csak ajánlom akinek kis pénze van annak kiváló az ára és a teljesitménye
Előnyök:

gyors!nem melegszik gyári hütö is elég neki

Hátrányok:

nem tudok rola!talán az ujjab gameknél gyenge már

Phantom
Ár/teljesítmény arányban az egyik legjobb választás a jelenlegi processzorok közül, mindenkinek csak ajánlani tudom, aki kevésből szeretne kihozni viszonylag jó konfigurációt. A hűtésével nincsen probléma, gyári hűtéssel is nyugodtan lehet használni. Játékok szépen futnak rajta, persze itt nem a csúcskategóriás játékokra gondolok amihez egy erőmű is kevés. Én World of Warcraftot szoktam játszani, ahhoz tökéletesen jó. Irodai munkához is abszolút kiváló. Én eddig mindig Intel processzorokat használtam, és sosem csalódtam bennük, ahogy ebben sem, és ezután is megmaradok ennél a márkánál.
Tálas György
Nemrég cseréltem le a procimat egy ilyen Pentium processzorra. A gépem sokkal gyorsabb lett, elégedett vagyok vele, az ára is elérhető. Ezért az árért szerintem nagyon megérte, egy nagyon megbízható márkát és minőséget kaptam. Csak ajánlani tudom ezt a terméket mindenkinek, aki processzort venne.