AMD Phenom II X4 965 3.4GHz AM3 Processzor

Típus: AMD Phenom II X4, Magok száma: 4 magos, Processzor foglalat: AMD Socket AM3, Processzor órajel: 3400 Mhz, Gyártási technológia: 45 nm, Busz sebesség: 2000 Mhz, L2 cache: 2 MB, L3 cache: 6 MB, Üzemfeszültség: 1.425 V, Fogyasztás: 140 W Tovább
Licitálj a termékre a aukciós oldalon!
VÉLEMÉNYEK ÉRTÉKELÉS SZERINT

0 %

0 %
Leghasznosabb vélemény
2013.05.15
Kb. 1 éve használom minden probléma nélkül. FPS-t játszom rajta zömében, mindenféle húzás nélkül. Nagy előny, hogy ha majd esetleg lecserélem egy nála jobb AMD-re, akkor a foglala...
Előnyök:

Még ma is egy jó középkategóriás eszköznek számít. 4 mag...

Hátrányok:

A gyári ventilátor elviselhetetlenül hangos, ha egy kis terhelé...

Minden vélemény - AMD Phenom II X4 965 3.4GHz AM3
4 napja
virgilstarkwell
Nagy előny, hogy ha majd esetleg lecserélem egy nála jobb AMD-re, akkor a foglalattal sem lesz gondom majd.
Ár/érték aránya kiváló. Lehet, hogy egy hasonló kategóriás Intel simán veri, de az nem is ennyibe kerül.
Előnyök:

Még ma is egy jó középkategóriás eszköznek számít.
4 mag.
L3 cache megléte.

Hátrányok:

A gyári ventilátor elviselhetetlenül hangos, ha egy kis terhelés éri a procit. De mit is várunk 6000-es fordulatnál?
Viszont lehet (sőt kell) rá jobbat venni. Én még nem vettem, de alaplapilag jól lehet szabályozni.

A termék vásárlója a terméket itt vásárolta: users.hu

Eddig 2x3, 16GHz-e processzorom volt a gépbe és most egy nagyobbat szerettem volna kipróbálni, nem beszélve arról, hogy az új játékok csak ezen mennek igazán.

Előnyök:

Kicsit gyorsabb mint az előző

Hátrányok:

Eddig még nem találtam

MikeRem a terméket itt vásárolta: bluechip.hu

Goysee
8 giga rammal minden szalad, jövőhónapban lesz egy 7850 videókari és megkezdődhet a gamelés
Előnyök:

Nagyon gyors, húzható. Ár-érték arányban a legjobb a piacon, csak ajánlani tudom.

Hátrányok:

Nincs..

vargacs
Az árát bőven megéri.
Előnyök:

Nagyon gyors pörög minden.

Hátrányok:

A gyári ventit cserélni kell, mert kicsit hangos

Norbi
Még mindig egy nagyon nagyon jó processzor, egyenlőre nem váltok másra. De ha cserélni lehetne tegyük föl, csak egy 8 magos Bullra cserélném, alább nem adnám.
Előnyök:

Nagyon jól jártam két éve vele amikor vásároltam egy ilyet. Egy akkor 4 éves Pentiumról váltottam ilyenre.
Nagyon gyors, minden játék, alkalmazás szépen lazán fut vele és a windows7 is beton stabil amióta telepítettem.

Hátrányok:

Két éve használom, nem vettem észre problémát vele.
Talán azt, hogy új hűtő kellett hozzá... de ez érthető hiszen nagyon meghúztam a CPU-t. (4Ghz fölé)

A termék vásárlója a terméket itt vásárolta: woxcomputer.hu

A kedvező ár/érték arány, tehát a többi típushpz mérten az én egyéni elvárásaimnak megfelel, illetve általam elfogadott áron kínálják-e.

64bit-es, több (lehetőség szerint 4, vagy annál több magos) processzort kerestem.
Fogyasztás tekintetében a számomra még elfogadható kategóriába essen, valamint magonként a lehető legnagyobb órajelű legyen (a 3. 6GHz-es Phenom II X4 lényegesen drágább volt, és nem voltam hajlandó a magonkénti +200MHz-ért irreálisan magas árat fizetni, pláne, hogy ezt a jószágot is fel tudom húzni 3600MHz-re).

Előnyök:

Jó ára van, a teljesítménye kielégítő, a túlhúzási lehetőségeknek köszönhetően (Black Edition) jóideig nem lesz szükséges a CPU csere.

Hátrányok:

Nem a legújabb modell, de ettől eltekintve kitűnő választás.

A termék vásárlója a terméket itt vásárolta: woxcomputer.hu

ár/érték arány
magas órajel
szorzózár mentes

Előnyök:

tuning barát
nem melegedik
gyors

Hátrányok:

eddig nem fedeztem fel

Pyter
Játékosoknak ajánlom, de érdemes egyből egy ATI HD 6850 vagy 6870 vagy 7870 Vga-t venni a gépbe úgy
tökéletesen kihasználható a teljesítmény
Előnyök:

Gyors vagy inkább NAGYON gyors. olcsó... többet is megér
8 Mb cache jó nagy
Működési frekvencia: 3400 MHz és még húzható! "de csak új hűtővel"

Hátrányok:

kicsit hangos nyáron, de normális szobahőmérsékleten elhanyagolható

buzipéter@köcsög.hu
Szerintem egy i7-et simán ver mert 80gb cache memóriája van.
Előnyök:

Jobb mint egy i7

Hátrányok:

vettem 1-et de a második nap kidobhattam az egész gépemmet mert megfertőzodött a gépem amd-vel.