Minden vélemény - AMD Athlon 64 X2 5200+ 2.6GHz AM2
bobek

KiMo

Én anno a P1-esek idejében használtam utoljára Intel-t akkor még azok voltak a csúcstartók... De mostmár 5 éve AMD-t tolok, és már a 950+ os is jó kis fogás volt a magam idejében. Ám most hogy már több mint fél éve használom ezt a dual procit, nem volt még gondom. fekszik neki az XP SP3 is, de ugyanolyan korrektül működik a windows 7-el is, most 4Gb rammal és egy 512-es nVidia kártyával gond nélkül megy a winamp és a ProStreet(full grafikán, és audion.) egymás mellett... A Photoshopnál sem problémázik... Én csak ajánlani tudom nektek! Ja és ott az ár érték arány is, egy tanulónak ennél jobb nincs!!!
sirjan
Idestova 7 éve AMD processzorokat építek a gépeimbe, és soha nem volt gondom egyikkel sem. Ár/érték arányuk szinte mindig jobb mint a konkurenciáé, és minőségben egyáltalán nem maradnak alul. Jelenleg az épp értékelt 5200+os procit használom és teljesen elégedett vagyok ezzel is. Nagyon jónak találom a Cool'n'Quiet technológiát, ami annyit csinál hogy visszaveszi a processzor teljesítményét ha éppen nem szükséges a magas frekvencia. A régi AMD-s probléma a melegedés már egyáltalán nem jellemzi az újabb generációs processzorokat. Én a gyári hűtővel használom és teljesen rendben van még a nyári melegben is. Mindenkinek ajánlom!
zozyapa
Nemrég tértem át AMD-re,de eddig még nem bántam meg.Nagyon meg vagyok elégedve vele.Gyors,stabil,megbízható.Csak ajánlani tudom.Aki gondolkodott rajta,hogy kéne venni egy ilyen procit,az hagyja abba a gondolkodást,és vegye meg.Írnék negatívot is........de nem tudok!!!! :)
oil
Csak ajánlani tudom. 13 évig csak Intel processzorral építettem a gépeim, mert nem volt jó véleményem az AMD processzoairól. Most fordult a kocka és már kizárólag csak AMD-s gépeket csinálok. Atom stabil, minden operációs rendszer alatt!!! Még a gyári hűtéssel is nagyon csendes, alig melegszik. Asus alaplappal és Geil memóriával párosítva hibátlan. Évek óta egyetlen (!!!) lefagyásom sem volt, pedig keményen dolgoztatom.
Benjoe

Borzasztóan megbántam már, hogy annak idején próbálkoztam az AMD-vel. Gondoltam tavaly, hogy talán most egy kicsit a pénztárcámra hallgatok, és veszek egy Athlon processzort a drágább Intel vetélytárs helyett. Addig Intel procit vettem mindig. Sajnos saját bőrömön kellett tapasztalnom, mennyivel gyengébbek az AMD procik. sehol sincsenek az L2-es cache méretében az Intelhez képest. Már ennek a típusnak a versenytársánál is 6 megás volt a cache, itt meg még mindig a röhejes 2 mega van. Senkinek se tanácsolom, hogy AMD-t vegyen. Olcsó húsnak híg a leve.