AMD Athlon 64 X2 5000+ AM2 Processzor

Típus: AMD Athlon X2, Processzor mag: Windsor, Magok száma: 2 magos, Processzor foglalat: AMD Socket AM2, Processzor órajel: 2600 Mhz, Gyártási technológia: 65 nm, Busz sebesség: 1000 Mhz, L2 cache: 1 MB, Üzemfeszültség: 1.35 V, Fogyasztás: 89 W Tovább
Licitálj a termékre a aukciós oldalon!
Minden vélemény - AMD Athlon 64 X2 5000+ AM2
SZANY
Hali nekem egy Intel celeron 420, 1600 MHz (9 x 178) 1,6 GHz procimvan ezt szeretném kicserélni egy erősebbre de szerintem jó a proci bátyónak ilyen van semmi gond nincs vele ja még valami alaplap tipusom :45GM/45CM/45CM-S gyártó FOXCONN ha valaki tud segíteni az jó volna segítséget előre is köszönöm
Előnyök:

zsír

Hátrányok:

kifogástalan

rpeti
hali! nekem gigabyte ga-m61pme-s2
alaplapom van:) ez az alaplap támogatná ezt a procit?:)
elöre is köszi
Dani
Az AMD nagyon jó lett kitalálva
mint pl ez is
jó teljesítmény kevés fogyasztás
ja és ezt a procit sokkal továb lehet huzni minta többi AMD-t
Szerintem az intel nem nagyon klafa
de senkit sem akarok vele megbántani
de
Szerintem Az AMD Az a király!!!!!!!
Előnyök:

s

Hátrányok:

s

András
nagyon jó teljesítménye volt a procinak egy éve. kb én is azóta használom. ma már nem igazán versenyképes az intel prociaihoz. ettől függetlenül most érett meg bennem hogy lecserélem. összeségében közepesen vagyok elégedett. nem túl nagy a fogyazstása és nagyon olcsó. Ha amd-s gépet akarsz összerakni olcsón akkor procinak ez tökéletesen megfelel. Multimédiára netezésre irodai alkalmazásokra ajánlani tudom.