Zelmer 01Z014 SK Voyager Twix

Porszívó Típus: Porszívó, Száraz tisztítás: Igen, Nedves tiszítás: Nem, Motorteljesítmény: 2000 W, Energiaforrás: Vezetékes, HEPA szűrő: Van Tovább
Tchibo Itt az új Tchibo stranddivat, hogy nyáron is tökéletes formában légy!
Minden vélemény - Zelmer 01Z014 SK Voyager Twix
Kiss László
Több fajta porszívót volt már alkalmam kipróbálni.A Zelmer 01zo14sk típus elnyerte tettszésemet és meg is vásároltuk.
A termék az én értékelésem szerint kitünő!A problémát számomra a CYKLON tartály okozza,ugyanis a tissztítását nem tudjuk ellégé jól megoldani.Ezért mostmár a SAFBAG porzsákban reménykedtem,de ezt viszont nem tudom beszerezni!Ha ezt a hozzászólást valaki elolvassa,és tanácsot tud adni hól rendelhetem meg a porzsák tartót és a porzsákokat örömmel venném.
Előnyök:

A pórszívó kitünő szívással rendelkezik,állítható (fordulat szabályzott)szívó hatással.Ami számora döntő volt az alacsony zajszintű működés,ez a mi estünkben nagyon is fontos, ugyanis a vasárnapi sziesztámat kevésbé zavarja!!!

Hátrányok:

A hárányokat jelenleg csak a hamar eltömödött cyklon tartály jelentett.
A berendezés most is tökéletesen működik ,de feltétlenül ki kellene probálnunk a zsákos pórszívást, mivel ez jelenleg a cyklon tartályos megoldással nem számunkra nem megfelelő!