Esztétikus, szép, méretéhez képes nagyon jó szívóerő.
A hozzá való HEPA szűrő amit időnként cserélni kell igen drĂ...

A hátsó HEPA szűrő betétet ismét cserélni kellet. (mert nem mosható : (... )
Így eddig 1 év alatt 2 x 3200. -Ft azaz 6400. -Ft költöttem csak a finomszűrőre.
Ha egy helybeli szervizbe (nem szakszerviz) vittem volna akkor + 2 x 3000. - Ft. a teljes belső tisztításért.
Tehát összegezve: eladom a nyavalyást és veszek egy hagyományos papírporzsákos + 3 szűrős masinát. Így lesz megint egy megbízható olcsó üzemeltetésű porszívónk.
Esztétikus, szép, méretéhez képes nagyon jó szívóerő.
A hozzá való HEPA szűrő amit időnként cserélni kell igen drága. 3200. - Ft / fél év.

Előző porszívóm elromlott, és egy erősebb, nagyobb teljesítményű gépet szerettem volna vásárolni.
Nagyon jó, erősen szív, ugyanakkor nem fülsiketítő a hangja. Könnyű tisztán tartani.
...

Az, hogy jó a teljesaítménye, pont megfelelő arra, hogy egy lakásnál nagyobb helységet lehessen megbízhatóanb takarítani vele. Az ára is nagyon jó a kategóriájában. És persze az, hogy nincs porzsák, mosható a szűrője, nem kell folyton újat venni.
Nagyon csinos jószág, emellett kiválóan dolgozik, a szőnyeget is felszedi a helyéről Nagyon könnyen tisztán tartható, és jól bírja a gyűrődést. Jól fogható, vihető, könnyű.
Nem igazán találtam benne kivetnivalót. A célnak tökéletesen megfelel.

Márka név, teljesítmény.
Szívóhatás megfelelő, más semmi.
Csalódtam a porszívóban, egy nagy szoba kitakarítás és a teljesítménynek vége, ha nem takarítom a szűrőket. A portartályban pedig alig van valami. A szűrők megfogják a levegő áramlását. A gumi tömítés egy nagy 0. Teljesen poros a porszívó külseje a tömítések mentén. A kábel visszahúzó az első héten akadozik, nem húzza vissza a vezetéket. A gégecső a vákum hatására össze préselődik és könnyen megtörik. Nem hosszú életű porszívó az biztos. Aki 20ezret szán porszívóra az keressen más típust!

Megbízhatóság, jó szívóerő, porzsák nélküli kivitel, többszörös szűrőrendszer.
Nagyon jó a szívóteljesítménye, könnyű takarítani és tisztán tartani.
A gégecső egy ponton megtörik.

3 éves kiterjesztett garancia erre a termékre már 6 045 Ft-tól. Kösd meg most!
Kiterjesztett Garancia