porzsák nélküli, nagy szívóerő, egyszerűen tisztítható szűrők, ár-érték arány
Nagyon jól szív, a szűrők szivacsból vannak és csak egyszerű...
Egyelőre nincs

Nagy szívóerő! Könnyű ! Hepa filter
Rossz minőségű műanyag alkatrészek eltörnek, és puha fémcsövek, ami a nagy szívóerő hatására kilazulnak és a végén szétesnek!

porzsák nélküli, nagy szívóerő, egyszerűen tisztítható szűrők, ár-érték arány
Nagyon jól szív, a szűrők szivacsból vannak és csak egyszerűen ki lehet mosni, adnak tartalékot is hozzá
Egyelőre nincs

Ár, időspórolás, internetes vélemények. Porzsák nélküli, Hepa.
Nevettem, mikor valaki írta, hogy megszerette a takarítást a porszívóval. De a vicc az, hogy én is. NAGYON hatékony, (fele szívóerősségen is tökéletes), könnyű a használata, és könnyű a szerkezete, bármikor fel lehet kapni. A gép tisztán tartása is pofon egyszerű.
Talán, hogy egy picit kicsi a portartálya. Egy nagyobb lakásban gond lehet, nálunk cseppet sem. Amúgy tényleg szuper!

Jó teljesítmény, kedvező ár, interneten olvasott pozitív vélemények a termékről, megbízható márka.
Nagyon jól kiszívja a szennyeződést a szőnyegből, csak csodálkozunk, hogy mennyi minden van a portartályban, amivel az előző porszívónk nem bírt el. Nagy a teljesítménye, de halk. Hosszú csöve van, így nem kell nagyot hajolni porszívózáskor. A teleszkópos cső nagyon könnyen, egy mozdulattal hosszabbítható. A portartály könnyen üríthető, tisztítható.
Nem tapasztaltam.