Olyan porszívót kerestünk, amelynek nagy a szívóereje, hosszú a zsinórja. És persze az is fontos volt, hogy megbízható márka legyen.
Kellemes meglepetés volt, hogy a régi porszívonkhoz képest az Ă...
Hátránya talán csak annyi, hogy viszonylag nagy méretű.

Nagy szívóteljesítmény, halk üzemmód, HEPA-szűrő, cserélhető porzsák.
Kellemes vele dolgozni, halk, jól felszívja a port és a szöszöket.
Nem tapasztaltam még hátrányát.

Ár-érték arány, teljesítmény, mennyire hangos a készülék, milyen hosszú vezetéke van.
A nagy kerekeknek köszönhetően nagyon könnyen manőverezhető a gép. Nem nehéz! A porszívó feje első alkalommal kicsit szokatlan volt, de aztán nagyon hamar megszerettem.
A két nagy gomb (on/off és a vezeték feltekerő) kicsit nehezen nyomható le. Pontosabban csak akkor, ha pontosan középen nyomom le.
Maximális szívóteljesítménykor azért hangos!

Nagyon nagy szívóerő.
Nem tartós kivitel.
2 év után leégett a motorja és tönkrement a szabályzó elektonikája is. A szervízelés 22. 500 Ft! A szervízben kérdeztem milyen gyakran fordul ez elő. Diplomatikusan azt mondták: "előfordul".

Kellemes meglepetés volt, hogy a régi porszívonkhoz képest az új mennyivel csendesebb, erősebb.
Hátránya talán csak annyi, hogy viszonylag nagy méretű.

Ár-érték arányban szerintem nagyon jó készülék. A készüléket ismertem, a forgalomban lévő porszívókhoz képest nagyon jó szívó teljesítmény. Márka iránti hűség. Más gyártó termékeihez képest nekem jobban tetszik a formája. A termék kiválasztásánál fontos figyelni a készüléket milyen hatósugárban lehet használni.
A porszívó nagyon jó szívó teljesítménnyel rendelkezik és szerintem elég csendes. A teljesítményt lehet szabályozni ami nagyon jó dolog. A készülék elektromos kábele jó hosszú kényelmesen lehet vele dolgozni.
A termékről nem tudok negatívumot mondani mivel szerintem jó konstrukció.

Nagy teljesítmény, nagy hatótávolság (9m-es vezeték) , levegő szűrők, nagy kerekek, megbízható márka, közepes árkategória,
A súlya ellenére könnyedén mozgatható, a zajszint kedvező, a tejesítményével meg vagyok elégedve.
A fej, nem fér be az eddig szűmomra könnyen elérhető tárgyak alá, így mindent el kell ráncigálnom a helyéről. És a fej formájából adódóan a sarkok nehezen tiszítíthatók. Jelenleg ennyi, még csak 3-szor használtam.

3 éves kiterjesztett garancia erre a termékre már 6 045 Ft-tól. Kösd meg most!
Kiterjesztett Garancia