Philips - Porszívó Típus: Porszívó, Száraz tisztítás: Igen, Nedves tiszítás: Nem, Por tárolása: Porzsák nélküli, Motorteljesítmény: 1800 W, Szívóerő: 300 W, Energiaforrás: Vezetékes, HEPA szűrő: Van, Zajszint: 79 dB Tovább
Tchibo Itt az új Tchibo stranddivat, hogy nyáron is tökéletes formában légy!
Minden vélemény - Philips FC8734
Kiss Pál
Ez a porszívó egy állat!!!:))
Imádom!-minden nap használom, kb. 2 éve és nem is itt vettem hanem a Közel-keleten, és ott aztán volt por!
Haza hoztam, mert ez a tuti.( Igaz ott akkor, kb. 100 ezer ft-ba került, de Ő az!
Használjátok bátran.
Negatívum: hol vegyek bele itthon szűrőt????
Csalódott a terméket itt vásárolta: electropark.hu
A termék kiválasztásának fő szempontjai:

Porzsák nélküli, HEPA szűrővel rendelkező porszívó, melynek kellően nagy a szívóereje. Továbbá, hogy ne legyen "no-name".

Előnyök:

Jól néz ki, ezen kívül más pozitívumot nem tapasztaltam.

Hátrányok:

Gyenge szívóerő, mely akkor derült ki, amikor a terméket megkaptam, ugyanis a rendelésem idején ez az adat még nem volt feltüntetve. Hitelt adtam a jó véleményeknek, de az én elvárásom a 300 W-nál nagyobb szívóerő (legalább 400W legyen). És ehhez képest még drága is. 36 100 Ft
A terméket visszaküldtem a webáruháznak, korrektek voltak a vásárlástól való elálással kapcsolatban. (És egyébként is pozitív a tapasztalatom Velük - többször is vásároltam Náluk.) Már csak a vételár visszautalását várom. De úgy tapasztalom, hogy a 30 napot kivárják (már csak remélni tudom, hogy nem 30 munkanap)!!

Varga Adrienn
2006 óta használjuk, kb. 120 m2-n, két hosszúszőrű kutya is bejáratos a házba. A porszívó szuperül bírja, biztosan Philips lesz a következő is, de olyan, aminek mosható a filtere. Drága hozzá a szűrő és a filter, 10-12e ft egy szett.
Hátrányok:

Olcsóbb kiegészítők.

Jámbor Ferenc
Tetszett, mert kiváló minőségűnek találtam korábban is a Philips termékeket.
Előnyök:

6 éve használok egy ilyen gépet egy 150nm-es házban. A motorja egyszerűen elnyűhetetlen, igazi műszer. A kerekei, burkolata szintén nagyon jó műanyagból készült.

Hátrányok:

3 év után érintkezés hibás lett az elektromos csatlakozója (400ft). A gégecső a leggyengébb pontja, mert 3-4 havonta kiszakad a fogantyúból (hibás konstrukció, gyenge anyag) (fél órás pepecselés, és sok ragasztóanyag). Nagy hátránya, hogy 12.000 ft a szűrő garnitúra hozzá, amit évente célszerű cserélni. A gyűjtődob tömítő gyűrűje gyakran kinyúlik, nehéz beszerezni. A porszívó messze többet bír, mint a hozzá tartozó kiegészítők (Mintha máshol készült volna). 3 évente kb 15.000 ft-ot kell rákölteni a szűrőkön felül, ami drágává teszi (gégecső, teleszkópikus szívócső, fej). Azonban ez az első porszívóm, ami egyáltalán működik 6 év után, így a következő is Philips lesz.

A termék vásárlója a terméket itt vásárolta: electropark.hu
A termék kiválasztásának fő szempontjai:

Porzsák nélküli szűrés,halk üzemelés,megbízható szerkezet,könyed tisztíthatóság,ezért nem akartam ismeretlen márkát venni.

Előnyök:

Beváltotta a hozzáfűzött reményeket csendes,nagyszívóerővelrendelkezik,a vezetékelnyelőpilanatok alatt elnyeli a vezetéket melynek hossza megfelelő..Csendesengurul a gumírozott kerekein.

Hátrányok:

A portartály kivétele lehetne könnyebb.

Helembai Zoltán a terméket itt vásárolta: armatrix.hu

Tartós darab vásárlása.

Előnyök:

Masszív, márkás, vásárlási céljaimnak megfelelt.

Hátrányok:

Drága