Elromlott a porszívónk, nagyon poros lakásban élünk, így elsődleges szempont volt a teljesítmény és az, hogy kevés por jut vissza a levegőbe.
Rendkívül jól szív, erős a motorja. Elnyel minden port, a levegő is tisztább utána. A sokféle kefe és a teleszkópos nyél nagyon praktikus, jól használható nagy magasságokban is.
Körülményes a vezetéket feltekerni, ami egyébként is rövid, egy 70m2-es lakásban egy alkalommal 3-4-szer át kell dugni más konnektorba.
A gégecső és az egyenes cső csatlakozása sem a legjobb, nagyon sokszor szétesik használat közben.

Elsősorban a szűrője. Előző porszivóinkat bárhogy is tisztittotam, mindig fújt ki port is.
Nagyon jól szív, és nem juttat a levegbe port.
Mé csak ötször használtam, de az én elvárásaimnak mindenben megfelelt.

haladós a porszívózás és kényelmes a piszkos víz kiöntése
A szűrő beszerezhetetlen, gombásodik, a méret ellenére is borulékony a szerkezet szőnyegen, s a mi a legrosszabb: a szűrőt tartó műanyag burkolat a levételkor beszorul, illetve apró darabokban töredezik le

Az tetszik benne hogy nem kell a porzsákkal bajlódni.Csak kiöntöm a vizet kiöblítem és kész.
Szeretem mert nagy.és nem borul fel.
Egy van csak.A króm cső akadóra van összerakva.

A piszkos víz eltávolítása nehézkes, mert a gyűjtő edénynek nincs füle. Így csak a rögzítő pántoknál lehet megfogni és kiönteni belőle a vizet.