Eta - Porszívó Típus: Takarítógép, Száraz tisztítás: Igen, Nedves tiszítás: Igen, Por tárolása: Porzsák vagy porzsák nélkül, Motorteljesítmény: 1300 W, Szívóerő: 250 W, Energiaforrás: Vezetékes, HEPA szűrő: Nincs, Zajszint: 78 dB Tovább
Tchibo Itt az új Tchibo stranddivat, hogy nyáron is tökéletes formában légy!
VÉLEMÉNYEK ÉRTÉKELÉS SZERINT

6.7 %

20 %
Leghasznosabb vélemény
2012.05.06
Előnyök:

Nagyon jó és viszonylag csendes porszívó. Nagy szívóerejével...

Minden vélemény - Eta 2404 Neptun
3 hete
Stipkovits Péter
A terméket nem szabad az első helyen megvásárolni. Nagy ár különbségek vannak. ! Én így tapasztaltam, a a második helyen ahola gépet néztem 7000 ft-tal olcsóbb volt. A ternék az elvárt minőséget hoztza, nem csalódtam a márkában. Az ára elfogadható, lehet, hoyg van ennél drágább takarítógép, de minőségben nincs jobb.
Én bátran mere ajánlani ezt a takarítógépet, mindenkinek, aki a közeljövőben ilyen beruházásra készül. Tökéletesen használható keménypadlók, padlőszőnyegek, járólapok, autók, ülőgarnitúrák tisztításához. Az átállás szárazról nedves üzemmódra egyszerű.
Előnyök:

Nagyon jó és viszonylag csendes porszívó. Nagy szívóerejével, gyorsan és hatékonyan lehet végezni a porszívózással. Nagy segítség a takarításban.

Anna
Nálam csak kölcsönbe van ez a márka,De elmondhatom,hogy nagyon jó kis gép. Szépen tisztít .Mindenkinek csak ajánlani tudom.A következő beruházásom egy ilyen gép lesz.
Kata
Ez atakarítógép nekünk nem jött be, állandóan javíttatni kell. A porszívórésze jó, de a takarító része állandóan elromlik.
Médy
Szerintem nagyon jó! Nagyon bánom, hogy közel hét év után sajnos valamije elromlott nem olyan régen, de mihelyst lesz rá keret megjavíttatom! Nem kötelező a porzsák a porszívózáshoz, mert igen mivel nehéz bele porzsákot szerezni ezért volt,hogy az aljába vizet eresztettem aztán úgy porszívóztam,és a por egyenesen a vízbe landol, és nem száll vissza! Bár nekem amúgy sem szállt vissza,de az a legjobb ha nincsen porzsák! Aztán ha végeztem akkor meg csak ki kellett borítani a wc-be a vizet,és ronggyal áttörölni! Nekem nagyon bevált! :) Ajánlom!
Niki a terméket itt vásárolta: homeelectric.hu

pontosan ezt a típust kerestem, mert korábban nekem is volt és meg voltam elégedve vele

Előnyök:

nagyon jó a szívóereje, kíválóan tisztít, mindenhez használhattam

Hátrányok:

a gyárilag ajánlott porzsák sajnos nehezen beszerezhetö régiónkaban, az én takarítógépemet, sajnálastos módon a motorház felfüggesztésének elöregedése miatt kellett leselejtezni

Gulyas Gyuláné
Nagyon jó egy a bánatom,hogy
sehol nem tudom megvenni a hozzá
megfelellő CARPETA CLEANER nevű
universal shampoofor carpets.
hardfloor and shampoont.
Amennyiben tudnak segiteni,előre
is megköszönném.
Előnyök:

KÖNYÜ vele dolgozni.

Hátrányok:

Hiányzik a géphez megfellelő
tisztitszer.

Gaby
Huuu!!Ez a reklám helye itt??Mert akkor bocsi !!Nekem is sikerült vásárolnom egyet,de nagyon nem szeretem.Már közel 2 éve kísérletezek,de akármilyen zsákot veszek bele vagy nem szív, vagy kidurran és tele a lakás porral,de még soha nem sikerült elsőre a porszívózás.Ha a vizes részét használod akkor ki kell szárítani legalább fél napig,addig a száraz részét nem lehet használni,mert szintén durran a zsák.Arról ne is beszéljünk hogy új kora óta orrán száján folyik a víz ha a takarító gép részét használom.Rakhatok bele akármilyen mosószert azon kívül hogy vizes lesz a szőnyeg,más nem történik.Arra viszont biztos jó ha bepisil a kutya fel lehet szívni.De ezt csak gyanítom mert nincs kutyám.
Előnyök:

Hát talán az hogy viszonylag olcsó.

Hátrányok:

Használhatatlan.Nagy, nehéz,és borzalmas a víztartályát megtölteni.

Metál
Kedves Szegedi Miklósné!

A www.heilmann.hu-n talál korrekt áron porzsákot a géphez
Metál
Nekem is ilyen van, de nem kaptam hozzá használati útmutatót. Ha vizesen akarom használni, orrán-száján dől a víz.
Amúgy működik.
Hátrányok:

Katasztrófa minden egyes szolgáltatás, ami ehhez a termékhez tartozik. A márkakereskedő válaszra sem méltatja az ügyfelet. Ugyanez igaz a cseh gyártóra is!!!

Szegedi Miklósné
Nagyon remek háztartási gép, de jómagam már hosszú ideje képtelen vagyok használni,mivel a környékünkön sehol nem kapok bele papír porzsákot!
Szeretnék valahol a közelünkben egy olyan üzletet találni, ahol ez folyamatosan biztosított!(BAZ.megye, Szerencs,Miskolc)
Hátrányok:

Ahol forgalmazzák/forgalmazták, jó volna gondoskodni erről a fontos kellékről is, hogy ne álljon kihasználatlanul a készülék!