Eta - Porszívó Típus: Porszívó, Száraz tisztítás: Igen, Nedves tiszítás: Nem, Por tárolása: Porzsák, Motorteljesítmény: 2000 W, Szívóerő: 510 W, Energiaforrás: Vezetékes, HEPA szűrő: Van Tovább
Tchibo Itt az új Tchibo stranddivat, hogy nyáron is tökéletes formában légy!
Minden vélemény - ETA 0471 Silent
Anita
Kb. két hónapja vettem, s mivel ezelőtt is Eta porszívóm volt -amiről tudtam, hogy megbízható- , választottam ugyanezt a márkát. Nem csalódtam most sem.
Előnyök:

Rendkívül jó a tisztító hatása, hihetetlen könnyedséggel lehet vele porszívózni. Erejéhez képest valóban "csendes"

Hátrányok:

A porzsák valóban lehetne nyitható, bár egyszer használatossal ezt a macerát is el lehet kerülni.

Erika
2010 ősz óta használom, a szívóteljesítménye kiváló, de a zsák lehetne nyitható és ez által tisztítható
Zsuzsa
A kritizáló hölgy még nem hallotta az ekkora teljesítményű porszívók hangját. A többihez képest bizony csendes, alapos és nem is olyan nehéz, mint amit a leírásban látni.
Előnyök:

Tisztító hatása megközelíti a csillagászati árú egyéb készülékek eredményét.

Hátrányok:

Jobb volna, ha a textil porzsák nyithatóan tisztítható volna.

tóth julia
Ma vettem ETA Silent porszivot és egyeltalán nem vagyok megelégedve a hangjával. Nagyon hangos, annak ellenére hogy "csendes" a neve.