Electrolux - Porszívó Típus: Porszívó, Száraz tisztítás: Igen, Nedves tiszítás: Nem, Por tárolása: Porzsák nélküli, Motorteljesítmény: 1800 W, Szívóerő: 320 W, Energiaforrás: Vezetékes, HEPA szűrő: Van, Zajszint: 82 dB Tovább
Tchibo Itt az új Tchibo stranddivat, hogy nyáron is tökéletes formában légy!
Minden vélemény - Electrolux ZTF-7610
Lavkó
Jó át-érték arány, 300W fölötti szívóerő, Hepa szűrő.
Előnyök:

Nagy teljesítmény, porzsák nélküli kivitel, kedvező ár és nem utolsó sorban jól néz ki.

Hátrányok:

A kisebb szívófejeket nem lehet a porszívóban tárolni. Gégecső gyengének tűnik.

Fecó
Krisztinek üzenem, ha még visszanéz erre az oldalra, hogy ha csak 2-3 méter kábelt tudott kihúzni a gépből, nyugodtan legyen egy kicsit erőszakosabb, mert elsőre én is így jártam. Azt hittem, hogy csak két méteres a kábel, aztán némi gyengéd erőszakkal kicibáltam még vagy három métert.
Előnyök:

Lásd: Fecó

Hátrányok:

Lásd: Fecó

Fecó a terméket itt vásárolta: bemutatoterem.net
Ár/érték
Elvárásoknak megfelel
A termék kiválasztásának fő szempontjai:

Kedvező ár, nagy teljesítmény

Előnyök:

jó felszereltség: tartalék szűrő, szűrő tisztító kefe, különböző szívófejek. A nagy teljesítményhez képest viszonylag halk.

Hátrányok:

Hamar megtelik a portartály, de ez minden hasonló rendszerű porszívónál így van.

Kriszti a terméket itt vásárolta: electropark.hu
Ár/érték
Elvárásoknak megfelel
A termék kiválasztásának fő szempontjai:

Porzsáknélküli legyen, és mosható legyen a filtere.

Előnyök:

Könnyű vele dolgozni.

Hátrányok:

Nagyon rövid a kábele.