szívóteljesítmény, komolyabb porszűrés - mosható HEPA filter, hatótávolság/kábelhossz, ár (az érték arányában) , és a porzsák nélküliség, pozitív vásárlói vélemények, zajszint.
a nagy kapacitású, 4 l-es gyűjtőtartály nem volt szempont, viszont kellemes meglepetés volt, és nagyon hasznosnak is bizonyult (kutyás kertesház... ). nagyon jó szívóereje van, és egy plusz porszívófej is tartozék volt. nagyon fordulékony, mozgékony porszívó, a tartályt is jól lehet takarítani (a port időnként zuhannyal, tiszta vízzel simán kimosom belőle). a vártnál sokkal halkabb működésű, még max fokozaton is.
a tartály plexije első használat után bemattult, csúnya lett. funkcionálisan semmi probléma vele, de azért elég csúnyácska lett. továbbá nem mértem le, de tuti, hogy a kábel rövidebb, mint ahogy a leírásban szerepel.
porszívózás közben a gégecső az ide-oda lógától baromira feltöltődik - illetve ha gumipapucsban vagyok, akkor én magam is, és bámulatos kisüléseket produkálok tőle a lakás kilincsein... nem vagyok egy Tesla, a fizikához sem értek, de mára szívesen beruháznék egy antisztatikus gégecsőbe... gyerekeseknek esetleg előnyös lehet a házimunkára ösztönzésben, amennyiben fizikus vénájú a csemete : )

Jó ár, megbízható minőség, nagy szívás teljesítmény, porzsák nélküli kivitel.
Nagyon erős szívóerő. Teljesítményéhez képest viszonylag csendesnek mondható.
Nem tudok ilyet mondani.

Venni akartam egy normális porszivot, amire minimum 2 év a garancia, és nemkell venni hozzá mindig porzsákot.Legelöször viztartályosat akartam, de rájöttem, hogy az felejtős.(egy valamirevaló 100e felett kezdödne)
Körülbelül 4 honapja van meg, azota vettem még egyett ajándékba.Körülbelül 3 napig kerestem utána, hogy milyet lenne érdemes venni, amivel nem kell majd bajlodni a porzsákkal, ezt a tipust mertem megvenni. Jól szív, szönyeget felkapja macskaszört rendesen összeszedi, a régi porszivoval elötte volt kiporszivozva, (régi porszivo az ilyen 12 e ft os kategoria volt) ehhezképest telelett a portartály :D Mivel a porszivokrol különösebben nem lehet találni neten elemzést / véleményt igy elég lutri. azért is irom most le hogy szerintem ez teljesen jo.Könnyen tisztithato.Tehát nem hinném, hogy bárki aki ezt megvenné hőbörögne hogy ez rossz.Szerintem ár érték arányban 5*. Lehet hogy van jobb nála, de én minimum 2 év garanciával néztem ezeket.Mivel 2000W körüli, és a motor ezeknél / olcsobb kategoriánál, meg szokott hullani, akár idö elött.Szoval ajánlom mindenkinek aki szán rá ennyit.
Amikor fel van nyitva a porszivo teteje a portartálynál, ott egy kicsit vékony a tarto müanyag, kicsit \"libeg\". egyedül ez a része az amit karcsunak találok, de lecsukva teljesen stabil.Felnyitva is stabil, csak a köztes hajlási mozdulás a fura :D Ha bele kellene kötni a porszivoba, ezt találnám.

Az ár és a megbízható márka szervízháttér
Csendes , nagyon kényelmesen használható, könnyű tisztítani,
nem igényel minden hónapban kiadást pl papírzsák papír hepa,és kiváló a teljesítménye,
egyenlőre nincs ilyen tapasztalatom

3 éves kiterjesztett garancia erre a termékre már 6 045 Ft-tól. Kösd meg most!
Kiterjesztett Garancia