Jó ár, megbízható minőség, nagy szívás teljesítmény, porzsák nélküli kivitel.
Nagyon erős szívóerő. Teljesítményéhez képest viszonylag csendesnek mondható.
Nem tudok ilyet mondani.

Venni akartam egy normális porszivot, amire minimum 2 év a garancia, és nemkell venni hozzá mindig porzsákot.Legelöször viztartályosat akartam, de rájöttem, hogy az felejtős.(egy valamirevaló 100e felett kezdödne)
Körülbelül 4 honapja van meg, azota vettem még egyett ajándékba.Körülbelül 3 napig kerestem utána, hogy milyet lenne érdemes venni, amivel nem kell majd bajlodni a porzsákkal, ezt a tipust mertem megvenni. Jól szív, szönyeget felkapja macskaszört rendesen összeszedi, a régi porszivoval elötte volt kiporszivozva, (régi porszivo az ilyen 12 e ft os kategoria volt) ehhezképest telelett a portartály :D Mivel a porszivokrol különösebben nem lehet találni neten elemzést / véleményt igy elég lutri. azért is irom most le hogy szerintem ez teljesen jo.Könnyen tisztithato.Tehát nem hinném, hogy bárki aki ezt megvenné hőbörögne hogy ez rossz.Szerintem ár érték arányban 5*. Lehet hogy van jobb nála, de én minimum 2 év garanciával néztem ezeket.Mivel 2000W körüli, és a motor ezeknél / olcsobb kategoriánál, meg szokott hullani, akár idö elött.Szoval ajánlom mindenkinek aki szán rá ennyit.
Amikor fel van nyitva a porszivo teteje a portartálynál, ott egy kicsit vékony a tarto müanyag, kicsit \"libeg\". egyedül ez a része az amit karcsunak találok, de lecsukva teljesen stabil.Felnyitva is stabil, csak a köztes hajlási mozdulás a fura :D Ha bele kellene kötni a porszivoba, ezt találnám.

Az ár és a megbízható márka szervízháttér
Csendes , nagyon kényelmesen használható, könnyű tisztítani,
nem igényel minden hónapban kiadást pl papírzsák papír hepa,és kiváló a teljesítménye,
egyenlőre nincs ilyen tapasztalatom