Megbízható vélemények

Amiért ezt választottam:
1. elérhető volt készleten
2. jó ár / érték arány
3. jó szerviz és alkatrész ellátottság.
5. ismerőseim is használják ezt a típust és mindenki elégedett vele.
Összességében egy nagyon jó darab. Nagy a szívó ereje és aránylag csendes. Nincs rajta semmilyen felesleges funkció (pl távirányító, minek egy porszívóra?)

Fórumokon utánaolvastam külömböző porszívó márkák és típusok után. A legtöbben erre a típusra esküdtek. Hepa filte, több szűrős rendszer, porzsák nélküli gép, megbízható márka.
Strapabíró kialakítás, egyszerű kezelés, könnyű portartálytisztítás...és még sorolhatnám.
A portartály egyik oldalán bepattanó fülekkel van rögzítve a fedél ami szerintem sérülékeny. ha eltörnek a fülek nem lehet bezárni. A másik fedél rugós könnyen nyíló kialakítás. Mindkét oldalt ilyennek kellene lennie.

porzsák nélküli legyen, legalább 1800 watt teljesítmény, jó kialakítású porszívó fej, és hogy a készülék tartozékai mennyire szétszedhetőek - ez a tisztán tarthatóság miatt volt szempont.
jó ár-érték arány, strapabíró, hatékony, tisztán tartható megbízható, nem túl nagy . Szuper kis készülék. Ha kisállat van a lakásban, lerendezi a szőr problémát is,akár még a nyuszi szőrt is rendesen összeszedi.
+ 5m kábel még elkélne hozzá, illetve picit hangos 65-75 dB körül. Ám ez a két dologtól ellehet tekinteni, a készülék nagyon jó.

Az volt a fő szempont, hogy a hepa szűrőn ne menjen át a felszívott por direktbe, mert az tisztíthatatlan kompresszor nélkül.
Itt az egész szerkezet szinte mosható. Nem kell hozzá kompresszor.
Meglehetősen kemény műanyag, félő, hogy hamar elpattan.

Elektrolux porszívót kerestem, és ez volt ami mindenben megfelelő volt számomra,.
Nagy teljesítményű. Állítható szívóteljesítmény, kiegészítő tartozékok is megfelelőek(turbó szívófej, résszívó..)
a fogantyúja lehetne a porszívó tetején