Kingston DataTraveler 100 16GB

DataTraveler - Kapacitás: 16 GB, USB verzió: USB 2.0, Olvasási sebesség: 10 MB/s, Írási sebesség: 5 MB/s, Szélesség: 22.3 mm, Magasság: 59.7 mm, Vastagság: 9.5 mm, Súly: 12 g Tovább
Licitálj a termékre a aukciós oldalon!
Minden vélemény - Kingston DataTraveler 100 16GB
Gondi Imre
Szerintem nagyon jó minőségű ez a Kingston márka és ennyi pénzért nagyon megéri az árát.
Tángyes Géza
16 gigás pendrájv ennyiért, szinte "ajándék". Múlt héten vettem egyet és tök jó. Ez a márka szerintem elég megbízható. Filmeket és zenéket szoktam rá pakolni és a haveroknak kölcsönadni. Eddig még nem volt vele semmilyen problémám, meg vagyok vele elégedve, jó vétel volt.
zsombopeter
Ma vettem Szentesen 6990 Ft-ért. Nekem bevált. Ennyi pénzért nem volt drága. 2008 januárjában egy pqi 8 GB-os pendrive-ot 12000 Ft-ért adtak el nekem.
Zsombó Péter
Ma vettem.Az árához képest nem drága.16GB-os ,tavaly vettem egy pqi 8GB-ossat 12000 Ft-ért.2009 01 12.-én 6900 Ft-ot fizettem érte.
Sir Lanselot
Hát igen.Ez egy nagyon jó Pendrive.