Processzor órajele: 400 mhz, RAM mérete: 64 MB, ROM mérete: 512 MB, GSM modul: Nincs, Beépített GPS vevő: Van, Kijelző mérete: 3.5 inch, Kijelző felbontása: 320 x 240, Wi-Fi (WLAN): Van, Bluetooth: Van, IrDA: Nincs, SD: Igen, MMC: Igen, Akkumulátor típusa: Lithium Ion, Akkumulátor feszültség: 1200 mAh, Szélesség: 72 mm,... Tovább
Licitálj a termékre a aukciós oldalon!

Vélemények - Mio P550

Nem tetszik Tetszik
1 2 3 4 5
Vélemény elküldése

Trooper
Fél éve van ilyen készülékem, tökéletes választás. Főleg úgy, hogy fut rajta a WM 6.1-es ROM, és a 6.5-öst is most készítik.
x
its perfect
Arpi
Nekem is van egy Mio P55ö PDa-m. Amiota megvan nem volt vele semmi bajom. Mindent tud amit csak tudhat pl: Bluetooth, Email/Internet, GPS vevő, Beépített merevlemez, USB, Wi-fi. Egyszerűen fantasztikus. A legelső bekapcsoláskor, úgy tünhet, hogy valami gond van vele de a hasznalati utasítást követve orvosolható a probléma.
Korcsik László
Nekem is ez van,és teljesem meg vagyok vele elégedve!
Sanyi
Szeretnék egy ilyen Mio P550-es PDA-t, de még nem vagyok biztos a választásban. Más PDA-kat több bolt hirdet és lehet találni olcsóbbat is, de ár érték arányban a P550-es jó választás lenne. Végülis egy okostelefonról van szó, és a mio megbízható márka. Nekem főleg netezésre (WiFi) és navigálásra (GPS) kell. Az érintőképernyő pedig alapfelszereltség. Lehetne jobb választás?

Videók - Mio P550