HP IPAQ 514 Voice Messenger

HP - Processzor órajele: 200 mhz, RAM mérete: 64 MB, ROM mérete: 128 MB, GSM modul: Van, Beépített GPS vevő: Nincs, Kijelző mérete: 2 inch, Kijelző felbontása: 176 x 220, Fényképezőgép felbontása: 1.3 Mpix, Wi-Fi (WLAN): Van, Bluetooth: Van, IrDA: Nincs, SD: Nem, MicroSD: Igen, MMC: Nem, Memory Stick: Nem, Compact Flash: Nem,... Tovább
Licitálj a termékre a aukciós oldalon!

Vélemények - HP IPAQ 514 Voice Messenger

(2)
2 vélemény
Írj véleményt!
Nem tetszik Tetszik
1 2 3 4 5
Vélemény elküldése

p.b.ors
Apum is egy ilyen PDA-t kapott a cégétől hogy legyen neki is egy "titkárnője". Tényleg nagyon okos egy készülék. Szerintem ahhoz képest hogy le lehet terhelni, sokkal gyorsabban működik mint régebbi 750mhz számítógépeim, mondhatni fejlődik a világ keményen, és a HP szerintem az a cég ami mindig is tudta tartani a lépést a fejlődéssel. Ha valaki PDA-t szeretne venni, én az ilyen típusú HP-kat ajánlanám.
Csaba
Nekem is ilyenem van. Engem egész egyszerűen lenyűgöz, hogy hogy tudnak ennyi mindent egy ekkora darabba belezsufolni USB, Bluetooth, Wi-Fi, GSM/GPRS/EDGE és még sorolhatnám. Az aksia nagyon jól bírja. Annyi minden van tárolva benne, hogy titkárnőként is fellehet használni. Én csak ajánlani tudom mindazoknak akik sok ügyes bajos dolgot intéznek.

Videók - HP IPAQ 514 Voice Messenger