HP iPAQ 214 Enterprise

HP - Processzor órajele: 620 mhz, RAM mérete: 128 MB, ROM mérete: 256 MB, GSM modul: Nincs, Beépített GPS vevő: Nincs, Kijelző mérete: 4 inch, Kijelző felbontása: 640 x 480, Wi-Fi (WLAN): Van, Bluetooth: Van, IrDA: Nincs, SD: Igen, MicroSD: Nem, MMC: Nem, Memory Stick: Nem, Compact Flash: Igen, Akkumulátor típusa: Lithium Ion,... Tovább
K&H 500000ft K&H személyi kölcsön 19381 ft/hó törlesztővel, THM:22,2-27,7%
Minden vélemény - HP iPAQ 214 Enterprise
Várady Ferenc
Azért vásároltam, mert a CF kártyát is kezeli így a Canon fényképezőgéppel készített képeket azonnal nagyobb méretben megnézhettem. :) Sajnos az érintő képernyő alig több mint egy év alatt elromlott. Garanciában nem javítják, új vásárlása 45 000 ft!!! :( A csomagban található töltő adapterre (nem az USB!) nagyon kell vigyázni, mert elvesztés esetén nem pótolható!!!
Előnyök:

A legjobb PDA amíg el nem romlik.

Hátrányok:

Alkatrész utánpótlás javításában mindenképp sok fejlődni való van!

fuztre janos
nagyon jó
Előnyök:

ez egy első osztályu termék minden formában jó

Hátrányok:

semmi

Tomi
nagyon szeretem a hp termékeket. főleg azért mert olyan felhasználóbarát dolgokat készít könnyen és praktikusan lehet adolgait használni. NA iPAQ 214 is ilyen. 4 napja használom. De nem ért csalódás. Szép nagy kijelző 4".Nagyon jól birja az akkumlátora a nagy képernyő ellenére is. Minden müködik rajta. Teljesítményével nincs gond.Egy problémám van h csak bluethoot-os gps vevővel tudjuk navigációra fogni. Pedig a hatalmas kijelzője miatt simán felvehetné a versenyt bármely gps-s társával. Nagyon tetszik rajta hogy sok modon komunikál a külvilággal. csak ajánlani tudom.
bence
kár hogy drága