Cerruti 1881 Bella Notte pour Homme EDT 125 ml

Cerruti 1881 Bella Notte pour Homme EDT 125 ml

Ezt a terméket egyik partnerünk sem forgalmazza. Kérjük, válasszon az alábbi termékek közül!

További termékek a kategóriából

További Cerruti termékek: Cerruti Parfüm

Calvin Klein Obsession Night for Men EDT 125 ml Parfüm 8 370 Ft-tól Calvin Klein Obsession Night for Men EDT 125 ml Lalique White pour Homme EDT 125 ml Parfüm 9 160 Ft-tól Lalique White pour Homme EDT 125 ml JOOP! Homme Electric Heat EDT 125 ml Parfüm 30 992 Ft JOOP! Homme Electric Heat EDT 125 ml Diesel Only The Brave EDT 125 ml Parfüm 16 600 Ft-tól Diesel Only The Brave EDT 125 ml

Árdiagram

Áttekintést kaphat a termék árának alakulásáról.
 
minimum ár
 
átlagár

Árfigyelő

Árfigyelő szolgáltatásunk értesíti, ha a termék a megjelölt összeg alá esik.
Aktuális legalacsonyabb ár: 0 Ft

Termékleírás
Célcsoport Férfi
Típus  Eau de toilette (EDT)
Kiszerelés 125 ml
Csomagolás  Eredeti doboz

Hibát talált a leírásban vagy az adatlapon? Jelezze nekünk!

A Cerruti 1881 Bella Notte Man Eau De Toilette már az első pillanatoktól kezdve felhívja a figyelmet. Egyediségét rejtély és összetettség jellemzi. Az elképesztő összetétel első pillantásra nem kompatibilisek egymással, végül egy virág, fűszer és citromos közösség jön létre. A lime és a citrom teljes mértékben magára hívja a figyelmet, energiát kölcsönöz a jövőbeli eredményekhez. Amikor a szökőár visszahúzódik, fűszerek váltják fel: bors, szerecsendió, koriander, boróka. A heves jázmin pedig fellágyítja őket. Vékony utóízt a cédrus, a pacsuli és a pézsma hagy.

A Cerruti 1881 Bella Notte Man tökéletesen kiemeli a férfias természetet. Jelképezi a megjelenés erősségét. Itt a romantika, az érzelem és a szenvedély ösztönzi a nemes cselekedeteket és a gyönyörű gesztusokat. Nappal és este másképp szólal meg. Nappal a citrusfélék és a fás akkordok dominálnak, éjszaka közelebbről a fűszer és a pézsma hallható, ami növeli a vonzerőt.

Így is ismerheti: 1881BellaNottepourHommeEDT125ml

Galéria

Vélemények

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.