Trebs 99287

Trebs 99287

Ezt a terméket egyik partnerünk sem forgalmazza. Kérjük, válasszon az alábbi termékek közül!

Amik még érdekelhetik

Termékleírás
Kellemes levegő otthonában
A fűtés bekapcsolásával otthonaink páratartalma jelentősen lecsökken, a levegő kiszárad, légúti panaszokat, köhögést, kiszáradt nyálkahártyát, rossz esetben fulladásos jellegű asztmát, gyerekeknél akár kruppos rohamot okozhat elsősorban éjjel, alvás közben.
Az ultrahangos párásító automatikusan szabályozza páratartalmat, ami kellemes közérzetet és jobb alvást eredményez a téli napokban. Az ultrahangos porlasztásnak köszönhetően a vizet finom részecskékre bontja, ami azonnal cseppmentesen eloszlik a levegőben, így természetesen és észrevétlenül növeli a lakás páratartalmát és ez által komfortérzetét. A meleg párásítás funkciónak köszönhetően kellemes langyos párát permetez szét, ezáltal melegebb hőmérsékleti hatást érhet el a hideg napokban.

Párásító
A fűtés bekapcsolásával otthonaink páratartalma jelentősen lecsökken, a levegő kiszárad, ami köhögést, kiszáradt nyálkahártyát, rossz esetben fulladásos jellegű asztmát, kruppos rohamot okozhat elősorban éjjel alvás közben. Az ultrahangos párásító automatikusan szabályozza páratartalmat, sőt az ultrahangos porlasztásnak köszönhetően a vizet finom részecskékre bontja, ami azonnal cseppmentesen eloszlik a levegőben.
A vízszűrőnek és ultrahangos porlasztásnak köszönhetően mindig tiszta és friss levegőt biztosít,
Meleg és hideg párásítás,
Páratartalom szabályzás: 40 - 90% között,
Intenzitás: 3 lépésben szabályozható,
Időzítő és éjszakai üzemmód,
Automatikusan kikapcsol, ha a víztartály üres,
Takarékos használat,
Matt fényezés,
LED kijelző,
Víztartáy: 3.5 l /max. 16 órára,
Méret: 27,5 x 22 x 41,5 cm,
Súly (nettó/bruttó): 2,6 / 3,4 kg

Galéria

Vélemények

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.