ár, tudás
Ezen az áron talán a legjobb termék volt. Nagy kapacítás, rendes méretű szobába megfelelő teljesítmény, megfelelő működés (rendesen párásít, 25-ről felvitte 40-re a páratartalmat) , könnyű tisztítás és töltés, jó design : ). És halk is, bár éjszakára inkább kikapcsolom. És 2 vagy 3 év garancia! ! Teljesen feleslegesnek érzem a nagyon drága párásítók megvásárlását ezek után.
Valakit talán zavarhat, hogy éjszakára nem lehet levenni a designos kék világítást.

Az elvárásom az volt hogy halk legyen és hatékony.
Valóban halk a megvásárolt készülék és a hatékonysága is megfelelő!
Az áráért azt kaptam, amit vártam!
Valóban erősen világít a kék fény éjszaka, de aki ügyes erre is megtalálja a megoldást!

zajszint, a többiek átlagos jó véleménye az árszint és a minőségi összefüggésről
megfelelő ár és minőség
nagyon hamar koszosodik a kondenzátornál a víz, szinte 2 naponként kell alaposan átmosni ecettel, néha furán zúgó hangot ad ki és nem a koszos víz ill. a vízhiány miatt, hanem csak nekiáll zúgni, majd abbamarad

Édesanyámnak vásároltam, mivel egy hasonló, más márkájú terméke már volt, de azzal sajnos nem volt megelégedve, mivel igen hamar elromlott és a működése sem volt megfelelő.
A választás szempontja az ár-érték arány és az esztétikai megjelenés volt. A megvásárolt termék mindkettőt számunkra maximálisan nyújtja. Úgy működik ahogyan azt elvártuk. Az ára megfelelő, bár a drágább termékek valószínűleg többet nyújtanak.
Mindenben megfelel a leírtaknak. Az ár-érték arány szerintem megfelelő.
Még nem találkoztam ilyennel.

Lehet szabályozni a teljesítményt, maximumon kb 8-10 óra alatt fogy el a 3 liter víz, a minimumon kb18-20 óra. Csendes és mutatós a készülék, ajánlani tudom, a hasonló árkategóriában szerintem ez a legjobb, nagyobb űrtartalom miatt mindenképp.
hátrány hogy a kék ledvilágítást éjjelre nem lehet lekapcsolni

3 éves kiterjesztett garancia erre a termékre már 6 045 Ft-tól. Kösd meg most!
Kiterjesztett Garancia