BONECO 1355 PrimAir

BONECO 1355 PrimAir

Ezt a terméket egyik partnerünk sem forgalmazza. Kérjük, válasszon az alábbi termékek közül!

További termékek a kategóriából

További BONECO termékek: BONECO Párásító, légtisztító

BONECO U200 Párásító, légtisztító 41 466 Ft BONECO U200 BONECO U250 Párásító, légtisztító 54 499 Ft-tól BONECO U250 ORION OAPR-J107 Párásító, légtisztító 23 828 Ft-tól ORION OAPR-J107 Lanaform LA120120 Pommy Párásító, légtisztító 16 563 Ft Lanaform LA120120 Pommy
Termékleírás
Teljesítmény 20 W
Ajánlott terület 50 m²
Zajszint 25 dB

Hibát talált a leírásban vagy az adatlapon? Jelezze nekünk!

A BONECO 1355 légmosó nevéhez híven szó szerint átmossa a levegőt. Az egyik legkorszerűbb készülék. energiatakarékos és környezetbarát, hiszen nincs benne cserélendő szűrőbetét. Az Európai Központi Allergiakutató Alapítvány (ECARF) ajánlásával. Elfogyott. Már csak néhány
bemutató  készülék van.
Kérem telefonáljon.
Tisztít és párásít.

Lassan forgó nedves tárcsák között szívja át a szoba levegőjét. E nedves tárcsákról a víz elpárolog, az apró szálló szöszök, porszemcsék, pedig rátapadnak a tárcsákra. A készülék önszabályzó, ami azt jelenti, hogy minél szárazabb a levegő annál több víz párolog el belőle. A páratartalom emelkedésével egyre nedvesebb levegőt szív át a tárcsák között, amikről egyre kevesebb víz tud elpárologni. így automatikusan az ideális 50-60%-os szinten tartja a relatív páratartalmat. A készülékben nincs semmilyen elektromos vagy mechanikus páraszint-szabályzó egység. Maguk a speciális nedvesítő tárcsák szabályozzák a páratartalmat.

Higiénia
A víztisztaság biztosítására a berendezés egy speciális ionizáló ezüstrúddal (iss) van felszerelve. Az ezüst már régóta közismert antibakteriális tulajdonságáról. Ez a fém, több mint 650 fajta baktérium és vírus ellen hatásos és minden párásító készülékben alkalmazható. Az ISS a vízben ezüst ionáramlást idéz elő, s ez a esetlegesen előforduló mikroorganizmusokat elpusztítja. A BONECO 1355 légmosó automatikusan lekapcsol ha kifogyott a víz a tartályból, ezt egy LED is jelzi. ( 2013 decembertől csak a W1355A modell)

Karbantartás
A készüléket célszerű hetente karbantartani:
Az alsó tartályt kiöblíteni, friss vízzel feltölteni a tárcsák állapotát szemrevételezéssel ellenőrizni.
A tárcsákról a vízkő 20%-os ecettel könnyen és egyszerűen eltávolítható. Ezt általában havonta célszerű meg tenni.

A Calc Off segítségével még egyszerűbb a készülék tisztítása.

Kapható fehér szinben.

3 év garancia

Gyártó: BONECO Ag. Svájc

Technikai adatok:
Hálózati feszültség 230V / 50Hz
Teljesítmény 20W
Párásító képesség 300-500g/h
Javasolt szoba méret max. 50m2, 140m3
Zajszint

Így is ismerheti: 1355PrimAir

Galéria

Vélemények
Kérdezz felelek

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.