MEGIR 3780

MEGIR 3780

MEGIR 3780

Ezt a terméket egyik partnerünk sem forgalmazza. Kérjük, válasszon az alábbi termékek közül!

További termékek a kategóriából

További MEGIR termékek: MEGIR Óra / Karóra

Citizen EW0650-51F Óra / Karóra 86 045 Ft Citizen EW0650-51F Seiko SNXS77K Óra / Karóra 73 000 Ft Seiko SNXS77K Casio EF-121D-1AVEF Óra / Karóra 30 875 Ft-tól Casio EF-121D-1AVEF Casio EF-125D-1AVEF Óra / Karóra 24 990 Ft-tól Casio EF-125D-1AVEF
Termékleírás
Típus Analóg

Hibát talált a leírásban vagy az adatlapon? Jelezze nekünk!

  MEGIR 3780 férfi karóra, valódi bőr szíjjal. Tökéletes választás alkalmi viseletre, vagy mindennapi használatra. A számlap foglalata rose gold színű nemesacél. Vedd meg magadnak, de ha ajándékot keresel, ne is menj tovább, megtaláltad az igazit, mert ez az óra nem csak gyönyörű, de a minősége is egyedülálló.   Egy ilyen Megir óra a legjobb társ a mindennapokra, de akár partira is megfelelő, és garantáltan magára vonzza a munkatársak elismerő tekintetét.   Ha szeretnéd, hogy minden reggeled jól induljon, vedd meg ezt az órát, és amikor reggel felveszed, mindig örülni fogsz neki, hiszen annyira szép.  
  • Japán óraszerkezet, kiváló minőség
  • Két kis kör alakú számlap is található rajta. Az egyik a stopper, a másik az időt és dátumot mutatja.
  • Valódi bőrszíj, kényelmes viselet, kopásálló.
  • Klasszikus tűs csat, mellyel könnyen állítható a szíj hossza.
  • A MEGIR az óramárkák elitjéhez tartozik a középkategóriás órák között. Ez az óra mindent tud, amit egy órának tudnia kell. Órát hordani nem szükségszerű a 21. század emberének, hiszen ma már szinte minden elektromos eszközünk mutatja az időt. Órát divatból, sikkből hordunk, és ez a divat egyre nagyobb méreteket ölt.   A világban többezer márkájú, típusú és formájú óra van, és lehet hogy pont ez a gyönyörű Megir óra vár rád a raktárunkban .


Galéria

Vélemények

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.